🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #4

• 12 321
  • 453
  •   87
Отговори
# 330
Ох, хора, така ми се е забило в ума това "олд мъни стайл", че ужас.
Веднага някой да пусне "Олд мъни стайл кючек", сега е времето!

# 331

Е тая комплексарка Шермин сама си го проси да бъде хейтена!
Не се ли усеща, че така е още по-комплексирана и жалка?? 🤦‍♂️
Ама като я гледам колко е заблудена...тая женичка е пример за това какви НЕ трябва да са младите момичета!

# 332
Не си прави услуга с "13 годишно дете" "Бурачек е руска фамилия на бившият ми приятел, с който бях 6 години заедно"
Циганска работа Grinning

# 333

Ако е тя ,изглежда ми симпатично момиче преди това обезобразяване . Тя май рИално не живее в този свят , където е Ани с дребната фигура и не особено успешните корекции , явно се е взела за онези дългокраки бели и светли хубавици от източно славянската група .

# 334
Наистина сякаш има нещо азиатско в чертите. Дори и след операциите на моменти е като направена филипинка или тайландка.
Да се пробва с някой мастит Китайски бизнесмен.

# 335
То и да не и гледаме снимките от преди достатъчно се изложи в предаването. Е, вярно чат пак казва и по нещо вярно. Примерно за това, че истинският мъж трябва да уважава избора си като уважение към себе си. Ок. Съгласна. Също по повод на Джан Микеле което каза също съгласна. С една вметка, обаче, че тя е същия нарцисит като него в женски вариант. Но всичко останало, което показва на екрана е тотална излагация. Като почнем с това почти всеки ден/вечер е пияна. Че се натиска с Краси, а после го обвинява, че я пипа. Че грозно сипе обиди и одумки по другите момичета на база външен вид, а самата хленчи, че Краси се интересувал само от външния и вид. Че непрестанно се самоизтъква с недоказани твърдения - колко езика знае и каква култура притежава, нищо от което не е показала. Че хитро манипулира и грозно мачка човека, когото сама е избрала за партньор..уж...и т.н. Та няма нужда да и гледаме снимките от преди, то това, което виждаме и чуваме е предостатъчно.

# 336
Наистина сякаш има нещо азиатско в чертите. Дори и след операциите на моменти е като направена филипинка или тайландка.
Да се пробва с някой мастит Китайски бизнесмен.

Ха-ха , става ,тези бизнесмени имат какво да и дадат , за разлика от Краси . Наистина е екзотична , а само повтаря ,че е бяла европейка .Но ние вече свикнахме да вика на сивото - бяло Grinning

=================================================================
Да добавя - на 100 % съм съгласна с pandorina .

# 337
Не си прави услуга с "13 годишно дете" "Бурачек е руска фамилия на бившият ми приятел, с който бях 6 години заедно"
Циганска работа Grinning
Тоя приятел никъде го няма на снимките…
Само един двама надрусал и на клипчето и първия сводник.

# 338
  • На морето!
Какъв е тоя Рай, какво е това нещо- студ и обиди на килограм, съвсем друго си представях. Жега, плажове, партита край басейна, танци, щуротии... а то, всички умират от студ, скука и тук-там някой преекспониран пиянски скандал и логореята на една пияна циганка.

# 339
Погледът на Натали беше много красноречив като им се натресе Анна... То бива наглост и дебелоочие... Орлин от възпитание си говореше с нея, хич не вярвам да е възбудила интерес в него с много общите им теми за разговори и  мисли на английски Satisfied

# 340
Ох, не мога! Вози се из Монако с колежка явно, но написала, че докато пие Cristal в Монако, някой и завижда! Върти гол задник в някаква дискотека и на кое да ти завидим бе, момиче! Че те влачат като стар куфар тия обрязани там ли? Аз такова тъпо и елементарно същество и жалко даже не бях виждала в нац.ефир.

П.С, тя и задник даже няма да върти, Киара и тук я бие.

# 341
Снощи като се хвалеше ШерминЪ /явно, за да подразни КрасимирЪ/ за изненадите дали усети как никой не й завидя, ами реагираха подигравателно... Но тя си вярва колко е велика. Изненадвала с пътувания, ааа с парите на олд мънитата всеки може. Или ги е спечелила с психология /все пак я е учила Sunglasses/.

# 342
Бях и писал на бъзик дали е с пиленцата в Монако преди 2 дни.. То май ще се окаже, че наистина е с тях Laughing
Колата изглежда същата, горното на манекена го има на негови снимки.. Сторито го гледам през сайт, че съм баннат.. Laughing
Скрит текст:

# 343
Топ находка. Лика-прилика са си.

# 344
Ми то рИално и Шерминката си е пилИ , голямо жълто пилИ

Ако някой случайно е пропуснал в сторито и пише , че говори 5 езика.
Все повече се убеждавам, че единия е старобългарски.

Общи условия

Активация на акаунт