🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #4

• 52 486
  • 1 587
  •   98
Отговори
# 1 560
Наистина трябваше да вкарат Айлин, тогава на Шарнир съвсем щяха да й изгорят бушоните.
Макар, че според мен Киара е много красива и си личи, че и от нея се пръска от злоба.
Киара се е разхубавила. В трети сезон не ми изглеждаше да е нещо особено, но сега си е хубавка.

# 1 561
Айлин, Валерия, Капитонова, Теа - всяка една от тях щеше да я накара да превърти. Просто, защото са много, много красиви и имат страхотни тела - особено първите 3. Все се надявам някоя от тях да се мушне до края на сезона.

# 1 562
  • Варна
Айлин, Валерия, Капитонова, Теа - всяка една от тях щеше да я накара да превърти. Просто, защото са много, много красиви и имат страхотни тела - особено първите 3. Все се надявам някоя от тях да се мушне до края на сезона.
Не мисля, че има значение колко са хубави. Шерми е пълно делулу, така или иначе смята че всички са по-грозни от нея.

# 1 563
Теа е почти същата като Шармин, тя говори без да слуша събеседника си, обикновено пълни глупости с глупави аргументи. Разликата е, че налита на бой. Изобщо не искам да я виждам на екран

# 1 564
Не мисля, че има значение колко са хубави. Шерми е пълно делулу, така или иначе смята че всички са по-грозни от нея.
Абе пред Вал и Айлин, които имат и самочувствие, ще клекне.

# 1 565
  • Варна
Скрит текст:
Не знаят пет езика и нямат обща култура.. Ше им намери цаката..Joy
На Валерия ще и изпъкне пак вената. Зенгинер ги изкарваше извън нерви с тактиката на Шермин.

# 1 566
  • София
И аз не искам да гледам Теа. Стига вече простотии. Имаше и една Барбара, агресивна и неприятна.

# 1 567
Скрит текст:
Не знаят пет езика и нямат обща култура.. Ше им намери цаката..Joy
На Валерия ще и изпъкне пак вената. Зенгинер ги изкарваше извън нерви с тактиката на Шермин.
Айлин говори 3, а и си залагам фалшивия Ван Клиф, че турският на туркинята е нива над турския над турския на турското ман... даринче

# 1 568
Не знам за вас, аз обаче избухнах в луд смях когато ШерЛилитката обяви на масата-банкет на всеослушание, че имала и е израснала в семейство за пример с ценности...да си знаете!?...

# 1 569
Достатъчно внимание ѝ отделихме. Да излиза, да си хваща някой Гущеров и да се приключва.

# 1 570
  • София
Имаме ли някаква яснота дали има още познати лица от риалити и тем подобни формати?

Шермин не заслужава и редче повече, много си вдига акциите като се пише за нея и си вярва, страшно далече е от реалността, ама като няма досег с реалността - така е.

# 1 571
Хора, нали се пишеше, че ще влиза и Блага от 1-ви сезон? Това по-натам ли ще е или?

# 1 572
Хора, нали се пишеше, че ще влиза и Блага от 1-ви сезон? Това по-натам ли ще е или?
Това, доколкото се разбра, ще го дават до декември... Та Блага е съвсем възможно да влезе след месец... на средата.

# 1 573
Дооо декември? 😧 Малее 😂 Това не го очаквах.

Някой беше писал нещо за награда, има ли наистина такава?

# 1 574
  • SF
В анкетата моите отговори съвпаднаха изцяло с тези на мнозинството от вас.

Общи условия

Активация на акаунт