🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #4

• 29 650
  • 1 030
  •   245
Отговори
# 750
Повечето от обидите към Виктория са на база информацията за нея от преди. Не подаването ня ръка беше просто...повод за война. Виктория поне визира актуалните им прояви, макар, че за Шермин намекна сякаш за снимките и от преди.

# 751
Абсолютно цигане. В това няма нищо лошо де, просто си е цигане, какво го крие😝

# 752
Аз я помня от миналия сезон ,  много долно отиде да се жалва на Алек, а и тя доволно си обиждаше.

# 753
Аз не мога да застана на страната на Виктория по никакъв повод, защото тя също много умело влиза в роля на дразнител. Обаче продължавам да недоумявам защо Шермин заема толкова много ефирно време. Постоянното повтаряне колко е красива, умна, не-знам-си-каква говори единствено точно обратното и сякаш със заря заявява, че е извънредно неуверена.
...пък и всички вече видяхме снимките от миналото ѝ и стана ясно, че има защо да е така. Ама хайде малко повече синхрони и с другите, де.

# 754

Този рай води в ада пееше Вълдобрев…
За моя почуда Шермин пише по-грамотно от Бандата.
А втората не пропуска случай да изтъкне, че именно тя е свикнала на лукс и излишества от малка.
Ок, бейби, но и ти не си олд стайл мъни с класа, а наследничка на комунистически пари, канализирани в капиталистически стандарт.
И, да! Очебиещо неграмотна си, което за претенциите ти е недопустимо.
При цялото ми неуважение към Шермин.

# 755
Шермин има регистрирана фирма от юни  месец тази година Анн Шери Бюте.

Капитал - 10 лв, крейзи Weary

# 756
Гледам на запис последния епизод и стигнах до извода,че дори Шермилинго не ме дразни толкова много, колкото Наталито! То не беше лигавене,то не бяха превземки,то не беше чудо! А като започне да говори чак ме хваща бяс. Истината е, че май с Калоян си бяха лика-прилика, като се вземе предвид скоростта, с която Наталка се мъчи да облече с думи самотната мисъл, която и се върти в главата. На Орлин ще са му необходими консултации с психолог,за да може да издържа на това постянно мяу-мяу придружено с поведение на инфантил ! Бррр,  потрес!

Последна редакция: чт, 02 окт 2025, 14:33 от Lady A

# 757
Шермин колкото повече се защитава, толкова повече става ясно, че е обикновена мърла с голяма фантазия. Да вземат да я гонят вече, много отдавна писна да намила едно и също.

# 758
Виктория и с Краси говореше заядливо и нападателно , не знам дали умишлено го прави или си е такава.

# 759
Качиха Надкаст с Валентин за който се прежали да си го причини.

# 760
Ка'ам ти, брат, нИ мо'а с'гу причиня.

# 761
Шермин има регистрирана фирма от юни  месец тази година Анн Шери Бюте.

Капитал - 10 лв, крейзи Weary

Хахаха, доста се е охарчила... Grinning Grinning

# 762
Шермин има регистрирана фирма от юни  месец тази година Анн Шери Бюте.

С капитал 10 лв...то фирма всеки може да отвори.

Шарминатора е на принципа ти го плюеш то си мисли, че вали. Тя пак си мисли, че някой и завижда. За кое да завидим- че я влачат като предмет някакви пръчове, че е оперирана на 100 места преди да навърши 30, че е 1,50см, висока и с бюст на доячка или че има и аз не знам какъв етнически произход, но не е българска със сигурност. Къде е пра-българката Косара да и обясни характерните черти.
Косата няма да я коментирам, разбрахме защо е като черга.

Последна редакция: чт, 02 окт 2025, 14:09 от Lotus32

# 763
Излезе ми във фейса. Шмъркат нещо.
И какво тук била на 13 години? И смърка наркотици?

# 764
Качиха Надкаст с Валентин за който се прежали да си го причини.
Този кой беше 🤔 онзи на Емилито от плажната фотосесия ли? Той ми прилича на второстепенен герой в американският сериал Маями Вайс. Нещо такова, щатски сериял от 80те 😂

Последна редакция: чт, 02 окт 2025, 14:42 от КремонаЛиза

Общи условия

Активация на акаунт