НОЕМВРИйските дечица с теменужки във ръчица

• 11 957
  • 274
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте мами!
Аз отсъствах за малко, щото не си бяхме платили Интернета...
Не съм ви чела подробно, само хвърлих едно око, и ..се връщам да чета.
Аз вчера бях на родителска, ..похвалиха ми децата по немски, но по МАТЕМАТИКА, са доста зле ..\като мен\Имат една младичка госпожа, и направо ги е изпуснала, целия клас...Незнам кво ще правим..През това време, докато бях на срещата, едната кака пази Дани..А аз съм препускала като див кон ..с колата, за да пристигна навреме..Накрая влизам в класната стая, с 40 минути закъснение.. Shocked Mr. Greenи се чувствах като ученичка...Всички родители, \масивно изглеждащи, заможни, тежки... Mr. Green\аз влизам - дребна, тийнейджърка, с дълги нокти в яркочервен лак..леле...и викам ..аз съм на близначките майка... JoyНикой не  hahahaповярва... hahahaи си седнах...
Дани реве все за нещо, мрънка...
Бяхме на дерматолог заради пъпките и раничката\вече\ на ръката. Ходихме във ВМА. Д.р Боянова ни прегледа и каза, че си е чиста алергия, атопична кожа...Насложила се е и бактериална инфекция. ДАДЕ НИ Певизон за лицето и Фусикорт за ръката. След първото намазване нещата леко поутихнаха. Ще мажа 10 дни. Първите пет по два пъти  дн, а в следващите пет дни по един път дневно. КАза ми да не давам цитруси, мъхести плодове, мляко...И ЧЕ ГЛУТЕНА нямал общо с атопичния дерматит. така че ..вика - глутен има във всичко, не може да избегнеш да го храниш с глутенова храна, ....Между другото докторката е мноооого красива, ... Hugегати чаровницата...така сме всички в тази болница, де.. Wink Sunglasses
ще се включа по-късно..

# 271
  • София - Дианабад
Ей, Карил, шашнала си ги направо Mr. Green.
Представям си, влиза някакво момиченце по време на родителската и всички си мислят: "Това готино момиче пък чия ли дъщеря е?" А то какво било - майка на две прекрасни близначки и един малък чаровник Grinning.
За подлезите, и аз все търся от онези, дето са пригодени за колички и колела. Ако ми се налага да пресичам "Цариградско шосе", ходя до спирката на Студентски общежития между Плиска и Окръжна болница. Иначе не бих рискувала. Ако случайно няма друг начин, по-скоро бих помолила някой да ми помогне да я сваля по стълбите, отколкото да минавам по гадните релси. То само като ги видя и ми призлява.
А пък дечицата са толкова сладички - не искам да изреждам имена, защото ще трябва всички да ги включа Grinning.
Хайде чао, Софи се обажда.
 Heart Eyes

# 272
  • Ботевград
Момичета, дайте идея за нова тема... Ще направя оформлението, ама заглавието...  Shocked

"Времето бързо минава, НОЕМВРИйчето на половин годинка става"
smile3501 smile3501

# 273

"Времето бързо минава, НОЕМВРИйчето на половин годинка става"

Бравус!   Grinning

# 274
  • у дома...
Момичета, ето и новата тема - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=183578.0 - незнам дали ще се доредя до компа по-късно та...  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт