🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #4

• 11 254
  • 421
  •   74
Отговори
# 315
Добро утро, селянки. Grinning Стига сте спали, не сте на почивка, ракиено време е вече. Joy Ще ходя на женския пазар да диря някой олд мъни чужденец и да продавам гривни ван ман фалшименто.
Тъй тъй, баш тъй. Все пак селските рИалнУ требе да знаете, че таз вила ней почивна станция и че рИалнУ сте влезли за да излезете и няма време за губене. Айде, пълня водните чаши, Наздраве на сички селски. Wine Glass Joy
Пп Довечера дали ще има селски панаир?! Smiling Imp

# 316
  • Варна
Видяхте ли снимката дето се завъртя из фейса с конците дето стърчат под носа на Шермин? От лип лифт ли е това, ама баш конци да стърчат? Мега гнусно

# 317
Ох не мога да я понасям повече тая 48/5, обсеби цялото предаване. Като е толкова красива, умна, желана кво търси в такова предаване??? Как па един интелектуален разговор не завъртя, ей така за разнообразие, Краси хубаво го каза- на третия ден говори за къщи и часовници. Дано си тръгне, че да успеем да чуем и видим и другите участници

# 318
Добро утро, селянки. Grinning Стига сте спали, не сте на почивка, ракиено време е вече. Joy Ще ходя на женския пазар да диря някой олд мъни чужденец и да продавам гривни ван ман фалшименто.
Тъй тъй, баш тъй. Все пак селските рИалнУ требе да знаете, че таз вила ней почивна станция и че рИалнУ сте влезли за да излезете и няма време за губене. Айде, пълня водните чаши, Наздраве на сички селски. Wine Glass Joy
Пп Довечера дали ще има селски панаир?! Smiling Imp
Ще има, ще има, бива ли да секне тая благодат за жадните ни за лустросване балкански душици.

# 319
Аз не съм гледала предните Ергени, защо таз неземна красота си е тръгнала толкова рано? И защо Дениз така се е изложила, сега ми се струва прекалено нормална, даже ми е симпатична

# 320
Шерминатора наистина кара Емили да изглежда нормална...

# 321
  • Варна
Според мен Шермин не е никаква туркиня, на мен си ми прилича на чистокръвна ромка. Баща и също.
Майка й може и да е туркиня, не помня като каква е представи, но бащата си е чист ром.
Отраснала съм в "Делиормана" и бащата няма физиономия на турчин, какъвто го представя тя.

# 322
# 323
  • В Града на Липите

Всъщност риалну отдавна съм станала, просто се чудя, как точно да ви поднеса факта, че снощи най-интересното от целия епизод ми беше изненадата на Джанко за РД на Габриела Grinning Доста го пооплюх, обаче имало там 1-2% в него, които явно могат да предизвикат и положителни усмивки в мен.
А и като прочетох, как се е произнесъл Ву за връзката им, се успокоих за Габриела. Явно го е турила на място, но естествено са ни пуснали само неговите излагации. Дано наистина е влюбен в нея и тя успее да го промени, щом ще остава с него, защото има доста какво да се работи по неандерталския му характер.
Сега, като видях конците в носа на Шерми я съжалих още повече. Защото явно носа е нещо супер важно за нея, а нейния се разпада.

# 324
Аз не чета много темата,че супер бързо изписвате.
Изумена съм в каква кочина живеят!
Жени на по 20-30г.
Нахвърляно ,ос**но ...В краварник е по-подредено и чисто.Сигурно смърди на го**на.Аз там не бих издържала.
За мен хигиената е на първо място .
Сигурно по цял ден щях да съм с парцала,белина,препарат и спирт в ръка
 🤣 И накрая ще напусна сезона като чистачка вместо като любовница на някой.

# 325
  • Street of Dreams
Още тогава е имала огромни бомби. Мислех, че е силикон.

# 326
Надявам се на ШерминЪ да й е изтекъл мандата в предаването, да вкарат Виктория малко да я подразни преди да бъде унизена без роза от Красимир и после Виктория да продължи да играе ролята на дразнител.
Обаче как му се пробва с тия чорапки да го съблазни, жалка.

# 327
Аз не мога да разбера къде сте тръгнали с тия менте гривни, грозни носове и плоски цици, дебелогъзи селянки такива, да обсъждате тази рИалнУ неземна дюбайска принцеса с иСраелски манталитет. Как изобщо си позволявате с вашия балканско-български манталитет да коментирате тази възпитана, културна, образована, елитна и безкрайно красива невероятна жена единствена в света с оригинални ван клифове, за която се избиват мъже с олд мъни стайл, богаташи и милионери-джентълмени. И не виждате ли, че морето около Родос му се вдига нивото, защото сега всички вкупом реват, че принчипеса Шермин е в предаване където един български балканец без умствен капацитет ще им я открадне под носа. Горките хора, така ми стана жал, че обикалят около Родос и се молят Шермин да им обърне внимание, а тя рИалнУ няма интерес към тях, защото може да има всеки и поради туй не ще никой. Дали няма някой от дълбокия космос да долети и да я отнесе кат куцо пиле домат, че да я отърве от нас и ний да рахатясаме от нея, пък и сичкото паплач с олд мънито стайл веднъж завинаги да разберат, че такива като нея не са лъжица за устата им. Wink
Бе, пуснете го това пиле шарено да обиколи поне една Вселена, че Земята е тясна за тоС разкош. Амин!
НИдей така мола ти сЪ! Дуби ни обогатява общата култура. И ние като КрасимирЪ ако искаме да прокопсаме трябва много да й слушаме мантрите, да ги запомним и да ги повтаряме денонощно, както и да се стремим да станем красиви като нея, защото иначе само й завиждаме. Това ни го говори виден психолог и не трябва да го пропускаме.

# 328
Бащата на Анчето (ако е починал, лека му пръст на човека)
Скрит текст:

Анчето и мен ме дразни , но нека бъдем обективни - как по една снимка разбрахте ,че е циганин ? Да , много е дебел , това си е болестно състояние , ето починал е . Не ,че се отнася за нея , но познавам хубави мъже/жени с доста неугледни родители .И обратното !  Тя си е дразнител , ако ще покойният принц Филип ( хубав , умен , с чувство за хумор и с произход по-знатен от произхода на Елизабет Втора даже ) да и е баща . Познавам професорски син с много красива външност , който е глупак , не особено умен , работи като майстор в  строителството (макар да има диплома от УНСС ) и е ...комарджия .
За Киара - аз не съм от тези , които се подрусват на чалга , харесвам рок музика , имам любими поп парчета и любими - класическа музика  без да съм познавач. Но разбирам избора и - в БГ за съжаление е по-успешно във  финансов план  да си чалга певец . Не е същата като Ана Шерминаторова . Тя си е с професия държанка и евентуално съпруга на богаташ  . Този манталитет май го е взаимствала от руско-украинските си дружки в Емиратите .
Живот.... едната е от по-долно семейство и мечтае за интелигенция и олд мъни стил .Другата е от интелигентно и успяло  семейство  ,и иска да е чалгаджийка , гледам и вкусът и такъв , щом си хареса Краси .

Последна редакция: ср, 01 окт 2025, 10:25 от Phillipine

# 329
Не разбирам какво не й харесвате на Шерми?
Според мен е симпатяга.
Май намерих нейна стара снимка.

Общи условия

Активация на акаунт