🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 3 (30.09 - 09.10) 🎭

• 31 230
  • 807
  •   49
Отговори
# 540
  • София
Аз не мисля, че е добре за Неве Гъмов да го няма. 😃

# 541
  • софия

За загрявка преди епизода.

# 542
Егаси приятният човек - и интелигентен, и информиран, и благ. Чак ме е яд как го застреляха ненужно.
Изненадах се, че има подкаст, но добре, че са го поканили.

# 543
Аз не мисля, че е добре за Неве Гъмов да го няма. 😃

Разбира се, че не е добре за нея, но и самото му оставане повдига доста въпроси, включително и дали не е близък с някой от предателите. Това в случай, че някой вътре все пак реши да мисли де Simple Smile

# 544
Отвсякъде валят коментари и сторита за епизода довечера. И навън не се спря да вали. Nature Sweat Drops

# 545
  • Stockholm
До осми епизод, когато става прецедента би трябвало да изчезнат още 8 човека. Значи групата доста намалява. Ако Бачо е останал дотогава, значи всички знаят, че е предател. Възможно ли е в този момент той да обърне палчинката и да се заяви като праведен? Определено очаквам хитър популистки ход от него, който хем да е, хем да не е по съществуващите правила.

# 546
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Няма смисъл това,което казваш. Rolling Eyes
Да обърне палачинката и да се заяви като Праведен? Тоест чак сега да каже на хората,че е праведен? (че това го казват от първата минута в играта) или Му омръзнала ролята на Предател и решил да се заяви и играе като Праведен?

Аз чакам в нетърпение епизода. Направих една тава тирамису по случая. Smiley

# 547
  • София
Хем го чакам с нетърпение, хем като се сетя, че пак ще гледам Бачорски шоу и вече не съм с нетърпение. Разваля ми цялото преживяване тоя човек с превземките му.

# 548
  • София
Интересен беше Надкаста с Жорката. Той се е подготвил добре и е наясно с играта. Плюс това му доставя удоволствие 😊. Развивал е различни стратегии , очаквал е атака и се е подготвил за нея, но динамиката е по-голяма 😂. Оказва се, че Владо Николов е доста наясно с играта и е фен на игрите / познавал е Жоро Янев от ТВ/. Дори се е изкефил на радостта на праведните, когато разбират, че е предател 😉 . Въобще не се взема насериозно, което е много добре, имайки впредвид възрастта му 😍

# 549
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Хем го чакам с нетърпение, хем като се сетя, че пак ще гледам Бачорски шоу и вече не съм с нетърпение. Разваля ми цялото преживяване тоя човек с превземките му.

И аз така, ако го нямаше Бачорски, щеше да е в пъти по-интересно и заплетено.
Много съжалявам,че са го кастнали. Наистина.

# 550
  • София
Хех, познах Simple Smile
Няма да има вербуване. Още миналата седмица бях сигурен.

# 551
Бачорски е готов да убие Оля Open Mouth

# 552
  • София
Според мен ей така само я пусна в пространството. Simple Smile
Хитър е.

# 553
Искра на 100%

# 554
  • София
Най-сетне мъдро прозрение от Антон, само дето нямаше някой да гледа като бай Тошо на пленума... Ще приема, че от др. случаи някои дами със зяпнали усти го докарват.
А всичките, дето се прегръщат и целуват с Бъч - са си неговите ятаци отвън. Жалко.

Общи условия

Активация на акаунт