🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #4

• 63 237
  • 1 766
  •   37
Отговори
# 1 725
Като видя някой, регистрирал се преди 3 дни/3 седмици само да се включи в темата за реалити предаване в БГ мама и все се чудя кой от участниците е. "Здравейте, за първи път пиша тук, но... "
Някой от близнаците дари да е харесвал Шермито, като е видял какво е мнението на публиката, бързо се е отказал.
Разбирам го, но донякъде. Аз като започнах да пиша тук, една от вас реши, че съм Виктор, после неговара майка или близка. Все пак е форум и се допуска и нови хора, които просто искат да се включат, да се появяват. Тук дискусията е доста по приятна, отколкото простотиите в тредс и пенсионерските истории във фейсбук.

# 1 726
Шалом Айше, понеже разбрахме, че ни четеш тук…
Една мисъл ме измъчва, как пък и немски не научи покрай немския милЯрдер? Или немския не се предава по полов път?!
Може да ни отговориш и на стори ( не че ни пука, но малко свеж матр’ял за мемета нали Wink.
А арабски от Дубай и ОАЕ владее ли Шавармата? Шукран, хабиби, за риторичния въпрос. Joy
ПП: Абе, аз не разбрах, тази проскубана Барби, реагира ли в мрежите относно прането на възлюбения неандерталец?
Шалом Хабиби, махраба

Мъка и безсилие. Но е хитра госпожата, пак отбива въпроса с хайлайф самочувствие, под нивото й е да коментира. 🤣
Тенк ю, хабиби! 🤎
Роуз, защо реши, че всеки новодошъл е добре приет и има право да влиза и коментира в темата?! Много си наивна, тук сме по двойки, тежим 48 кг. общо и владеем 5 езика, все пак Bowtie

Последна редакция: нд, 05 окт 2025, 22:14 от FreakOnALeash

# 1 727
Шерминова така му се натискаше на Краси 😅 не един път, кого иска да убеди в обратното?!

# 1 728
Шермин ми напомня на мис крокодил. Тя беше първата в бг ефира, парадираше колко била "възпитана", "руса", "образована" и не знам си какви неотговарящи на действителността глупости.

# 1 729
Шермин ми напомня на мис крокодил. Тя беше първата в бг ефира, парадираше колко била "възпитана", "руса", "образована" и не знам си какви неотговарящи на действителността глупости.
Тоца ли? Тя е имала сравнително адекватни включвания по-натам в коментаторските си изяви. Сарми има 5 изречения.

# 1 730
АлфаФимейл, онази отвратителна госпожа поне се реализира и валидира като избраница и се възпроизведе порядъчно... Шерми ще й диша праха.

# 1 731
Шавармата е толкова харесвана, че както върви скоро ще й се наложи да блокира всички потребители в инстаграм 😭

# 1 732
АлфаФимейл, онази отвратителна госпожа поне се реализира и валидира като избраница и се възпроизведе порядъчно... Шерми ще й диша праха.

Вярно, тя поне задържа руснака до себе си. Но беше също толкова неприятна и повтаряща "аз", "аз", "аз"... До онзи момент сякаш се смяташе за невъзпитано да се хвалиш сам.

# 1 733
А, смени руснака, как.

# 1 734
А, смени руснака, как.
Аха, ама пак се уреди с "ерудиран" богаташ. Уф, нека не коментираме този неуспешен опит за корекции и интелект. Пфу! Шавармата също е утайка, но не в такива мащаби. Един несполучлив нос (от поредния път:joy:, проскубани екстеншъни и доказани твърдения за най-лека жена са нейната визитка и билет към успеха! Дерзай, Бурачек!

Последна редакция: нд, 05 окт 2025, 22:59 от FreakOnALeash

# 1 735
  • Пловдив
Излязъл е Надкаст с близнаците, попреслушах го набързо. Действително са си тръгнали по собствено желание, единият е харесал Киара, но видял, че тя се насочва към Краси и се е отказал. Не могат да понасят Шерминатора, но близнака е усетил още в началото на коктейла, преди да влезе Киара, че Анка флиртува с него, само на едно място стояла до него, дори когато той се е отдалечавал от мястото, тя не отивала при Краси и другите, а го чакала. Доста време си говорели, но той се опитвал да я отбие към Краси, не са искали никой да им дава роза и са отбили всички покани. След като са излезли на същия близнак са му се обадили, че една от участничките много си падала по него и молела продукцията да го върне, но той е отказал. Стана ясно, че това е била Шерминъ, но те подозират, че е ход, защото се е притеснила Киара да не й вземе сигурното място. Според тях истински влюбени са Джан Карло и Йовица, много неприятно впечатление им е направил Виктор, който се интересувал повече от часовниците им, отколкото от тях. Много весело са си изкарали цялостно, 3 дни общо, почти не са спали, доктора тренирал в 3 сутринта, Габи и Шермин наистина са стояли до 6 сутринта. Единият сега има гадже, другият след Надкаста може и да се гаджоса с Киара, няколко пъти повтори, че е негов тип и я харесва. Нямат общо с Габи Бланко, засекли са се на рождения й ден.

Благодаря, значи правилно усетих тактиката им. Близнакът на среща с мис Претенция упорито водеше темата към Краси и как тя трябва да  му даде шанс, усетих как тази жена му беше неприятна, но възпитанието му не му позволи да я разкара грубо. Същото беше и с Емили, не им беше приятно нейното внимание. Интересно е ако се бяха събрали с Киара,  изборът не е лош, тя е естествена, по мое мнение красива, но на този етап не показва дар слово. По-шокиращото за мен е как Шермин може да повярва, че този човек има интерес към нея, не знам аз винаги съм усещала кога с някой не се получава, независимо дали го харесвам много. Наистина говори за сериозен проблем със самооценката.

# 1 736
Излязъл е Надкаст с близнаците, попреслушах го набързо. Действително са си тръгнали по собствено желание, единият е харесал Киара, но видял, че тя се насочва към Краси и се е отказал. Не могат да понасят Шерминатора, но близнака е усетил още в началото на коктейла, преди да влезе Киара, че Анка флиртува с него, само на едно място стояла до него, дори когато той се е отдалечавал от мястото, тя не отивала при Краси и другите, а го чакала. Доста време си говорели, но той се опитвал да я отбие към Краси, не са искали никой да им дава роза и са отбили всички покани. След като са излезли на същия близнак са му се обадили, че една от участничките много си падала по него и молела продукцията да го върне, но той е отказал. Стана ясно, че това е била Шерминъ, но те подозират, че е ход, защото се е притеснила Киара да не й вземе сигурното място. Според тях истински влюбени са Джан Карло и Йовица, много неприятно впечатление им е направил Виктор, който се интересувал повече от часовниците им, отколкото от тях. Много весело са си изкарали цялостно, 3 дни общо, почти не са спали, доктора тренирал в 3 сутринта, Габи и Шермин наистина са стояли до 6 сутринта. Единият сега има гадже, другият след Надкаста може и да се гаджоса с Киара, няколко пъти повтори, че е негов тип и я харесва. Нямат общо с Габи Бланко, засекли са се на рождения й ден.

Благодаря, значи правилно усетих тактиката им. Близнакът на среща с мис Претенция упорито водеше темата към Краси и как тя трябва да  му даде шанс, усетих как тази жена му беше неприятна, но възпитанието му не му позволи да я разкара грубо. Същото беше и с Емили, не им беше приятно нейното внимание. Интересно е ако се бяха събрали с Киара,  изборът не е лош, тя е естествена, по мое мнение красива, но на този етап не показва дар слово. По-шокиращото за мен е как Шермин може да повярва, че този човек има интерес към нея, не знам аз винаги съм усещала кога с някой не се получава, независимо дали го харесвам много. Наистина говори за сериозен проблем със самооценката.

Тя няма реална самооценка, изобщо не знае на кой свят се намира според мен 😄

# 1 737
  • here and now
Тя Анчето е сигурна, че всеки има интерес към нея, просто КрасимирЪ ги респектира и не смеят да я доближат, за да ѝ кажат колко е божественопрелестна, умна, с емоционална интелигенция,... За грамовете, езиците и религиите се сетихте предполагамЪ?
Как може да не знаете, че рИално всички мъже са там, защото тя ще участва и ще имат шанса на живо да комуникират с нея? Ммм?
Много сте заблудени ей Mr. Green

# 1 738
Много сте заблудени ей Mr. Green
Не сме заблудени, просто гледаме и завиждаме.

# 1 739
Така е, много й завиждаме 😭
Всички са влезнали там заради нея, не само Красимир 😂😂

Общи условия

Активация на акаунт