🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #4

• 61 314
  • 1 745
  •   55
Отговори
# 1 635
Да си тръгне бързо – в смисъл да я употребят и после пускат водата в казанчето.

Ами, жалко е, че човешки същества са готови на такива жертви за едната известност. Виктория сама си е виновна, което не извинява простотията на Шермин и Габа.

# 1 636
Наистина е жалко. Не мога да разбера каква е тази мания за известност? Хората са готови на всичко за това, не бих си причинила подобно нещо никога.

# 1 637
Тя Виктория по 3 пъти обиколи всички подкасти, изненадани ли сме?

# 1 638
  • SF
Ами като я канят и има време да ги обикаля, защо да не ги обикаля.
Всяка една от тях се надява да напълни инстаграма и да започнат да я търсят от разни фирми да рекламира кремчета и лосиончета.

# 1 639
Мисля си, че с Виктория може да се проведе и нормален разговор. Докато с Шермин не. Там се мели едно и също.
Чудя се и на интелигентните й приятелки (за Габи се съмнявам колко точно е интелигентна и различна от Шермин), които по цял ден слушат едно и също: мъжете, с които излизам, носа ми, езиците ми...
Аз не мога да поддържам дълго такива разговори и контакти с хора. Един-два пъти мога да я чуя, но само това.

Шермин какви книги е чела? Не мога да се ориентирам къде са й интересите.
Май никакви.
😉Е как какви??? На ИВРИТ🙂😵💫- нали дори си я търсеше, толкова много я беше чела книгата на иврит….Даже заглавие не чухме, автор, сюжет….само “ книгата ми на иврит някой да е виждал? ”🤣- да се знае! Тук някой я разобличи покрай фразата “ обичам те”, че и иврит толкова говори, та силно ме съмнява и четенето с разбиране.
Ако Ана е само Дънинг- Крюгер - пак добре, но силно се съмнявам за по- сериозен личностен проблем.

# 1 640
А, да, просто не е изненадващо, че е влязла някъде да я унижават в името на известността.

# 1 641
  • SF
Тя това не може да го осъзнае.

# 1 642
Аз иначе не виждам логика да се бутат между шамарите и пак да се излагат.Предното участие на Виктория я докара до загуба на работно място и позиция.
Погледнах в Уикипедия да си припомня - предния път са я писали, че е спортен мениджър. Сега - инфлуенсър. Явно не си е намерила друга работа /или не се е задържала/.
Разните мераклии да се подвизават като инфлуенсъри ми се струва логично да се бутат да влизат в риалитита с надеждата да си увеличат последователите и оттам приходите от инфлуенсърство.

# 1 643
Уволниха я от БФС, после води дела и спечели, но явно не се е върнала.

# 1 644
По повод работата отвън и рекламата от "Ергенът" - в над-под каста на ония двамата ( забравих им името), много добро впечатление ми направи Стоян Ву. Момчето наистина си направи добра и точна реклама на фитнес треньор, както си трябва. Оказа се, че не е "безкнижен" - чел е "Шогун", "Цар Плъх". Добре се изказа и за Пенко - че го е привързал като се е контузил и не лъже, че следва медицина - просто му остават някои изпити. Стоян го подтиква да си вземе изпитите.
Та, не чака да го поканят за някоя реклама на шоколад (примерно).

# 1 645
Виктория толкова я плюха и подиграваха и за капак и я уволниха, че не аз не знам има ли какво още да губи. Та от тая гледна точка що да не влезе. Тя вече изсърба горчивата чаша с подигравките, сега или пак ще е така или ще е една идея по-добре. Предвид, че ще се бори за истината, т.е. ще разобличава фалшивите герои. Ще загубят хора, които са се надявали да блеснат с добър имидж, а са получили само хейт и подигравки. Каквито бяха Валентин и Пенко например. Както и Джани, а също и Йовица. Май повечето мъже хахах. От жените може би Филипа. ОО да ..и Шермин разбира се, най-заблудената.

# 1 646
  • SF
Който си има цел и нещо между ушите, съумява някак да се възползва от 15-те минути слава.
Малко взе да им се пренасища пазара на инфлуенсърите. Естествено, че първите, които чупеха стени с глави, по-добре намазаха.
Сега само най-креативните ще успеят. Останалото ще се влачи по риалитита с готовите клишета "аз съм умна и знам езици и знам какво мога да предложа на мъжете, с които излизам."

Тая па с колко мъже излиза? Не се ли ограничава само до 1?

# 1 647
Виктория като си е изгубила работата и сега се подвизава незнайно къде, сега дълбае мазе на дъното. Вместо да покаже, че е над нещата, тя е подлога на продуцентите. Сама си го прави.

# 1 648
Уволниха я от БФС, после води дела и спечели, но явно не се е върнала.
Това с делата за незаконните уволнения може би са, за да си изчистиш името, заради наранено его или нещо друго от сорта. Освен това при спечелване на такова дело работодателя е длъжен да ти наплати всичките заплати, които си пропуснал от момента на уволнението до момента на спечелване на делото, което може да си е сериозна сума.
Но аз например, ако някога ме уволнят незаконно, водя дело и спечеля, едва ли бих се върнала при същия работодател - първо защото не бих искала да бъда на място, където съм нежелана, и второ - защото един работодател като си е наумил, че не те желае, ще изфабрикува специално заради теб необходимост от съкращения поради да речем намален обем на работа или че вече за тази длъжност са необходими ценз и умения, каквито ти не притежаваш, и пак ще те разкара.
Та и Виктория така - ако се е върнала за момент, може пак да са я махнали, но по законен начин. А ако дори не е правила опит да се върне, просто е искала да се реабилитира или да докаже нещо, или да им причини дискомфорт, заради дискомфорта, който са ѝ причинили те...

# 1 649
По повод работата отвън и рекламата от "Ергенът" - в над-под каста на ония двамата ( забравих им името), много добро впечатление ми направи Стоян Ву. Момчето наистина си направи добра и точна реклама на фитнес треньор, както си трябва. Оказа се, че не е "безкнижен" - чел е "Шогун", "Цар Плъх". Добре се изказа и за Пенко - че го е привързал като се е контузил и не лъже, че следва медицина - просто му остават някои изпити. Стоян го подтиква да си вземе изпитите.
Та, не чака да го поканят за някоя реклама на шоколад (примерно).

Никакви изпити не му остават. В сайта на плевенския университет го има сниман Пенко в тога и държащ дипломата.
 Най-вероятно не си е взел някой колоквиум от специализацията.

Общи условия

Активация на акаунт