🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #4

• 23 366
  • 799
  •   119
Отговори
# 675
Виктория, както и Киара, са в роли, не могат да се ядосат, защото не го приемат лично. Йовица и Филипа са супер нахални, как така спят в една стая, куфарите им в друга стая.... Не разбирам тази наглост.

# 676
  • София
Още един токсичен епизод за съжаление. Сега пък Виктория ще е на прицел. Йовица и Филипа я подкараха, а утре Бланко ще я заплашва, че ще 'плаче'
Тези хора не могат един нормален ден да имат без скандал.
Виктория със сигурност не направи добро първо впечатление с тази демонстрация с ръкуването, но чак пък толкова. Все едно им е сипала разхлабително в чашите. Окей, кажете и го и до там. Преживейте го. Като ви дразни не я отразявайте. Защо трябва да се тъпче даден човек. Ей това не го разбирам.
Йовица и Филипа много противни излязоха. Лъснаха в пълния си блясък. Досега се прикриваха.

Виктория верно ли е взела 7 куфара. 1 година ли мисли да остава в Родос? 😮
Аз изкарах цял месец на морето само с 1 куфар. Но всякакви хора има по широкия свят.
Вики хубаво иска да влиза остро и да отвръща, но думите и бягат и увисва на споровете. Не мисля, че тази роля и е по капацитета. Тук отлично би се справила Теа, но са се разминали нещо. Тя е човек, който може да изкара извън нерви всички.

В епизода ми хареса как на Джани му писна от простотията на Йовица и Петър спрямо Виктория, стана и си тръгна с Габриела. Визирам сценката, докато бяха отвън.
Хареса ми Орлин с китарата на Принс парчето.
Натали се държи като 12 годишна на първа среща. Нелепо е. Особено на фона с какво се занимава и какви снимки има. Защо трябва да има толкова фалшиви хора не знам. Жалко, но факт.

# 677
Още един токсичен епизод за съжаление. Сега пък Виктория ще е на прицел. Йовица и Филипа я подкараха, а утре Бланко ще я заплашва, че ще 'плаче'
Тези хора не могат един нормален ден да имат без скандал.
Виктория със сигурност не направи добро първо впечатление с тази демонстрация с ръкуването, но чак пък толкова. Все едно им е сипала разхлабително в чашите. Окей, кажете и го и до там. Преживейте го. Като ви дразни не я отразявайте. Защо трябва да се тъпче даден човек. Ей това не го разбирам.
Йовица и Филипа много противни излязоха. Лъснаха в пълния си блясък. Досега се прикриваха.

Виктория верно ли е взела 7 куфара. 1 година ли мисли да остава в Родос? 😮
Аз изкарах цял месец на морето само с 1 куфар. Но всякакви хора има по широкия свят.
Вики хубаво иска да влиза остро и да отвръща, но думите и бягат и увисва на споровете. Не мисля, че тази роля и е по капацитета. Тук отлично би се справила Теа, но са се разминали нещо. Тя е човек, който може да изкара извън нерви всички.

В епизода ми хареса как на Джани му писна от простотията на Йовица и Петър спрямо Виктория, стана и си тръгна с Габриела. Визирам сценката, докато бяха отвън.
Хареса ми Орлин с китарата на Принс парчето.
Натали се държи като 12 годишна на първа среща. Нелепо е. Особено на фона с какво се занимава и какви снимки има. Защо трябва да има толкова фалшиви хора не знам. Жалко, но факт.

Според мен няма да има нито една реална двойка навън и цялото предаване е да прави някакъв рейтинг и ние тук да си чешем езиците Grinning

Иначе Джани видимо се дразни от Йовица, както се вижда и в интрото от следващия епизод.

Относно Натали - напълно подкрепям, изцяло фейк държание на малко момиченце, което не е било таньорка в дискотека и няма голи снимки в интернет

Последна редакция: чт, 02 окт 2025, 03:05 от doitwise

# 678
Днес в “Преди обед” ще гостуват Моника Зенгинер и Александра Гърдева

# 679
Все по-трудно става за гледане предаването. Толкова драми, толкова злобни млади хора събрани на едно място с претенции. Йовица става все по-отвратителен. И като няма награда какви дивиденти трупат в такова предаване осеяно със скандали и обиди?

# 680

Какви чатове са изтекли?

Знаеш, пуснах спойлер преди 2 теми.

По днешния епизод. Виктория ми е адски противна, но до някъде има право да знае къде ще спи.
Тъпица и Йововица изплискаха легена със високомерие.

Бат Краси верно само ядене му е в главата. Чалгарката му върти белтъци, той "да отидем да си накиснем малко
чия, че то иска време преди да се хапва". SmileySmileSatisfied  Тя пък се подувала от топлото.  Друга елементарница.

Малко екранно време за Бурачек, забравихме колко килограма е, грозници такива припомнете ми.

# 681
Епизодът доста отчайващ...Натали и кметският добре, пасват си, ама каквито си полягват и лежерни..малко да ги мисли човек какво ще ядат и кой ще се грижи за тях двамата..
Разговорът на Киара и краси беше голяма мъка...топло, спа ли, чия да си накиснем...след всяка фраза мислят какво да си кажат...
Виктория изобщо не знам защо влезе. За спането е права иначе. Интересно е иначе куфарът да ти е в едната стая, ти да спиш в другата.. Като ти потрябва нещо, ходиш да събудиш другите в съседната стая...Както каза Виктория... сигурно се чувстват имотни. Форматът ми става скучен и сценарият все по-видим.

# 682
Съвсем нормални общи приказки си водеха Киара и Краси, за хора които се познават от два дни.
Какво да говорят пред камери? За войната в ИСраел и колко кг тежат ли?
Тази Шарнир се опитва да се изкара (псевдо) интелектуалка, но не съм чула едно смислено изречение от нея.

# 683
Е как да не говорят. Имам деца тийнейджъри, всичките им приятели говорят английски много добре, да не кажа отлично.
Тези деца имат ли сериозни родители?В кой  тв формат са влезли,да се излагат, от нямаме какво да правят?

# 684
Съвсем нормални общи приказки си водеха Киара и Краси, за хора които се познават от два дни.
Какво да говорят пред камери? За войната в ИСраел и колко кг тежат ли?
Тази Шарнир се опитва да се изкара (псевдо) интелектуалка, но не съм чула едно смислено изречение от нея.

Абсолютно, тя има 5 фрази, които повтаря цял сезон и до там и стига капацитета.

# 685
Излагация в Рая.
Киара изглежда е доста разочарована от мястото на което е попаднала и става все по-кисела. Можеха да водят малко по-смислен разговор но тя нямаше никакво настроение. Примерно може да го разпита какви игри са играли, какви хора са влизали и излизали и разни такива неща. Красимир също можеше преди да се похвали, че тичал с товор на гърба да разкаже за играта. Но той не каза ли с 60 кг, не с 48?  Интересно но точно най-класната май изобщо не и дреме от бардака в който живеят. Във всеки случай голяма излагация на продукцията. Да им се въргаля багажа в куфари по земята. И срещите им да са седянка на опънати парцали на каменист плаж... отврат. Предполагам с радост си тръгват.

# 686
Припомнихме си макето какъв е гнусен Гаргамел, за пореден път си доказвам, че грозните отвън, са същите гниди и вътре. Най-обичам мъже дръвчещи се само пред жени. И все секс му е в главата, интересуваше го единствено кога последно го е правила Виктория🤦‍♂️

На Шермин дано й намалят времето. Тя не е ли също танцьорка в дискотека? Нали има снимки с Азис и други силиконоподобни на нея, а се смееше на Киара, че друсала задник в чалготека🤣

# 687
Това Тъпица как му легна на вайба, а вече и на снощното творчество, че за мен не съществува повече Йовица.
Правя си кафе и се хиля сама.
Браво на кръстника тук!

# 688
И аз много се смях с Тъпица. Имаше и Беззъбовица.

# 689
Коя от всички участнички в предаването до момента е най-малко зле според вас?

Общи условия

Активация на акаунт