🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #4

• 52 424
  • 1 586
  •   90
Отговори
# 1 470
Шермин да остане, забавна ми е. Да и вкарат едно олд мъни, примерно някой зальохан внук на абидикирал султан, и да се развихря.
Има си много пълнеж, да чистят по-скучните.

# 1 471
От днес ще пиша името ана метушева с малки букви, тъй като личната карта е единственото нещо, което я прави човек. В “Преди обед” защо не ѝ организират един линч като този, на който беше подложена Даниела (незаслужено)? Само така ще се реабилитират в моите очи. Flowers Rose

# 1 472
От вчера:

# 1 473
На сторитата на Шермин за доказателство на луксозния й начин на живот едното е от рожденния й ден, на който става на 20. Доста отдавна ще да е бил този лукс.
Aми аз преди 8 години не съм била още в гимназията. Преди цяла вечност е било Grinning

# 1 474
  • Be realistic - plan for a miracle.
Йовица имал криза с доверието  страх го е от жените, ще го наранят, не бил сигурен дали се е доверил напълно на Филипа

Каза, че имал проблеми с доверието към жени навън и затова било много важно сега че в затворена среда като станел първо виждал Филипа, така и навън щял да е по-спокоен с нея. Тоя навън така ще й се лепне, че ще стои пред тоалетната докато тя си върши нуждите да я чака, а може и вътре с нея да влиза, за всеки случай…

# 1 475
  • в сърцето на един мъж...
Ох, направих грешка снощи да гледам, единственото интересно нещо беше - чак не мога да повярвам, че го пиша, как Джан и Краси се обърнаха към Йовица и че се опитаха да му обяснят, че не е мъжко това, което прави. И как Краси се опъна на Шермилинго. Тая жена не спря да мели, направо ме заболя главата от нея. Крайно време е да си иде. И Дениз ми хареса как говори. Останалото беше.... мама мия... Мислех, че ще се разминем с петте езика, обаче не би... Че и силикон подрусахме... Пълно и тотално падение

# 1 476
Най смешното ми е че за корекция на зъбите - как са подредени, криви зъби, захапка.... се визира коронки, фасети, импланти... Ортодонталното лечение е мит.  Спомням си коментарите за Маги.
Демек как не я е срам Виктория да се появява с неподредени естетично зъби, а това че Шермин е залепила порцелан на тази кръстосана захапка не е проблем?

# 1 477
Йово изглежда дебилен леко, ей такива погледи вади - като на тъпо хлапе, което не разбира за какво го наказваш

# 1 478
За подигравките за външен вид - не знам кой го каза/писа но съм съгласна, че ако говорим за естествени дадености с които се е родил  е абсолютно недопустимо да се подиграваш на човека. Но ако говорим за придобивки - силикони, хиалурони, носодялкане и пр. тогава е друго. И за тях съм за подигравките. Както и за просташко поведение.

# 1 479
Има нужда от свежа кръв и от нов стори лайн. Шермин трябва да литне на следващия коктейл. Ама аз искам да я оставят още един цикъл, за да си докажа тезата как без да е мач с Красимир, Габа няма да е толкова мила с нея.

Аз залагам, че ако Краси остави Киара и започне да показва интерес към нея и, ако започне да се държи добре с Виктория, Габи много бързо ще се преориентира към тях - ще има разговори, топли прегръдки и приятелски съвети. Дори и Шермин да остане в предаването

п.п. Искам Шерката да остане, за да се наслади на игнор от всички останали в предаването. И да вижда как "приятелката" й Габи, рязко става приятелка с най-големите й врагове Simple Smile Което след вчера е много вероятно да се случи.

# 1 480
За подигравките за външен вид ...
За начина, по който гледа, говоря!

# 1 481
факкт е ,че към Кираа нямаше никакви обиди или лошо отношение- изключвам на Шермин простотиите  ,Виктория си си настрои първоначално.

# 1 482
Ох, направих грешка снощи да гледам, единственото интересно нещо беше - чак не мога да повярвам, че го пиша, как Джан и Краси се обърнаха към Йовица и че се опитаха да му обяснят, че не е мъжко това, което прави. И как Краси се опъна на Шермилинго. Тая жена не спря да мели, направо ме заболя главата от нея. Крайно време е да си иде. И Дениз ми хареса как говори. Останалото беше.... мама мия... Мислех, че ще се разминем с петте езика, обаче не би... Че и силикон подрусахме... Пълно и тотално падение
Популисти. Джан Микеле да учи някого как да се държи с жени...

# 1 483
От време на време ми дожалява за Шермин. Знаех си, че ще започне да пада. Красимир поведе хорото срещу нея вече и тълпата ще се хване за него ( визирам приятелниците й). На масата като се изправи да си мери талията с Киара, вече съвсем явно взеха да се подхилкват подигравателно доста хора. Даже вкараха "... И водката свърши..." - беше камък в нейната градина.

# 1 484
Чак пък с право да я хейтят, айде малко прекалявате. Тя влезна с провокация (никой не го отрича), но не е заслужила откровена злоба и гнусни обиди в лицето й.
И в трети сезон участничките не заслужаваха гнусни обиди от нея към тях, но уви…
Аз даже се бях заблудила, подведена от всеобщата защита на Виктория, че никой не трябва да бъде обиждан гнусно, а то за заслуги на другите можело като гледам какви ги пишат тук...
Тя и тука би обиждала, но се чувства силна с подкрепата на продукцията, та се владее все още, а и явно не се осмелява, че не се знае Габи колко е бърза и ще успеят ли да я спасят навреме.

Общи условия

Активация на акаунт