🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #4

• 51 991
  • 1 583
  •   104
Отговори
# 1 545
  • густо майна Филибето
На мен тези демонстрации на луксозен живот на Ана ми напомнят много за един случай от 90-те. От Италия с бял мерцедес и сводника си, пардон, гаджето ,пристигна една неотдавна емигрирала девойка, и по същия начин демонстрираше висок стандарт и разказваше как е компаньонка на богати чичковци, без нищо, ама нищичко да се изисква от нейна страна. В крайна сметка събраха групичка от шест момичета и заминаха за Италия да търсят олд мъни.  Е, някои девойки много бързо се върнаха, защото е ясно, че това не става без да владееш поне устно френски.

# 1 546
Като чете темата, сигурно е много доволна. ЦЕЛИЯТ СВЯТ само за нея говори.
Патето дори не се замисля какво точно говори светът за нея.
Шермин какво работи?
Напротив. Предвид, че постоянно се защитава в ИГ / Тредс и изпада в едни бесни тиради, според мен е истински изумена, че не всички се покланяме пред нейния очевиден гений и 48-те килограма, с които толкова се гордее.

# 1 547
Какво работи Шермин? ЕскортЪ... ЕксКУРзоводЪ....

# 1 548
Като чете темата, сигурно е много доволна. ЦЕЛИЯТ СВЯТ само за нея говори.
Патето дори не се замисля какво точно говори светът за нея.
Шермин какво работи?
🤣някакъв вид жрица,за друго рИално не става

# 1 549
Да, ще е добре да вкарат топ красавицата Айлин. Или топ кречеталото Теа да видим как си ги мерят силите с Шермин и Габка. Или ще станат от двуглава на триглава ламя, или тя ще успее да ги накара тези двете сами да си говорят с провокациите й. Но много липсват повече мъже вътре, жените числено са просто повече.

Теа е достатъчна - хем ще ги направи диви калинки, хем е достатъчно хубава и самоуверена. А с Виктория проблема е точно в това - тя няма самочувствие относно външния си вид и колкото и да се опитва да се напъва, за да опонира на Габи и на Шермин, все нещо не й достига. Теа е друга бира - тя е красива, секси е, съблазнителка е, забавна е, достатъчно отворена е, за да ги направи и двете диви, а за капак е тотален непукист и нищо не може да я разклати.

# 1 550
Теа определено беше за този сезон.Липсва ми.
Но за последно я гледах в ДиК С1,там беше отстранена поради причинена телесна повреда....Head Band
Аз продължавам да искам да влезе Венетка, тя ще се справи с Габа. С Ана май се следват в ИГ.

# 1 551
  • Stockholm
Само като я гледам ШерминЪ, ми мирише на вкиснало вино, истинска гнус, липсват само от онези мушици виненки около нея Joy

Тялото ѝ е ужасно отпуснато, като на мършаво пиле. Устата ѝ е толкова грозно оформена, че чак ужас ме хваща как някой изобщо я целува. Ами то е страшно и защото новите зъби са с по-голям размер от естетвените. Бррр.

За бомбите ѝ дори не ми се коментира.

Махленските обиди, които хвърля са също без коментар.

А най-гнусни са опитите да възбужда Красимир кьоркитук пияна. Жалка, много жалка картинка. Цената ѝ падна на 50 долара.

Красимир ме изкефи. Верно стана любимецът на народа Joy

# 1 552
Аз все още не разбирам как нИкой, който изглежда като нарисуван с лява ръка, има наглостта да о(б)съжда външния вид на момиче, което е печелило медали докато метушева се е въргаляла по улични плочки и хотелски стаи.
Скрит текст:

# 1 553
Киара е направила грешката да стане ''чалга певица'' и топ неземната хубавица реши, че не може да пее. Виж. ако беше станала оперна певица като майка си, Шермин щеше да каже, че е бухта като Хитър Петър

# 1 554
Много искам Киара да изпее някоя хубава песен пред всички. После поне седмица ще слушаме Шерката, как и на нея са предлагали да стане певица Joy

# 1 555
Много искам Киара да изпее някоя хубава песен пред всички. После поне седмица ще слушаме Шерката, как и на нея са предлагали да стане певица Joy
Ние вече го чухме....

# 1 556
Знаете ли кой е любимия футболен отбор на Шарнир?
рИал Мадрид

# 1 557
Как са се държали Шермин и Габи с Натали? Гледам отскоро и съм изпуснала.

# 1 558
Аз все още не разбирам как нИкой, който изглежда като нарисуван с лява ръка, има наглостта да о(б)съжда външния вид на момиче, което е печелило медали докато метушева се е въргаляла по улични плочки и хотелски стаи.
Е, все едно повечето от вас не сте се въргаляли на същите места. Това си е част от женската природа. Не смятам, че трябва да я съдим по това.

Толкова тънък сарказъм, че чак се чудя дали не си женомразец. 😂

Да попитам мъжете тук - на Красимир как въобще му става с такива като Емили и Шарнир?? Изглежда добре, има пари, толкова ли не може да си намери някоя естествено красива златотърсачка, която да не е Петриев инкубатор за бацили.

# 1 559
Наистина трябваше да вкарат Айлин, тогава на Шарнир съвсем щяха да й изгорят бушоните.
Макар, че според мен Киара е много красива и си личи, че и от нея се пръска от злоба.

Общи условия

Активация на акаунт