🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #4

• 37 424
  • 1 203
  •   84
Отговори
# 1 155
Излагат се и после се обясняват как ние не сме видели много неща и това било монтаж. Този филм го гледаме и в Къщата на инфлуенсърите ама там е много по-брутално. Това тук с Виктория е като от детската градина направо. Не ви е виновен монтажа, нито продукцията. Вие просто нямате емоционална интелигентност.

Ох, любимото ми в реалититата - "това е от монтажа, много неща не ви се показват". Ще кажеш, че тия думи не са ги изрекли наистина, а продукцията е сложила аудио от AI с техния глас.... Trollface

Те ергенките вече почнаха да я играят с тая карта, че много неща не ни се показват в тредс по отношение на мизерията Joy кой пускал постоянно миялни, какво що...

# 1 156
Чудя си се как изобщо през тъпите ни кратуни мина скверната мисъл, анатема!!!, че височайшите величества принчипесите на острова и Жентълмените олд мъни стайл, ще вземат да чистят, мият и разтребват. Та това е под достойнството им, те са отишли да правят любов в рая и да ни покажат какви невероятни същества бродят по таз клета земя, не да бъдат принизявани до нивото на чистачки, айде холан. Тия дейности са за плебса и дебелогъзите мълчаливи селянки без цици, с криви носове и зъби. Тези височайшо особи имат само едно предназначение - да красят този свят пълен с некоригирани грозотии.
И като няма никой от простолюдието да изчисти, къде по височайшо е да тънат в мизерията на любовния си рай, вместо да си цапат ръчичките, които са свикнали да пипат едни други неща, но не и работа. Sunglasses

Поне да не лежат с дрехите по чаршафите, че е мега отвратително.

# 1 157
Да разтребват не могат, само да перат Joy

# 1 158
Краси и Шермин май отиваха да перат навън където няма камери.

# 1 159
Аз специално не разбрах дали се случи нещо между Анна и Красимир. Дадоха ги да се натискат/целуват и после той я изпрати нейде навън. Сега дали навън е станало нещо или между целуването и изпращането има кадри, които са ни спестили,.... това само продукцията може да ни каже/покаже.

Този момент го гледах внимателно .Тя явно реши да го съблазнява пак след думите на Габа , но той реши да я метне на гърба си , обаче тя му се разкрачи да я носи отпред, та чак Габа се засмя . Обаче я хвърли на стола . За това не вярвам да са прали въобще Grinning
Да допълня  - не знам как Филипа издържа това пипане и лигавене на макето . Той буквално я е обяздил 24/7.Пуска ли я в тоалетната сама ?   Мен такъв мъж може да ме отврати , даже ако преди съм си го харесала .

# 1 160
Аз специално не разбрах дали се случи нещо между Анна и Красимир. Дадоха ги да се натискат/целуват и после той я изпрати нейде навън. Сега дали навън е станало нещо или между целуването и изпращането има кадри, които са ни спестили,.... това само продукцията може да ни каже/покаже.

Този момент го гледах внимателно .Тя явно реши да го съблазнява пак след думите на Габа , но той реши да я метне на гърба си , обаче тя му се разкрачи да я носи отпред, та чак Габа се засмя . Обаче я хвърли на стола . За това не вярвам да са прали въобще Grinning
Да допълня  - не знам как Филипа издържа това пипане и лигавене на макето . Той буквално я е обяздил 24/7.Пуска ли я в тоалетната сама ?   Мен такъв мъж може да ме отврати , даже ако преди съм си го харесала .

Да, чак е гнусен как постоянно я гали, пипа. Тоя все едно жена не е виждал досега.

# 1 161

Да, чак е гнусен как постоянно я гали, пипа. Тоя все едно жена не е виждал досега.

Ужас , а дали ръцете му треперят и се потят ? Grinning

# 1 162
Да… много е гнусен Йовко. Направо ме побиват тръпки, как постоянно я дърпа, пипа, лигави. Бляк

Много загорял и отчаян тип

# 1 163
Да… много е гнусен Йовко. Направо ме побиват тръпки, как постоянно я дърпа, пипа, лигави. Бляк

Много загорял и отчаян тип
Сега му е паднало, как ще пропусне...

# 1 164
Е ако чак сега му е паднало (не е ли на 34?) това обяснява нахалното и отчаяното му поведение…

# 1 165
Е нямам предвид, че не му е падало и преди, но тук му е на тепсия.

# 1 166
Е нямам предвид, че не му е падало и преди, но тук му е на тепсия.

Joy Joy Joy Joy Joy

# 1 167
Не знам, на мен ми изглежда, че се едно не е виждал жена преди 😄 ама буквално

# 1 168
  • София
Нечистоплътни отвътре и отвън - това е положението. Колкото и да се докарват, какво и да говорят, видяхме ги колко струват. То това дъно не може да се покрие ни с малки носове, ни с големи гърди. Ако ще да се накичат с оригинални Ван Клиф-ове като коледни елхи, материята отдолу си личи през цялото време.

На оня примат Тъпица не знам защо му трябваше да ни се навира в очите изобщо. Хубаво си е намерил някоя да го търпи, да си беше кютал по ъглите както досега, нямаше да разберем колко нелицеприятно и противно човече е и той. Не знам как изобщо му се върза някоя.  За мен лично е ужасно отблъскващ, но вкусове разни. И Филипа не е цвете, но поведението му към нея е отвратително.

# 1 169
За такива, като Йовица, продуцентите трябваше да осигурят чай с бром Joy

Общи условия

Активация на акаунт