🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #4

• 18 910
  • 684
  •   54
Отговори
# 660
Шермин се закачи за Джани , за да не я захапва повече . Защото никой ме я защитава, а той и е достоен опонент.
Отбор Кречетало🤣

# 661
  • София /Абсурдистан
Вилата е тясна за толкова народ. Парад на простотията.

# 662
  • here and now
Вилата е тясна за толкова народ. Парад на простотията.
Вилата е събирала +2 момичета без да ни показват скандали.
За второто съм съгласна...

# 663
Виктория е гърмян заек. Циганка я наричаха,  жълти зъбки и пяха, колажи пускаха...работата си загуби..и след всичко това щом пак отива значи е силна и е над нещата. Да, вижда се, че стрелите я бодват и причиняват реакция, но не се дава. А защо е там тя си го каза. Аз съм тук да разбутам тая псевдоидилия и да се види кой кой е. Но наистина сценарият доста прозира. Включването на Йовица също е под диктовка.

# 664
Шермин наистина ли чете тук? Ама то и да чете...Дънинг - Крюгер...
А Йовица е като най-устата баба пред блока.

На 100%.

Добре де, как стана така, че утре Йовица ще се окаже най-лошия герой за всички в къщата до степен темата да се измести от Виктория към него?

Относно Виктория - подозирам, че тя ще грабне първата златна роза, само за да остане и да къса нервите на всички. Но пък определено помогна на Киара да мине на заден план в очите на останалите. Вече съвсем лъсна по каква причина са я вкарали, а тя доста добре си играе ролята, за която е влязла. С Шермин и Габи удря на камък за сега, обаче пък Йовица направо го обърна с хастара наопаки и дори накара Филипа да крещи истерично - нещо, което пък точно от нея изобщо не съм очаквала. А, като цяло Виктория беше права за леглата - като са я вкарали, да й осигурят поне къде да спи. Какво е това местене от креват на креват.

# 665
  • София
Виктория е гърмян заек. Циганка я наричаха,  жълти зъбки и пяха, колажи пускаха...работата си загуби..и след всичко това щом пак отива значи е силна и е над нещата. Да, вижда се, че стрелите я бодват и причиняват реакция, но не се дава. А защо е там тя си го каза. Аз съм тук да разбутам тая псевдоидилия и да се види кой кой е. Но наистина сценарият доста прозира. Включването на Йовица също е под диктовка.
Не, той просто съвсем автентично си е заядлив и прост.

# 666
Здравейте.Може ли да ми кажете кога се очертава да приключи предаването?😀
Почнах да го гледам със закъснение и не успях да открия информация в нета.От двойките са ми симпатични Дениз и Виктор и Петър и Кристина.Подозирам, че при вторите има доста игра, като се колебая само от единия или и двамата, но въпреки това са ми интересни 😁
Като цяло през повечето време си личи как рецитират по сценарии много от участниците с изключение на някой луди калинки, на които сценарии не им трябва 🤯

# 667
Поне разбрахме че Натали спи при Орлин и Фифи спи при художника

# 668
Йовица (Тъпица Joy) изглежда ще се опита да изнасили Филипа и всички ще се отрекат от него.
Яд ме хвана как увъртаха и преиначаваха това, което искаше Виктория. Тя просто искаше Филипа да си дръпне куфара от леглото където ще спи. А те извъртаха и обясняваха  колко багаж да си вземе. Аз ако бях на мястото на Виктория щях да кажа на Фирипа Ок, обаче да не се сърдиш ако сънена ти стъпвам в багажа върху дрехите евентуално с мокри крака от банята.

# 669
Аз пък на мястото на Виктория, щях да отида при някой от екипа и да попитам къде ми е леглото. Защото е тяхна отговорност да осигурят легла за всички участници.

# 670
Жалко че тук нямат наказания
Представяте ли си да им спрат алкохола за 24 часа🤣🤣🤣

# 671
Лелята с телефона не е ли от екипа, мярна се в кадър докато се разправяха долу за леглата.
Аз пък на мястото на Виктория, щях да отида при някой от екипа и да попитам къде ми е леглото. Защото е тяхна отговорност да осигурят легла за всички участници.

# 672
  • here and now
Жалко че тук нямат наказания
Представяте ли си да им спрат алкохола за 24 часа🤣🤣🤣
Ха ха. По скоро ще накарат и непиещите да ударят по един шот,  за да има повече сеир..
Няма да има какво да снимат. До сега все пияната Анка гледахме...

# 673
Шермин докато обяснява на какво ниво ще си общуват Краси и Киара ги дават "ти наспа ли се?", "дали ще вали", "ша ида да си направа малко чия..", "ми направи си", "уф..цялата се подувам от топлото"....

# 674
Лелята с телефона не е ли от екипа, мярна се в кадър докато се разправяха долу за леглата.

Да, от екипа беше и стоеше, като в небрано лозе, чудейки се какво да каже. Почти не й се чу гласеца.

Общи условия

Активация на акаунт