🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #4

• 49 735
  • 1 561
  •   102
Отговори
# 1 485
Има нужда от свежа кръв и от нов стори лайн. Шермин трябва да литне на следващия коктейл. Ама аз искам да я оставят още един цикъл, за да си докажа тезата как без да е мач с Красимир, Габа няма да е толкова мила с нея.

Аз залагам, че ако Краси остави Киара и започне да показва интерес към нея и, ако започне да се държи добре с Виктория, Габи много бързо ще се преориентира към тях - ще има разговори, топли прегръдки и приятелски съвети. Дори и Шермин да остане в предаването

п.п. Искам Шерката да остане, за да се наслади на игнор от всички останали в предаването. И да вижда как "приятелката" й Габи, рязко става приятелка с най-големите й врагове Simple Smile Което след вчера е много вероятно да се случи.

# 1 486
За подигравките за външен вид ...
За начина, по който гледа, говоря!

# 1 487
факкт е ,че към Кираа нямаше никакви обиди или лошо отношение- изключвам на Шермин простотиите  ,Виктория си си настрои първоначално.

# 1 488
Ох, направих грешка снощи да гледам, единственото интересно нещо беше - чак не мога да повярвам, че го пиша, как Джан и Краси се обърнаха към Йовица и че се опитаха да му обяснят, че не е мъжко това, което прави. И как Краси се опъна на Шермилинго. Тая жена не спря да мели, направо ме заболя главата от нея. Крайно време е да си иде. И Дениз ми хареса как говори. Останалото беше.... мама мия... Мислех, че ще се разминем с петте езика, обаче не би... Че и силикон подрусахме... Пълно и тотално падение
Популисти. Джан Микеле да учи някого как да се държи с жени...

# 1 489
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Тази Цър Пър наистина е мега зле. Оплаква се, че всички се държат зле с нея, а самата тя поздрави първо мъжете след това жените, даже подмина и подадени ръце. Еми с право си я хейтват, това е супер неуважение. Все пак всички сме хора.
Сериозно? Наричаме човешко същество "Цър Пър" и оправдаваме обидите като "парцал" и групов тормоз като заслужени защото не била подала ръка на всички? И това в женски форум от майки, жени, нямам думи.

# 1 490
От време на време ми дожалява за Шермин. Знаех си, че ще започне да пада. Красимир поведе хорото срещу нея вече и тълпата ще се хване за него ( визирам приятелниците й). На масата като се изправи да си мери талията с Киара, вече съвсем явно взеха да се подхилкват подигравателно доста хора. Даже вкараха "... И водката свърши..." - беше камък в нейната градина.

# 1 491
Тази Цър Пър наистина е мега зле. Оплаква се, че всички се държат зле с нея, а самата тя поздрави първо мъжете след това жените, даже подмина и подадени ръце. Еми с право си я хейтват, това е супер неуважение. Все пак всички сме хора.
Сериозно? Наричаме човешко същество "Цър Пър" и оправдаваме обидите като "парцал" и групов тормоз като заслужени защото не била подала ръка на всички? И това в женски форум от майки, жени, нямам думи.
Не че съм фен, ама точно тук да го казваме. Те и Шермин и Даниела са човешки същества, пък тук сме им лепили много повече имена от Цър Пър.

# 1 492
Чак пък с право да я хейтят, айде малко прекалявате. Тя влезна с провокация (никой не го отрича), но не е заслужила откровена злоба и гнусни обиди в лицето й.
И в трети сезон участничките не заслужаваха гнусни обиди от нея към тях, но уви…
Аз даже се бях заблудила, подведена от всеобщата защита на Виктория, че никой не трябва да бъде обиждан гнусно, а то за заслуги на другите можело като гледам какви ги пишат тук...
Тя и тука би обиждала, но се чувства силна с подкрепата на продукцията, та се владее все още, а и явно не се осмелява, че не се знае Габи колко е бърза и ще успеят ли да я спасят навреме.

# 1 493
Цър Пър не трябва ли да е нещо свързано с кюфтета и скара?
Такъв прякор по-скоро бил отивал на някоя едрогабаритна като Пам, отколкото на Виктория.

# 1 494
Виктория си обждаще наред в нейния сезон , по подкастове -също .
Тя и Пам беше напднала грозно Айлин ,но сега се възмущава от обидите към Виктория.

# 1 495
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Не че съм фен, ама точно тук да го казваме. Те и Шермин и Даниела са човешки същества, пък тук сме им лепили много повече имена от Цър Пър.
Не виждам връзката между двете неща. Такова падение във форума не съм прочела.

# 1 496
Ами как да няма връзка... Тартюфщина....

# 1 497
Аз не съм видяла някой да оправдава поведението към нея ,просто не е невинна жертва .

# 1 498
Цър Пър не трябва ли да е нещо свързано с кюфтета и скара?
Такъв прякор по-скоро бил отивал на някоя едрогабаритна като Пам, отколкото на Виктория.
Ако съм запомнила правилно, прякорът идваше от това, че в нейния си сезон беше прекалила със солариума / слънцето и изглеждаше като прегоряла, т.е. забравена на скарата. Не се сещам коя го измисли.

# 1 499
Aми да ми каже някой, че наричаме човешко същество Цър Пър, при положение, че тук сме писали и чели далеч по-цветущи и подходящи, което съответно ги прави и по-унизителни прякори, ми е лицемерно.

Общи условия

Активация на акаунт