🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #4

• 33 782
  • 1 100
  •   90
Отговори
# 1 035
Именно по този начин може да се види колко е грозно подобно поведение от всички. Нали трябва да се дават и лоши примери? Никой не печели от бутафорен позитивизъм и доброта.

Точно така,напълно те подкрепям! Антипримерите са най-добрият възпитател.
Да, но тези антипримери печелят пари от известността, която получават в такива предавания. Не мисля, че на антипримерите трябва да им се дава власт и пари. По-опасен от простака е простака с пари и власт. У нас обаче така и не го разбрахме това. И стигнахме до там простаци да ни управляват.

Скрит текст:
Затова мисля, че е по-хубаво да се вкарват обикновени и по-нормални хора в такива предавания като Марта и Деница от първи сезон, Мика от втори сезон и Чефо, Евгения, Джулия, Ники модела, Лора от Диви и красиви.

Краси да беше гледал как Чефо скастря Радослава в Диви и красиви - ето така трябва да се постъпва с такива агресивни парцалеси като Шермин. При все, че Радослава не направи кой знае какво спрямо Ловешката мис. Но и тя го прие нормално, не тръгна да врещи на Чефо.

Явно наистина Краси си е свикнал с такива жени, такава му е средата, докато тази на Чефо явно не е.
[/spoiler]

Разбира се, че е така. Но съм убедена,че тези персонажи(като Шермин,Габриела) ще предизвикат достатъчно силно отвращение, за да не  им се подражава. Събраха  адекватни реакции . Дали девойките ще се амбицират да приличат точно на ТЯХ? След толкова  доволно количество подигравки и омраза....Не мисля.

# 1 036
  • София
Шермин захапа Виктория още преди ръкуването, така че то не оправдава просташкото й поведение. Виктория се сдържа, но си личи, че нападките я жегват и не успява винаги да реагира подобаващо. Мечтая си да влезе Кулагин!

# 1 037
Петър много се изложи и той с коментарите си за Виктория. Отдавна вече не ми е положителен образ, прозира колко е фалшив.
Пак ще подсетя: Петър е приятел с Буков.

Понеже няколко пъти вече се пише това, та да питам - какво му е на Буков? Не му следя изявите в нета, гледала съм го само в сериала "Татковци" и, като водеш на някаква класация - много красиво и забавно момче е. Какъв е проблема с него, че явно съм пропуснала?

# 1 038
Виктория нападаше яростно Маги в нейния сезон, хем ми е жал за нея и прекаляват, хем малко си го заслужава

# 1 039
# 1 040
Оф не мога да съжалявам Виктория. Влязла, да им сваляла маските?!?!. Тя сама си плюе на достойнството. Плащат ли й за тая глупава роля, незнам? Колко самоуважение, трябва да ти липсва, да влезеш доброволно за да те тъпчат? Постъпи глупаво, като влезе и не им подаде ръце, но те пък прекалиха стократно.  Всички се показаха като безмозъчни идиоти, защо никой не се опита да прекрати това линчуване. Мъжете гледаха сеир, някои дори подклаждаха и припяваха, заедно с жените срещу Виктория, а от жените нито една не е по-различна от Габа джуката и Шафрантин. Дениз и тя слушаше и гледаше безучастно, а не мога да повярвам, че го казвам, ама в нея ми беше надеждата да ги вразуми всички, как изглеждат отстрани. Най-лошото е, че тези двете Габриела и Шармин, сега гледайки епизода, сигурно се гордеят със себе си и си викат натрихме й носа на тая, добре я подредихме. Едва ли осъзнават колко са жалки.

# 1 041
Какви отношения бълнува тази Кристина? Тя видяла ли е кадрите в които Петър я нарича "малоумна"?

Много показателно как не се прави такова шоу, няма да се изненадам ако следващия "Любов в рая" го прави Ники Николов. В неговия сезон такива разпъвания на кръст не помня, но пък във втори и трети си имаше доволно, в първи също не липсваха.

# 1 042
На кого е свалила маската Виктория?! Габи ли се е преструвала на възпитана, Шармин ли не разложихме на атоми, македончето ли на принципен се е правил?! Защо не я защитили? С влизането само дето не показа среден пръст на всички, постара се да е максимално провокативна, какво очакваме, явно не са чак такива лицемери да тръгнат да я защитават. Влязла е с цел да дразни, ами, това и получава - разярени харпии.

# 1 043
Само се чудя защо оставиха Лили? Нито я дават, нито е интересна, нито си търси мъж

# 1 044
  • София /Абсурдистан
Аз пък не знам защо изобщо влезе Виктория. Може да са и платили нещо там. И съм забравила защо я наричаха Цър пър още в предишния сезон. Имаше нещо, но какво беше?

# 1 045
# 1 046
И аз идвам оттам 😄

😂🧹🧹Смея се на глас посред нощ 🤓

Реджина Джордж и компания 😃

Последна редакция: пт, 03 окт 2025, 08:21 от Glutenfree

# 1 047
Какви отношения бълнува тази Кристина? Тя видяла ли е кадрите в които Петър я нарича "малоумна"?

Много показателно как не се прави такова шоу, няма да се изненадам ако следващия "Любов в рая" го прави Ники Николов. В неговия сезон такива разпъвания на кръст не помня, но пък във втори и трети си имаше доволно, в първи също не липсваха.
Да, неговите разпъвания на кръст бяха постфактум, в други глупави предавания.

# 1 048
От всички ергенки май само Валерия хвана истински милионер.

Кой ще си ходи утре, залагам на Лили.

# 1 049
Поне Краси явно най-накрая ще се противопостави на Шермин. Определено си отиват с Киара и тя е много релакс, двамата изобщо не обичат скандалите. хората се напъват цял епизод, Киара казва...нека да го преспим. Готино реагира. Определено показва с поведението си, че можеш да обидиш един човек толкова, колкото той ти позволи...Липсата ѝ на реакция към обидите на Шермин я направи победител и Шермин изглеждаше жалка...

Последна редакция: пт, 03 окт 2025, 04:29 от friends

Общи условия

Активация на акаунт