Рени, слава Богу, че му се е разминало на Бу
Аз вече не смея да оставям Теди сам...само ако е в леглото си...поне за момента там си остава безопасно място
Съчувствам ти, че вчера ви се е разминала разходката...аз често си мисля какво ще правя ако не работи асансьора или ако заседна в него с малкия 
goris, браво за изпита!

bubalina, тази количка, както и други подобни, са ми малко странни...нещо не мога да ги възприема
може да са удобни, леки и маневрени, но аз лично не бих си взела такава
Стискам палци дерматолога да не казва лоши работи!
dil, страхотни снимки
може би си казала, но това с.Мийковци в Еленския балкан ли е или около Търново?didi_777, аз понякога, ако се случи някое по-рядко плодово пюре ( обикновено кайсия или праскова), ги давам с биберона на Авент с трите степени

AngelEyes, ами аз го записах вече Теди на кухня
В Стара Загора кухнята е след 4-я месец и записването става само с акта за раждане, на базата на който издават талон, с който се получават купоните. До 7-я месец се дават само зеленчуково пюре и кисел, като 21 купона са 8лв. След седмия дават и супа, а пълното меню супа, ястие и десерт е 15лв., но незнам от кога започват да го дават... 

Мъжо и щерката кога са излезли за градина съвсем не знам. Спала съм безпаметно. 
точно на 5-тата месечинка се разсеях (отидох да измия биберона) и Али туп от леглото на пода. Много ми беше мъчно и много ме беше срам.