🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 3 (30.09 - 09.10) 🎭

• 32 978
  • 834
  •   31
Отговори
# 555
  • София
Малее горката Анна-Мария. Дали ще я отстрелят днес? :0

Бачората вече точи ножовете на Неве.

# 556
Бачорски не си поплюва, постоянно е нащрек.

# 557
  • София
Хех, познах хора. Тино или Искра Simple Smile
Амааа пак като миналия път нямах пълно попадение. Беше ми в топ 2, ама не и първата опция. Все пак заложих на Тино.
Искра е убитата!

# 558
  • София
И е един добър ход (стратегически) на дуета с качулките. Ама Неве да си пази гърба. (Антон - след верните думи от началото на закуската, пак отиде в лозето... Ти па си един психолог, вадещ за презентация човешките съдби, айде...)

Хайдеее, дайте им да теглят/бутат варели до избата. Simple Smile

# 559
  • Другата България
Бачорски е готов да убие Оля Open Mouth
Не мисля, прах в очите на когото трябва.
Ще видим дали ще ме опровергае.

Щрака му пипето на Бачора, за пореден път го доказва.
Започва да маже ските и на Невена.
Нещо, в което бях сигурна.

Не мисля и че ще разкарат Ана - Мария, много се надявам това да е Гъмов.

# 560
Радвам се че не взеха нов предател. По- добре за тях.

Но защо Искра.... Не мисля че беше силен играч
И пак отпадат основно по-възрастните. Неве трябваше да ги пази, има шанс с тях да играе повече.

А от хората на Бачорски никой не се споменава на конклава за убийство..Добре си ги пази. И така случайно предлага за премахване хора които ще са полезни на Неве.
Коджабашев защо никой не го споменава. Успешно се е покрил.

# 561
  • София
Владо, Владооо, това не ти е Игри на волята или Фермата

# 562
  • България
Владо си мисли, че е капитан на отбора по волейбол преди 20 години.FlushedFlushedFlushedFlushed
Все пак браво на Жорката, че дава някакъв гласен отпор.

# 563
  • Другата България
Тино се заяви пред Владо!!!
И се заяви изобщо, браво, браво.

# 564
  • София
Малее колко хитър и коварен е Бачорски. Така насочва тънко тълпата към Неве.

# 565
  • София
Не ме е яд (но и аз съм в отбор анти Бъч), че Баш Предателя си играе играта и знае какво прави - а, че цивилките са си тъпи Овци.

И кои са в колата на народния тренер? СлучаЕно? Не нам. Тъпи цивилки, повтарям го.

# 566
Владо Николов почва да дразни яко с неговите "мъжки думи" и "мъжки постъпки". Това е стратегическа игра, ебаси. Нямат никакво място тук морал, "мъжки постъпки" и т.н. Бих го изгонил само, защото не се играе така, даже и да мисля, че е праведен. Абсурдно е просто.

Последна редакция: вт, 07 окт 2025, 20:32 от Olimpic

# 567
  • софия
Много грозна игра от Владо. Тоя популизъм няма изкореняване. И как гадно удря по мъжкото. Владо, не е мъжко, да знаеш.

# 568
  • София
Владо обаче е като национален герой в момента. Ако мъжете откажат да играят по свирката му сигурно ще ги солят яко в социалките.

# 569
Владо Николов се готви за политическа кариера в някоя от националистически клонящите партии. Това го казвам от поне година. Изобщо не е влязъл за играта, а да се рекламира с определен вид поведение.

Но пък аз съм приятно изненадана, че вече няколко човека му дават отпор в различни епизоди. Аз очаквах, че ще има поне 6-7 човека, които отчаяно ще го следват.

Общи условия

Активация на акаунт