🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #4

• 24 860
  • 825
  •   96
Отговори
# 780

Този рай води в ада пееше Вълдобрев…
За моя почуда Шермин пише по-грамотно от Бандата.
А втората не пропуска случай да изтъкне, че именно тя е свикнала на лукс и излишества от малка.
Ок, бейби, но и ти не си олд стайл мъни с класа, а наследничка на комунистически пари, канализирани в капиталистически стандарт.
И, да! Очебиещо неграмотна си, което за претенциите ти е недопустимо.
При цялото ми неуважение към Шермин.

" Наистина ли си мислиш, че съм мислела ", хахахахахахахахахахахаха

Това определено е начин на изразяване, на интелигентна и начетена личност с претенции, хахахахахахахахаха

# 781

Този рай води в ада пееше Вълдобрев…
За моя почуда Шермин пише по-грамотно от Бандата.
А втората не пропуска случай да изтъкне, че именно тя е свикнала на лукс и излишества от малка.
Ок, бейби, но и ти не си олд стайл мъни с класа, а наследничка на комунистически пари, канализирани в капиталистически стандарт.
И, да! Очебиещо неграмотна си, което за претенциите ти е недопустимо.
При цялото ми неуважение към Шермин.

" Наистина ли си мислиш, че съм мислела ", хахахахахахахахахахахаха

Това определено е начин на изразяване, на интелигентна и начетена личност с претенции, хахахахахахахахаха

Конкурираш я успешно в начина ѝ на изразяване, но относно Шермин никога не съм имала претенции за ниво.
Почудата ми беше, че не е толкова зле.

# 782
Гледам Батката в Надкаста, няма такъв смях. Той ми е компилация от Пацата (ББ) и Симеон от ДиК Sweat SmileSweat SmileSweat Smile

Бил от Главните ергени,имал ангажименти в личен план, продал много коли след като излязал Money
Доказал се бил,че може да стане VIRAL ,WOW TrollfaceTrollface

# 783
Тя пък и тази , която коментира Шермин с русата коса не е много стока , за малко гледания и харесвания го прави .😅

# 784
Последно искам да споделя нещо за Виктория, което ми хареса от участието и в Ергенът. Не и помня скандалите, но помня, че с Алек беше свенлива. Някак по детски срамежливо се държеше и определено си го харесваше. Нямаше пошлост и перверзност както беше с Теа например или сексуална разкрепостиност като при Мария. Като детенце беше до него. И това ми хареса.

# 785
И аз не мисля, че поведението на Приматица е характерно за цялата ни нация
Виктория ми хареса на външен вид. Честно казано дано не им падне много на нивото.
И аз не знам дали е характерно за нашата нация само или по-скоро е характерно как реагират хората, които са се изолирали в гупа и дори да не харесват състава на гупата им, не искат нови хора или каквито й да е промени.
Иначе това, за което пише Catfish съм го виждала много пъти и като студентка и в колектив.

# 786
Краси и той не е толкова смотан колкото го изкарват там- спомнете си как запали като Емили не му говореше и започна със заканите как ще я съсипе и какви клипове има с нея.
5-те езика на Шермин не и вършат никаква работа освен английският, ако го знае.
Не е споменава само каква кола кара.

Тя, да кара кола? Ама моля ти се - нея я возят с лимузина от която направо се качва на частния самолет. Разбира се от едното до другото стига ходейки по червен килим, а пред нея ходят момичета и ръсят розови листа, по които да стъпва (като във филма "Пристигане в Америка")

# 787
О,не -Наталито пее и то...песен написана от нея! Моля се, до края на сезона да не ми причинява това повече! Кошмар! Като настъпена котка е!

# 788
Лично за мен глупостите на Шермин трябва да бъдат игнорирани.

Живея извън България повече от 25 години в страна с много разнообразно население. Мога да кажа, че българите са много дружелюбни и гостоприемни. От друга страна, ортодоксалните евреи не са нито дружелюбни, нито гостоприемни и не уважават жените за нищо повече от раждането на деца.

Последна редакция: чт, 02 окт 2025, 15:18 от Zara73

# 789
И аз се надявам някой друг да почнат да дават , изтърка се Шермин.

# 790
Grinning Ако Йовица е отраз на една нация, то цяла плеяда образи са отраз на другата. Да не наброявам. От всички предавания. От всички сезони. Така че..да не генерализираме.

Последна редакция: чт, 02 окт 2025, 16:07 от Glutenfree

# 791
Ох, пуснах си малко от батката. 😂😂😂 Неделчо май едва се сдържа да не се изсмее, само повтаря мхм. Питат го защо е решил да си ходи от предаването, казва, че имал ангажименти. 🤣🤣🤣 Имали много голяма автокъща, единствената със стъклена ограда. 😂😂

# 792
Натали и Орлин ги превъртах на срещата им,кринджави са ми.
Тъпица си показа истинското лице ,егаси бебето.И не знам за какво задава въпроси на Виктория с кой и кога последно е била,след като той на визитката си каза,че ''не помни кога последно е бил на среща с жена'' Grinning hahahahaha  Grinning Днес под публикациите във фейса имаше включвания от Филипа,обясняваше се.
И още някаква ba m bi ли беше - пуснала клип да се репчи на Шермин..
Подкаста с Валентин още не съм гледала,наистина ли няма да има с Емили,къде пише? :/
Краси ми направи добро впечатление,че каза,че му е станало жал като всички нападнаха Виктория.
Интересно ми е Калоян дали ще реагира като види колко куку е Габа.Струва ми се,че и той се обръща на където духа вятъра,безгласен.
Скрит текст:

# 793
Ох, пуснах си малко от батката. 😂😂😂 Неделчо май едва се сдържа да не се изсмее, само повтаря мхм. Питат го защо е решил да си ходи от предаването, казва, че имал ангажименти. 🤣🤣🤣 Имали много голяма автокъща, единствената със стъклена ограда. 😂😂

'' Имах най-много мемета,значи аз  съм най-известен.Аз знам как работи маркетингът,знам как да ме говорят хората"Sweat SmileSweat SmileSweat Smile

# 794
Последно искам да споделя нещо за Виктория, което ми хареса от участието и в Ергенът. Не и помня скандалите, но помня, че с Алек беше свенлива. Някак по детски срамежливо се държеше и определено си го харесваше. Нямаше пошлост и перверзност както беше с Теа например или сексуална разкрепостиност като при Мария. Като детенце беше до него. И това ми хареса.
Интересно ми е как всички сте забравили скандалите с нея. На мен ми се е запечатало в главата как пожелаваше на една друга да вземе да се удави в морето, като отиде на среща.

Общи условия

Активация на акаунт