🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #4

• 46 640
  • 1 477
  •   88
Отговори
# 1 440
Направи ли ви впечатление, че няколко хора, които са разговаряли с Виктория са усетили, че е добър човек. Точно това и аз виждах въпреки, че и тя се е държала неадекватно и че интелектуалното и ниво не е кой знае какво. Тя по-скоро ми е като едно таралежче, което вади бодлите за самозащита, може и да се понабоцка някой, но свие ли бодлите е мило животинче.

# 1 441
Аз пък смятам, че Виктория има не малко интелект, доколко го  е развила в правилна посока отделен въпрос. Начетеност липсва, но интелигентност не. Много бързо ѝ сече пипето и много бързо намира аргументи. Знае как да натисне бутоните и постъпи доста умно като ги остави да се изказват и говорят на Банкета, което със сигурност ще бъде излъчено , за да се дозакопаят.

# 1 442
Шермин ако не вземе да потренира това хилаво телце ще си остане все така вяло и ще става по-зле...само устата тренира, не спира да говори

# 1 443
  • София
Чудя се Красьо и Джани дали биха защитили така пламенно Виктория сеещу Йовица, ако той не им беше влязъл така остро с претенции да се преразпределят по стаите и да му освободят за самостоятелно ползване спалня, защото той, видите ли, искал да спи заедно с Фифи на двойно легло...Което беше крайно нагло, разбира се.

# 1 444
Не, но просто са толкова и такива "мъже".

# 1 445
Шерминката повлече със себе си и кръстницата Фея- Габриела( с тези очила приличаше на лелка Габриела). И двете си допадат много и си приличат много. Омразата към красиви жени е на първо място  при тези двете. Сега е ред и на това момче Калоян да осъзнае. Реално Габриела нямаше да бъде избрана и харесана от никой мъж там.

# 1 446
Аз пък си мисля, че ако при следващата церемония изгонят Шафрантин, ще се отърве много леко! Манифестирам да остане още, като КрасимирЪ даде розата си на Киара, но продукцията я спасят със златна роза. Така ще се почувства унизена и смачкана първо от КрасимирЪ, после ще я налязят всички нейни бивши дружки. Искам да остане поне още една седмица, отхвърлена, подигравана, пренебрегвана. Виктория не е фактор, само от Красимир и продукцията зависи нейното падение и всеобщото ни удовлетворение

# 1 447
Колкото и да ми се иска Шермин да си получи заслуженото, предпочитам да отпадне и да се свършва. Много е досадна.

# 1 448
Шерминката повлече със себе си и кръстницата Фея- Габриела( с тези очила приличаше на лелка Габриела). И двете си допадат много и си приличат много. Омразата към красиви жени е на първо място  при тези двете. Сега е ред и на това момче Калоян да осъзнае. Реално Габриела нямаше да бъде избрана и харесана от никой мъж там.
Глупости. Габата се дразни на цър пър, че ще ѝ краде екранно време, не заради Дубайската богиня. На Шермин се подиграва, но тънко, заради Красимир, далеч съм от мисълта, че си допадат, сигурна съм, че едвам я гледа, но след като той си осигури мач с Киара и сега след като вече и той не мълчи на Шермин, очаквам и Габка да не е толкова мека в явните си подигравки с ''най-умната'' в Рая.

# 1 449
# 1 450
Габа как се опитваше да спре Красимир срещу Шермин но никой не се опита да спре Шермин и Габа срещу Виктория.
Между другото Виктория изглеждаше доста зле на тоя банкет. Със зачервен нос, все едно беше плакала. Нищо чудно да е.

# 1 451
Габа как се опитваше да спре Красимир срещу Шермин но никой не се опита да спре Шермин и Габа срещу Виктория.
Между другото Виктория изглеждаше доста зле на тоя банкет. Със зачервен нос, все едно беше плакала. Нищо чудно да е.
Заради Красимир, не заради Шермин. Габи си каза ''притеснява ме да не шътнеш Краси''. Габи иска другарската да го задържи в предаването, а без Шермин той може да литне.  Ако не се беше лепнала за Красимир, Габа първа щеше да е срещу Шермин както беше със Зенгина.

# 1 452
Е как ще литне без Шермин? Киара е там,  има други момичета свободни. Тя иска да му пази имиджа защото явно в живота си имат алъж вериш. Габа ми става все по-противна. Наистина Калоян ако остане с нея ще е тотален путьо. Както и явно го бяха спрягали. Тая е абсолютна неблагодарница. Не стига, че момчето я търпи, че и мил даже се опитва да бъде, тая го иронизира насаме с другите кокошки. Ма нека му...като я търпи.

# 1 453
Няма литне без Шермин. Краси има кой да го хареса.
За Шермин обаче е друг въпрос, няма кой да й се хване на въдицата, всички я видяха какво представлява.

# 1 454
След Шермин, другите 2-ма непоносими и откровено ОТВРАТИТЕЛНИ са Габа и Йовица.
 Аз искам Габа и Шермин да се изнасят с една церемония и да влизат нови, дано да са подбрани за пореден сеир и цирк.
Самото предаване е бутафорният "рай", както в повечето случаи е и в живота.

Общи условия

Активация на акаунт