🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 3 (30.09 - 09.10) 🎭

• 17 855
  • 423
  •   13
Отговори
# 390
Дано е това, което вие предполагате, а не моето - аз си представих Гъмов и Онцова на градус и в ръкопашен бой с младите праведни🙂

Последна редакция: нд, 05 окт 2025, 10:07 от Mama xxl

# 391
Или предателя иска сам да напусне или де да знам Simple Smile

# 392
  • Другата България
По-скоро праведен иска да напусне.

# 393
Разкаял се предател прави пълни самопризнания на кръглата маса също е вариант

Последна редакция: сб, 04 окт 2025, 23:00 от spidrer

# 394
Разкаял се предател прави пълни самопеизнания на кръглата маса също е вариант
От морални подбуди. Нещо такова си представям, просто чужденците не знаят колко много искаме хем да имаме тортата, хем да я изядем.

# 395
По-скоро праведен иска да напусне.

Това се случва из сезоните

# 396
Владо Николов прави засада и дебне предателите в гръб.
Разбира се Тренерът ги вижда и хваща, забива им по един сервиз и тича да съобщи на отбора.

# 397
  • Stockholm
Дано е това, което вие предполагате, а не моето - аз си представих Гъмов и Онцова на градус и в ръкопашен бой с младите праведни🙂

Аз мисля, че тук е заровено кучето. Гъмов на градус е светъл балкански субект, във формата- пияна цивилка  Joy И може да направи умопромачителни прецеденти Joy

# 398
Според мен някой от Предателите е издънил другите предатели или пък е нещо, свързано с игра.
Другият вариант е нещо тривиално - например равен брой гласове и балотаж, но при прегласуването отново има балотаж и няма изход.

# 399
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
За следващия епизод не желая да гадая, но знам какъв нов предател иска Бачорски.
Той си каза,че иска бушон,който вече е коментиран на масата и който ще изгонят.

На един Предател приятел не му трябва друг предател приятел. Той ще иска приятелите му да са праведни,да не ги гонят на кръглата маса (няма да бъдат гонени на конклава) и така да си ги закара на финалната маса. Приятелите разбира се няма да гласуват,че тяхната дружка е предател  и така той ще спечели голямата награда.

# 400
Другият вариант е нещо тривиално - например равен брой гласове и балотаж, но при прегласуването отново има балотаж и няма изход.

Това е предидено, хвърля се зар

# 401
  • България
Владо Николов прави засада и дебне предателите в гръб.
Разбира се Тренерът ги вижда и хваща, забива им по един сервиз и тича да съобщи на отбора.
И аз залагам на волейболния мач, че ще е нещо с честта на Капитан Планета.

# 402
Всичко, което сте написали, се е случвало вече в чуждите сезони. И ултиматуми са отказвани - тогава отказалият е моментално убит и правят следващ ултиматум с друг човек същата вечер, и така докато някой се съгласи.
Предатели също са се разкривали взаимно. Доколкото знам, в един от руските сезони (макар че той се води тяхно си авторско, уж нелицензирано) изперкал предател издава всички други, след което ресет-ват играта и избират нови предатели.
Аз все пак залагам на ситуация, в която оставаме без предатели, например един е изгонен, а веднага след него друг се отказва театрално. Но това не е голям проблем, защото Карамазов веднага може да избере нови.

# 403
Това за неочакваната ситуация, която се случва за първи път във формата го каза Мира Радева, като излезе и аз го публикувах тук. Просто не сте обърнали внимание тогава.

Довечера да не забравите от 22.00 часа да гледате Маските падат. 

# 404
  • На морето!
Но при Мира сякаш беше с положителен контекст, а тук Балсканската сага звучи като да не е готина история.
Залагам аз, че Гъмов ще направи някаква пиянска драма или някой от праведните ще успее да избяга или да измъкне инфо и да разбере кой отива на конклав вечерта.

Общи условия

Активация на акаунт