🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #4

• 25 864
  • 851
  •   126
Отговори
# 765

Шермина е потвърдила за случая. Отричайки е потвърдила 😃 В тези сторита се дава много информация, която подозирахме тук, но все пак.
Тази госпожа хубаво хвърля подобни обвинения и говори за всичките чатове и видеа, които са й пращали, ама да вземе да подплати изказванията си с някое? Иначе също като Шерминатора си прави вятър на устата. Да обвиняваш някого, че проституира не е нещо пренебрежимо, и е изключително грозно, ако е само за да се прави на интересна на чужд гръб.

# 766
Какви доказателства трябва да има, при положение че в чата Шавармата сама казва, че е била с някакъв там, който не е платил? Grinning

# 767
И не си прави добра реклама на косата.

# 768
Сега се сетих, че Елена от сезона на Габриела и Кристина е редактор в предаването и се чудя, тя дали им води интервютата на момичетата и те самите как я приемат. Все пак самата Елена е същата като тях - ергенка от предишни предавания.

# 769
Изчетох 9 непрочетени страници и 99% от мненията за Шермин?!
Хора, моля ви се има и други участници. Сами я правите известна.
Аз коментирах всички двойки и участници и никакъв интерес след това. Никаква дискусия.
Отдавна почти не я отразявам или коментирам с две изречения.
Има много лесно решение за човек, който дразни - игнор и трола умира сам.

Ето, аз ще изкоментирам и другите двойки

Криси и Петър - направи ми впечатление как тя го галеше по главата, докато Шермин се вихреше по средата на хола им. Хареса ми как я зави, когато легна на дивана и се мушна при нея. Как се гушкаха на леглото. Явно е имало разтапяне на леденото й сърде, което мен ме радва.

Джани и Габриела - много, много ми хареса жеста, който той направи за нейния РД. Наистина, когато човек иска, винаги намира начин. А и щом разбрах, че Габи всъщност изобщо не му мълчи на Джанката, вече не са ми чак толкова странни, като двойка.

Габи и Калоян ми харесват. Макар, че в последните епизоди Габи пак започна да си показва простотията. Дано се спре навреме, че тъкмо започна да й се изчиства имиджа.

Натали и Орлин - много красиви, сладки, кротки, млади хора. Картичката за Орлин беше много мила. Много ми се иска Шерката да се пробва при Орлин, за да получи поредното "НЕ" от мъж в къщата. Тя милата уж много търсена и вървежна, обаче единия й би шута (Краси), втория директно на срещата й каза "НЕ" (близнака), а третия се чуди какво прави това плашило при него, докато той се гушка с жената, която харесва (Орлин). А останалите изобщо не я отразяват.

Киара и Красимир - там ще ми е интересно. Него за пръв път го чух да говори толкова много и да се усмихва толкова много. Разговорът течеше леко и приятно, и като цяло ми харесаха двамата. Киара много добре си прави, че си мълчи и се прави, че не чува нищо. Така хем дразни Шерката, защото не й отговаря по никакъв начин, хем я оставя сама да се излага пред цяла България.

Дааа за Криси и Петър, мислех, че само аз го забелязах, но реално, когато камерите са насочени към други и те са  в кадъра като странични статисти изглеждат като много сладка двойка и затова се надявам слуха, че Петър си има приятелка отвънка да се окаже неверен.

# 770
Тази, ако не е рода с Шармин та на  Joy

# 771
Най смешни са ми двойките които са се "гаджосали" като се подредят там един до друг и само стоят като замързнали и отвреме навреме пускат по някой коментар.

А не знам дали сте забелязали Петър винаги се опитва да подслушва ако някой си говори зад тях на бара или до тях...

Слушам Теа при Ана Мария, измъдряла е Simple Smile има попадения. Каза че познава немеца на Шермин, явно в тези среди всички се познават, нещо като интернационална лига му идва.

Последна редакция: чт, 02 окт 2025, 18:58 от Glutenfree

# 772
Те май бяха близки Теа и Шврмин ,  явно е реален човек немеца.

# 773
Причиних си малко Надкаст с Валентин. Този господин не искам изобщо да го коментирам, то всичко се видя. Но вече едва издържам Туджаров как им се мазни и се опитва да оправдава какво всъщност имали предвид, колко иначе били други и супер готини и интелигентни, като Шермин примерно която всъщност искала да даде пример на българските жени да се отстоявали.. пък как хич не било трудно да харесваш Криси..сто пъти вече го повтори.. и колко бил готин батката и бля бля бля...бляК. Разбирам, че не е лесно да си и от двете страни, но прекалява с лизането.

# 774
Емили ще ходи ли в Надкаст?

# 775

Този рай води в ада пееше Вълдобрев…

По-жалка жена от тая Шърми няма!
Уж толкова влиятелна и известна с нейния луксозен живот, пък отговаря на всеки който я хейти...с много свободно време разполага Шерминчето!
А на онова другото чак ще предприема съдебни действия! 🤣🤣🤣
За каква се взе...тая е напълно луда и вече мисля че има и някво заболяване, това не е поведение на нормален човек!
Нямам търпение да се маха, огромен боклук е, най-вече душевно!

# 776
Емили ще ходи ли в Надкаст?
Категорично не. Аргументът е, че сексуалният и живот бил доста шарен пък гледали и деца. Сети се..кога пра и се разхожда по цици не забелязах да мисли кой ще гледа....

# 777
Голяма разлика в разговорите между Краси и Шермин и Краси и Киара. Шермин води монолог с него и само дудне колко не става той и колко е над всички тя. С Киара наистина си водят диалог. Чухме, че и Краси пътува, но не може да се мери с нейните пътешествия и петте езика, които знае. Наистина, Красимир не знам какво търси при нея - те даже не могат да проведат нормален разговор.

# 778
Краси и той не е толкова смотан колкото го изкарват там- спомнете си как запали като Емили не му говореше и започна със заканите как ще я съсипе и какви клипове има с нея.
5-те езика на Шермин не и вършат никаква работа освен английският, ако го знае.
Не е споменава само каква кола кара.

# 779
Безплатно давам на Шермин идея за книга "Методи за психологическа кастрация на мъжа ".

Общи условия

Активация на акаунт