🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 3 (30.09 - 09.10) 🎭

• 35 530
  • 869
  •   4
Отговори
# 15
Дано Даяна отпадне, но една ли...

# 16
  • София
Аз вчера четох статия, в която от БТВ, анонсирайки за предстоящия епизод издадоха, че двама (а при втори прочит са цели 6) конкретни участника щели да имат главна роля в играта и на кръглата маса, което означава че със сигурност не са били убити Joy

Последна редакция: вт, 30 сеп 2025, 18:37 от dido2k

# 17
  • София
Май пак ни хвърлят прах в очите с този сник пийк, от който между другото нищо не се разбра, защото имаше шум.
Не ми се вярва да излети предател днес, но кой знае. Ако ще изгърми предател ще е Неве с 55% На Жорката давам 40% шанс и Бачорски с 5%

Аз залагам на Ева да е убитата. Няколко пъти спомена имената на Неве и Жоро. А и чисто статистически не ми се вярва да убият трети пореден актьор. Не ми се вярва да е Владо Николов, защото единствен гласува срещу Бачорски на кръглата маса и Бачорски едва ли ще иска да си сложи мишена. А и Владо го номинира с предтекста, че е недоволен от него, защото не го слушал в играта, а не че го подозира за Предател.

На кръглата маса не очаквам чудеса... Участници, които са в полезрението на доста хора нищо чудно да са сред номинираните. Боби сякаш ми е най-крещящ пример. Доста хора са го нарочили още от началото и трудно ще мирясат, докато не го изгонят.

# 18
Дяволче мерси за темата! Може да оставиш и опция в анкетата, предателите да ударят щит.
То като гледам Ева и Йордан не ги пази никой, е и Владо Николв, ма май няма да е той.

За изгонен слагам Георги или Даяна (ех)

Последна редакция: вт, 30 сеп 2025, 19:56 от Одри ♡

# 19
Щитовете бяха прекалено предсказуеми. Grinning Мая отвори клетката на Коджабашев, а Тино - на Оля. На симпатии ги раздадоха щитовете, изобщо не помислиха.

# 20
Благодаря за темата!
Залагам че ,,убитият" ще е или Ева, или Искра...особено за Ева имам съмнения, понеже тя уцели за Предателите предположения кои са.
За трети път да премахнат актьор вече ще бие на очи много.
За изгонен - Боби или Даяна (като по-скоро предпочитам Даяна да бъде изгонена).

# 21
  • Somewhere beyond the moon and stars
Благодаря за темата!

Аз между епизодите наваксвам със сезон 1 от Великобритания (уоу!).

И си чертая стратегии как играта може да бъде спечелена от Праведните. Между другото, тяхната игра ми се струва с по-висок адреналин и риск.
Ако каст-нат някого от тук за следващ сезон, мога да хвърлям идеи Sunglasses

# 22
Набързо да се включа.
Радвам се, че в анкетата стои въпросът за двата сезона, което предложих в мой коментар разсъждавайки си тук из ония дни.
Гласувах за Антон и Даяна в двата въпроса.
Да си хапнем сега, че да гледаме после.

# 23
Благодаря за темата, Дяволче!
Аз цъкнах за Владо, че ще бъде убит, след това се замислих, че Бачорски ако направи този ход много ще се издаде, затова заложих на Петканов и Йордан. Остава един час, вълнението се засилва, искам и се надявам да е брутален епизод, гледа ми се вече малко екшън. 😁

# 24
Благодаря за темата!
Предлагам изказванията на Бачорски (във връзка с предаването) в СМ да се коментират в спойлерната тема, а не тук. Или поне да са в скрит текст.

# 25
Благодаря за новата тема, Дяволче😊Няма да мога да гледам днес и утре ще наваксам(така мразя точно вторник да имам задачи🙁), надявам се да не махнат Жорката, Бачорски ме дразни, но едва ли ще ме зарадват да е той, Неве ме съмнява също. От миналата тема да си кажа, че и аз съм Gen Z и около мен доста хора инфлуенснах да гледат, както и на работа го рекламирам😁, тааа много се радвам, че има такъв тип предавания, от всички реалитита тоя сезон Трейтърс ми е топа🙃

# 26
Благодаря за темата!
И на мен единият потенциален да изхвърчи днес ми е Боби Лазаров, другият е Гъмов, да видим.
Много искам след всички промота накрая Неве и Жорката да сготвят Бачорски, ще бъде жесток плот туист, ама няма да стане, или не им стиска, или няма да могат да го извъртят.  Доглеждам си сега втори сезон на Великобритания и там техния Жорка, един 21-22 годишен участник-предател  така ги върти на малкия си пръст, кеф е да го гледаш!

# 27
Ако сготвят Неве сега, после Жорката за да има шанс да сготви Бачора, трябва да дойде 1) някой млад и 2) който не му дреме много да чака облаги  извън шоуто. Тоест получава се малко - изтърване на питомното (Неве, която вече я нерви Бачора) и после чакане на дивото.

# 28
  • София
Ако убият Боби ще е много глупав ход. В него се съмняват много хора. Оставете го в играта, вие лично да сте в безопасност за поредна кръгла маса.

# 29
Бихте ли ми обяснили какво означава ако предателите влязат последни на закуска? Коментирахте нещо, но не четох внимателно.

Общи условия

Активация на акаунт