🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #4

• 34 828
  • 1 140
  •   124
Отговори
# 645
На Виктория да й връчват златните рози и да не я пускат да ходи никъде😆 Има шанс за предаването да не замине в канала.

А на Шерминка ми е интересно кои са последните 5 прочетени книги. Понеже чете тук, може направо да ни отговори на стори😉

# 646
Петима напуснаха - как няма места Laughing

# 647
  • София
Мале, мале, какво дъно.. и наистина къде са спали всички, които отпаднаха?!

# 648
Много бързо ги хвана проклятието на Виктория Satisfied
Йовица твърде много разчита на Филипа. Аз на негово място не бих и имал доверие дори да ми направи чай.

# 649
Шермин наистина ли чете тук? Ама то и да чете...Дънинг - Крюгер...
А Йовица е като най-устата баба пред блока.

# 650
Очаквах повече от Виктория. Не е уравновесена.  Личи си, че е засегната и “слаба”, а “хиените” веднага надушиха. Що не скочиха дружно на Киара- тя просто демонстративно не ги отразява, запазва самообладание, ехидна е. Добър играч.

# 651
  • В Града на Липите
Виктория ще ги обърне с хастара навън и ще се покажат в целия си блясък. Явно това й е ролята.
Не знам как й издържат нервите на всички обиди и нападки. Много силна психика има. Следих я за издайническо разтреперване на гласа, ама не чух.

# 652
Виктория ще ги обърне с хастара навън и ще се покажат в целия си блясък. Явно това й е ролята.
Не знам как й издържат нервите на всички обиди и нападки. Много силна психика има.
По-скоро е къртица. То ясно, че няма кой да я хареса там, затова е вкарана там от продуцентите с единствената цел да провокира и да сее раздор.

# 653
Признавам " добри са ". Само от гледане на конкретна ситуация, побеснях. Те, дори не си дават сметка, какви хора могат да влезнат вътре и за какъв панаир можем да говорим. Това е отвратително, което правят с Виктория. Не съм съгласна. А онази простакеса пловдивската ало-на повикване джука да си затваря плювалника, да не и го затвори някой друг.
Еха.......каква емоция.....Отдавна, едно просто и обикновено предване не ме е изкарвало от нерви. Браво, за което. Биг Брадър паста да яде, ако търсите такъв ефект разбира се.

# 654
  • В Града на Липите
По-скоро е къртица. Вкарана е там от продуцентите да провокира и да прави скандали.
Да, то това си личи от сто километра. Твърде удобно им стана на пишмат двойките и решиха да ги размърдат.
Просто всеки път й се чудя, как издържа на толкова нападки и обиди.

# 655
Вики е пряма и казва само истина. Срещу нея да тичат "двойките" не могат да я стигнат по зрялост и прозорливост.

# 656
Виктория спаред мен просто се “пъне” да играе по сценарий и много прозира. Заради това и ситуацията, в която се намира е тази.

# 657

Съгласнаааа Grinning

# 658
Шермин се закачи за Джани , за да не я захапва повече . Защото никой ме я защитава, а той и е достоен опонент.
Отбор Кречетало🤣

# 659
  • София /Абсурдистан
Вилата е тясна за толкова народ. Парад на простотията.

Общи условия

Активация на акаунт