🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #4

• 12 004
  • 447
  •   80
Отговори
# 375
Значиии, че Шермин е тоталка откачална, вече и на децата им е ясно. Обаче на другите много ме е яд, че й мълчат. Та тя, в желанието си да обиди Киара и Красимир, обижда всички жени и мъже в българия. Тези кукувици около нея не го ли чуват това? Седнала да повтаря за N-ти път какви мухльовци били българските мъже и Дениз стои, и кима до нея с глава. Алоуууу, Денизчето, ти китаец ли си забърсала в предаването? Нали с Виктор си "играеш" - той не е ли българин? Само Габи ми хареса как скочи веднага да брани Калоян, когато Шерминката се опита да им направи интрига с поредната лъжа. Но тя по принцип не дава дума да се каже за него. А другите - стоят, мълчат и кимат. Патки.

Колко е евтина и жалка няма да го коментирам - всички видяхме, че след тоновете помия, която изсипа по Красимир, накрая отиде, легна на кревата и му се предложи, все едно му се пускаше на някаква промоция - "Само днес бате, 1 час за 10 лв."

И така и не разбрал логиката, при 2 свободни жени в предаването и нито един свободен мъж, да вкарат Виктория. Поведението й при влизането го оставям без коментар - и тя удари дъното, от зор да се направи на интересна. Ясно е, че са я вкарали, за да става сеир, обаче това изобщо не се връзва с идеята на предаването. Та специално за нейното влизане - огромен минус от мен за продуцентите.

Връщам се да ви чета

Последна редакция: ср, 01 окт 2025, 15:51 от Lady Cassiopeia Duval

# 376
Е сега ако излезе, че оригиналната гривна на ръката и е крадена направо ще умра, то такова хвалене с нея. В Монако да не я уреждат пиленцата като сводници, че я возят в колата на задната седалка?

# 377
Seven Точно! От вчера искам да напиша, че точно това виждам в очите и от старите снимки, но не намирах точната дума. Ти го каза.

# 378
Шермин ми прилича на Луна - абсолютно същата кукувица, която си е повярвала в нещо, което всъщност не е така и всички го виждат само тя не. И мен ме е яд, че всички и мълчат. Такава съм я стъпкала за 2 минути и повече няма дори и да надигне глава. Но, явно повечето хора са станали овцедушни.

# 379
Според мен, Ана не е туркиня. Тя си е баш циганка от кардарашите, тези които се продават за булки. Известни са като циганките джебчийки в Европа. Те не са с тъмна кожа, обличат се добре и не дават вид на крадли. Много добре са запознати с модните и престижни марки и аксесоари, разпознават ги от раз. Те са си професионални крадли на луксозни стоки. Ана очевидно е горда, че е една от малкото, които са успели да се измъкнат от тази й съдба, като са избягали в чужбина. Манталитета на крадлива ц.... ,обаче й е дълбоко вкоренен и не може да се пребори с него. Тя продължава да се стреми към лъскавото като крадлива сврака и да мисли, че себестойността й се определя от дрънкулките, които има.

Като една участничка в КнИ? Може да си права

# 380
Аз също се чудя за какво й мълчат всички.
Държанието й не е нормално.
Дори обидите които ръси по Красимир и Киара, как пък никой не се намери да й каже “Ало, по-леко с епитетите” примерно

# 381
Аз не мисля , че чак диагнози може да се  поставят . Не мога да си отворя Фейсбук , малко в повече ми идват постовете за Шермин , както и с Даниела беше -нейни стари снимки , обиди .. ами не са много по-добре , хората , които се занимават да в обиждат и да сипят хейт.
Виктория се надявам скоро да изхвърчи , не виждма как ще “постави” Шермин на място , дано не вкарат Пам , че нейните тиради каква жертва е ще ми дойдат в повече , едвам Шермин трая , не искма друго кречетало.

# 382
Извенете ме за невежеството, но колко струва таз велика, уникална, ОРИГИНАЛНА гривна, с която Шермин постоянно се фука? Понеже мразя бижута и изобщо не съм запозната с това толкова изтънчено и рядко бижу, което само най-най-най-интелигентните, говорещи 5 езика, 48-килограмови "дами" носят.

# 383
На нея най-вероятно и е струвало едно две пранета с някой иСраелски дядка Joy

# 384
От 10 до 35 000

# 385
Извенете ме за невежеството, но колко струва таз велика, уникална, ОРИГИНАЛНА гривна, с която Шермин постоянно се фука? Понеже мразя бижута и изобщо не съм запозната с това толкова изтънчено и рядко бижу, което само най-най-най-интелигентните, говорещи 5 езика, 48-килограмови "дами" носят.

Изобщо не е толкова рядко и изтънчено. Просто известна марка, която нашумя последните години с тези гривни с детелинки. Варира много цената, зависи с какви камъни е, какво злато и т.н. но от 10000лв. До 30000лв.

# 386
Аз не мисля , че чак диагнози може да се  поставят . Не мога да си отворя Фейсбук , малко в повече ми идват постовете за Шермин , както и с Даниела беше -нейни стари снимки , обиди .. ами не са много по-добре , хората , които се занимават да в обиждат и да сипят хейт.
Виктория се надявам скоро да изхвърчи , не виждма как ще “постави” Шермин на място , дано не вкарат Пам , че нейните тиради каква жертва е ще ми дойдат в повече , едвам Шермин трая , не искма друго кречетало.
Съгласна. Шермин си е била симпатично момиче и преди, туркиня, ромка, няма значение.
Диагноза няма, по-скоро кофти модели на поведение , които е гледала като дете.Отразява се, не всеки има сили да се справи и да осъзнае проблемите си.
Жалко е със сигурност за всеки.

# 387
Аз имам такива обици, които не са оригинал на дизайнера, но са златни. Това прави ли ги ментета, като са купени от златарски магазин?

Последна редакция: ср, 01 окт 2025, 14:50 от Lotus32

# 388
Аз имам такива обици, които не са оригинал на дизайнера, но са златни. Това прави ли ги ментета, като са купени от златарски магазин?

Ами не, аз имам подобна гривна от бяло злато, която също не е от същият дизайнер (защото там плащаш главно за марката, а не толкова стойността на продукта) ама сигирно и моята е фейк според Шърмън 😄

# 389
Аз също се чудя за какво й мълчат всички.
Държанието й не е нормално.
Дори обидите които ръси по Красимир и Киара, как пък никой не се намери да й каже “Ало, по-леко с епитетите” примерно

Абсолютно, как не се дистанцираха и разграничиха от тази простотия? Само стоят, мълчат, кимат, едва се прикриват да не завъртят очи от отегчение, но не я прекъсват. Най- малкото, не им ли писна бееее? Не ми ли е обидно, че ТЯ е най- красивата, най- умната, най- търсената, пък те.....пълнеж

Общи условия

Активация на акаунт