🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #4

• 60 419
  • 1 734
  •   107
Отговори
# 1 695
С теснолинейката вървят мислите Киарени - пуфти, катери по някаква мисъл, пък ѝ се стори стръмно, та забааави и пак наеме.
Абсолютно никой не взема Шермин насериозно, затова и не опонират. Всъщност, каквото и да кажат, тя ще си изпее опорките, безмислено е да я предизвикват за поредното каканижене на едно и също.

# 1 696
Според мен не е точно, че не може никой да я сложи на място, а я виждат, че се излага и само наливат масло и гледат сеир
Абсолютно съм съгласна.😃Също и с това, че Дениз и Петър могат да я схрускат за закуска.Виктор е твърде кротък и възпитан според мен, за да се разправя с нея иначе и той има капацитет да и отговори подобаващо.Просто им изнася да си траят и да се снишават докато тя се излага.Дори не мисля, че Красимир им е проблем.Все пак на всички им е ясно, че и той не я понася и мълчи за пред камерата🤣

# 1 697
  • somewhere near the sea
Виктория в предаванията се прави на най-моралната, нападаше Габриела за връзката ѝ с женен футболист, а после сама си разказваше как след предаването има връзка с женен, който също ѝ помагал финансово и само се разправяше онлайн. Не ги съдя коя какво прави, но ми е странно като някой се изкарва повече от другите, а всъщност много си приличат. И не е яко като си в позицията на нападнат  и обиждан. Дано мине и замине тази линия, не е приятно да се гледа булинг без значение към кого.
Не се отнасяше за тази Габриела, а за една от двете сестри

# 1 698
kaisiq, благодаря ти за отговора за епизодите с Лили и Пенко. Ще изгледам този от 3 септември и ще продължа и със следващите за реакцията на продукцията.
Пълна лъжа - всички знаем, че той е свалял Шермин. Дори ѝ казал, че я обича. Trollface
И дори съм сигурна, че той я е питал как е "обичам те" на иврит, за да ѝ го каже по- лично, но гадната продукция извъртя нещата все едно тя е инициатор да му го каже и на изпроводяк да го "изпита" как се произнася това, което го учеше Grinning

Последна редакция: нд, 05 окт 2025, 19:09 от Вени Ев

# 1 699
Пълна лъжа - всички знаем, че той е свалял Шермин. Дори ѝ казал, че я обича. Trollface
И то на инритЪ.

# 1 700
Малко спомени - Теа и Виктория:

https://www.youtube.com/watch?v=tGhZZH1dKaQ

П.с. Тушев се намесва с призив да се успокоят Simple Smile)))

Последна редакция: нд, 05 окт 2025, 19:31 от Berussa

# 1 701
Шалом Айше, понеже разбрахме, че ни четеш тук…
Една мисъл ме измъчва, как пък и немски не научи покрай немския милЯрдер? Или немския не се предава по полов път?!
Може да ни отговориш и на стори ( не че ни пука, но малко свеж матр’ял за мемета нали Wink.

# 1 702
Близнаците общо-взето сринаха Шермин. Излязоха с призив към момичетата да не правят като нея и ще са топ. Единият добави...тя технически пак е пример...

# 1 703
  • Stockholm
Съмнявам се, че Айшето вижда добре, за да чете, поради етанола.

# 1 704
Между другото, сега гледайки епизода с Натали и Орлин, мисля че много си подхождат. Душевно са на една вълна и се чувстват ОК заедно.

# 1 705
Здравейте. Това е първият ми пост и като такъв , предупреждавам - ще бъде дълъг. Предварително благодаря на всички, които ще го прочетат до края.
Отдавна не живея в България , дори не в Европа. Гледала съм доста издания на американския Bachelor , Bachelorette, както и Bachelor in Paradise . Интересни ми бяха като социален експеримент за поведението на хора в изолирана среда , макар и режисирано в известна степен, както и идеята , че някой предполага , че може да намери любов в телевизионно предаване.

По тази причина започнах да гледам и българското издание на формата. Веднага ми направи впечатление огромната разлика между тях- като се казва приликата е колкото между Канада и канализация. Докато там момичетата са с всякакви професии- дори най-обикновени , тук бяха не по-ниско от ниво високопоставени мениджъри в световни компании, владеещи няколко езика, докато говорят родния си с ясно изразен съобразно родните им места диалект. За просташкото поведение на повечето дори няма да отварям дума.

Потърсих в нета да видя кави са отзивите, но попадах все на такива в дир.бг или фен групи във ФБ , където меко казано езикът и правописът са потресаващи. Чак сега попаднах тук във форума на бг мама и съм приятно изненадана-точни анализи, свежо чувство за хумор, добър правопис ( е, тук там има някои фрапиращи грешки , но кой е безгрешен, нали).

По отношение на участниците в първото издение на Любов в рая съм съгласна с мнението на всички- то е очевидно и няма да го повтарям. По скоро искам да споделя "нЕкои съображения" за неща , които ми правят впечатление.
Не мога да разбера тази обсесия с ходене в Дубай като мярка за престиж и социален статус, кой какви бижута носи и дрехите му от къде са купени. Честно казано доскоро дори не знаех , че Тему и Шейн са китайски сайтове. Никога не бях ги и чувала .Всъщност повечето дизайнерски къщи като Ралф Лорен, Калвин Клейн, Карл Лагерфелд и др. да не изброявам правят масовите си модели именно в Китай.
Все пак колцина от нас тук списващите носят Haute Couture или Van Cleef & Arpels. По тази причина не разбирам и тънките подигравки дори тук във форума на тази тема. Пък и както се казва всеки има право на лош вкус.

И последно- защо за Бога е тази неспирна употреба на английски изрази и думи както от хора , които дори български не говорят и пишат правилно така и от журналисти и обществени личности.
Наистина се радвам, че намерих този форум, където можах да споделя мнението си , защото макар да не присъствам никъде в нета и аз съм човек и ми се щеше " да изокам некой ден" по Чудомир.
Лека вечер на всички.

# 1 706
Не им се подиграваме, защото носят дрехи от Temu или Shein. Подиграваме им се, защото парадират с пари, лукс, начин на живот и т.н., а се оказва, че всичко е една голяма измислица.

# 1 707
Малко буквално ни четеш. 90% от хората тук им се подиграват единствено защото се опитват да се представят за нещо, което не са. Всяка от нас вероятно си купува парцали от Шейн, но Шермин повтаря по 50 пъти на епизод как всичко по нея е скъпо, уникално, оригинал и т.н. Няма как да не ѝ се подиграваме. Или на Косара с уж великия бутик, в който продава същите неща от тия китайски сайтове, но намачкани Grinning за бонус.

# 1 708
Здравейте. Това е първият ми пост и като такъв , предупреждавам - ще бъде дълъг. Предварително благодаря на всички, които ще го прочетат до края.
Отдавна не живея в България , дори не в Европа. Гледала съм доста издания на американския Bachelor , Bachelorette, както и Bachelor in Paradise . Интересни ми бяха като социален експеримент за поведението на хора в изолирана среда , макар и режисирано в известна степен, както и идеята , че някой предполага , че може да намери любов в телевизионно предаване.

По тази причина започнах да гледам и българското издание на формата. Веднага ми направи впечатление огромната разлика между тях- като се казва приликата е колкото между Канада и канализация. Докато там момичетата са с всякакви професии- дори най-обикновени , тук бяха не по-ниско от ниво високопоставени мениджъри в световни компании, владеещи няколко езика, докато говорят родния си с ясно изразен съобразно родните им места диалект. За просташкото поведение на повечето дори няма да отварям дума.

Потърсих в нета да видя кави са отзивите, но попадах все на такива в дир.бг или фен групи във ФБ , където меко казано езикът и правописът са потресаващи. Чак сега попаднах тук във форума на бг мама и съм приятно изненадана-точни анализи, свежо чувство за хумор, добър правопис ( е, тук там има някои фрапиращи грешки , но кой е безгрешен, нали).

По отношение на участниците в първото издение на Любов в рая съм съгласна с мнението на всички- то е очевидно и няма да го повтарям. По скоро искам да споделя "нЕкои съображения" за неща , които ми правят впечатление.
Не мога да разбера тази обсесия с ходене в Дубай като мярка за престиж и социален статус, кой какви бижута носи и дрехите му от къде са купени. Честно казано доскоро дори не знаех , че Тему и Шейн са китайски сайтове. Никога не бях ги и чувала .Всъщност повечето дизайнерски къщи като Ралф Лорен, Калвин Клейн, Карл Лагерфелд и др. да не изброявам правят масовите си модели именно в Китай.
Все пак колцина от нас тук списващите носят Haute Couture или Van Cleef & Arpels. По тази причина не разбирам и тънките подигравки дори тук във форума на тази тема. Пък и както се казва всеки има право на лош вкус.

И последно- защо за Бога е тази неспирна употреба на английски изрази и думи както от хора , които дори български не говорят и пишат правилно така и от журналисти и обществени личности.
Наистина се радвам, че намерих този форум, където можах да споделя мнението си , защото макар да не присъствам никъде в нета и аз съм човек и ми се щеше " да изокам некой ден" по Чудомир.
Лека вечер на всички.
Шалом мадамЪ
Ако сте 48 кг, говорите 5 езика, израснали сте между 3 религии , возят ви с частни самолети, имате баба в някое ловешко село и богата обща култура, то вие сте точно за този форум !!!

# 1 709
Мацката иначе е точна. Само ей сега с метъра да измеря талията ѝ, да не е по-малка от 56см, че така  ще ни депресира и правя място да се настани до нас.

Общи условия

Активация на акаунт