🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #4

• 17 402
  • 673
  •   217
Отговори
# 300
Верно ли Ана Шермин била завършила психология?

# 301
Каква е наградата, че толкова да се излагат всички?
Да ги дават по телевизията и да пишат за тях в БГ мама.

# 302
С двуцифрения речник дето има?! мчи кЪ рИалнУ в Сорбоната е учила.

# 303
Виктория си е хваната от гората. По походката ѝ само се вижда, че няма и 1% женски маниер в нея.

Това да поздрави първо мъжете си беше тотална глупост, която тя самата не беше премислила. Сигурно още на следващата церемония ще си тръгне барабар с Лили и Хени. Не виждам кой ще им даде рози точно на тия.
Ако вкарат някой мъж той ще е спасителя на Киара/Шермин в зависимост от решението на Краси.

# 304
Според мен дори някои от неизвестните, но също толкова жадни за слава вътре се доближават, че и надминават по грозота повечето от ветеранките. Е, Шермин трудно ще я надминат. А тя е като тайландска след операции... Малко на травестит ми бие на моменти. И преди операциите е имала нещо екзотично азиатско, но поне не се е била окепазила така.

Петър и Джани ми изглеждат като супер злобни човечета. То си им личи и на физиономиите. И двамата са контролиращи. Както и с Ивелина от "Диви и красиви" ме е срам, че сме една зодия.

Само Киара, Габриела бижутерката, донякъде Дениз и Кристина ми харесват от тези вътре. Орлин и Нати вече донякъде също, защото поне стоят на страна от интриги. Виктор и Йовица са ми 50 на 50. Филипа ми изглежда скрита лимонка.

Виктория ми харесва до толкова, че сваля маски и провокира, но много вика. Озлобена е от живота. Трябваше да захапе Джани или Петър, а не Йовица.

Теа обикновено дразни по по-малко натоварващ за ушите на зрителя начин от Виктория. Трябваше нея да вкарат. И дано в следващите сезони да вкарват всички от началото.

Последна редакция: ср, 01 окт 2025, 01:54 от skodafan

# 305
Аааа, сега разбирам кои са тези мъже които припадат по Ана Шермин, те половината са в главата ѝ. Както всички мъже които не можели да я приближат защото били респектирани от Красимиръ, както Орлин с когото риално имат много общо и той също я желае, както близнака който риално ѝ каза обичам те на иврит...... И то само от това риалити. Ами навън колко мъже я желаят....пфф....нямате си представа. Особено олд мъни мъжете и онези със собствени самолети, те всичките се борят за нея навън. Обаче тя си имаше по важна работа за малко, да влезе в риалити да ни се покаже и на нас хората без самолети, които си стоим в кирливата София, но риално ние сме прости хора с български манталитет и големи носове и не я оценихме.

Последна редакция: ср, 01 окт 2025, 08:45 от Glutenfree

# 306
Според мен щастливите могат да ги извадят (Микелето и Габриела, Леля Крис и Пешо, Филипа и Йово), да вкарат нови Красита, за да има смисъл тая скандалджийка Виктория да влиза.

# 307
Всичко вече ми изглежда много нагласено и хора влизат с основната цел скандал...Трудно е да идентифицира вече човек какво точно гледа и каква е основната цел на формата..

# 308
Това предаване започва вече да излиза от рамката "любовно" и се превръща в чисто "скандалджийско". Събрали само бивши ергенки, да вдигат скандали, а мъжете ги изгониха барабар с Емили.

# 309
Шарнир е просто дъното. Не мога да разбера, защо продължават да я дават целият епизод, да слушаме безсмислени монолози.

Иначе егото й е страшно наранено, горкичката. Разби се от обиди към Киара, пореден епизод. Също и Краси, галош бил какво ли не още, тогава какво търсиш от него? По-голямо дъно не бяха давали по ТВ скоро.

Последна редакция: ср, 01 окт 2025, 07:00 от MissBabyJane

# 310
Не😉
Поредната лъжа- та тя говори за “емоционална интелигенция”… Тази Ана живее в някакъв свой въображаем свят и измислена реалност, образът ѝ е абсолютно фалшив, но по-лошото е че тя го възприема като истински и единствен!

# 311
Аз не мога да разбера къде сте тръгнали с тия менте гривни, грозни носове и плоски цици, дебелогъзи селянки такива, да обсъждате тази рИалнУ неземна дюбайска принцеса с иСраелски манталитет. Как изобщо си позволявате с вашия балканско-български манталитет да коментирате тази възпитана, културна, образована, елитна и безкрайно красива невероятна жена единствена в света с оригинални ван клифове, за която се избиват мъже с олд мъни стайл, богаташи и милионери-джентълмени. И не виждате ли, че морето около Родос му се вдига нивото, защото сега всички вкупом реват, че принчипеса Шермин е в предаване където един български балканец без умствен капацитет ще им я открадне под носа. Горките хора, така ми стана жал, че обикалят около Родос и се молят Шермин да им обърне внимание, а тя рИалнУ няма интерес към тях, защото може да има всеки и поради туй не ще никой. Дали няма някой от дълбокия космос да долети и да я отнесе кат куцо пиле домат, че да я отърве от нас и ний да рахатясаме от нея, пък и сичкото паплач с олд мънито стайл веднъж завинаги да разберат, че такива като нея не са лъжица за устата им. Wink
Бе, пуснете го това пиле шарено да обиколи поне една Вселена, че Земята е тясна за тоС разкош. Амин!

# 312
Добро утро, селянки. Grinning Стига сте спали, не сте на почивка, ракиено време е вече. Joy Ще ходя на женския пазар да диря някой олд мъни чужденец и да продавам гривни ван ман фалшименто.

# 313
  • густо майна Филибето
Ана рИално няма и една снимка от ИзраелЪ докато се подвизава с украинската фамилия Бурачек във ФБ. Бурачек вероятно е украински евреин, от когото е научила руски. Иначе не виждам как си е говорил с майка ѝ.

# 314
Аз писах още в самото начало, че Шавармата е не по- малко делулу от Емили. Ами поправям се. По- зле е. Много по- зле.

Време е трите златни рози да влезнат в действие.

Общи условия

Активация на акаунт