🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 3 (30.09 - 09.10) 🎭

• 19 803
  • 463
  •   16
Отговори
# 420
  • Stockholm
Продължавам да поддържам балканската следа в предположението на Мамаxxl. Гъмов не може да не е замесен в инцидента /прецедента. Едва ли се фокусира на промилите в кръвта му в статистиката, но балканска смелост, въображение, иновативни идеи и разкрития очаквам със сигурност от него в резултат от високото ниво допамин от алкохола.

# 421
Ами това, което каза Бачорски "аз от самото начало знаех как ще завърши играта и то така стана". А малко преди това обясняваше че си гони целите до дупка и прави 10 хода напред и празно няма. Еми как ви звучи това? Много тъпо! Отвратителен самодоволен егоцентричен простак. И всички го гледат като някакъв месия! Не знам как ще го понеса това да го гледам до края на играта. Иначе въпросният Бачорски го виждам за сефте. Единствено му чух името във връзка с Даниела от Ергенът.

# 422
Merri-An, може ли да разкажеш за отмъстителността на Бачорски? На мен впечатленията ми за него са само от фамилното им риалити и от Хелса, където той си градеше позитивен имидж. А, да, и покрай селската на жена си от Ергенът. Известно ли е да е отмъстителен?

# 423
И на мен Бачорски ми напомня точно на Зоран от Сървайвър. В позитивен аспект и двамата са играчи, които очевидно са влезли в съответния формат, за да играят, а не да се скатават. Това винаги буди адмирации в мен, НО и в двамата има един селски тарикатлък и най-вече една съмнителна самоувереност. При Зоран в седмиците след приключването на предаването си излезе информацията, че е имал сума ти предварителни уговорки с други участници, та за това в самия сезон подхождаше с една уникална дързост и това определно помрачи победата му и цялостно този сезон на Сървайвър. В главата ми непрекъснато се въртят съпоставки между двамата и не мога да игнорирам усещането, че Бачорски е вътре със същите предварителни уговорки за взаимно пазене на гръб.

Много е лесно да си играч, смел и дързък, когато знаеш, че (с извинение) има кой да ти избърше дупето след грешка. Това е малко като имаш бизнесмен с парите на мама и тати и бизнесмен с крехки лични спестявания - първият почти винаги поучава втория как трябва да прави дръзки ходове и да поема рискове, защото знае, че в най-лошия случай ще се върне на работа във фирмата на баща си, а втория всеки недобре преценен риск може да го прати във финансов колапс. В по-лек вариант имаме подобни случаи и в предавания като Traitors и Survivor - "дръзките", които влизат с 500 предварителни уговорки и "балъците", които някак си се опитват да спечелят играта по стандартния начин.

# 424
  • Другата България
Merri-An, може ли да разкажеш за отмъстителността на Бачорски? На мен впечатленията ми за него са само от фамилното им риалити и от Хелса, където той си градеше позитивен имидж. А, да, и покрай селската на жена си от Ергенът. Известно ли е да е отмъстителен?
Чела съм някъде, вече не помня къде и след кое негово поредно участие, че следи изявите и на участниците, и на зрителите, и на вип-персоните, и на хай-лайфа СЛЕД като участието му приключи. И съответно който се е изказал против него, намира начин да върне реципрочно.
Разбира се, това може да не е вярно, но като цяло е човек, който много държи на имиджа си и бурно реагира, когато  егото му не е “погалено“.

# 425
  • Stockholm
Аз виждам, че не смеят да гъкнат пред Бачо, въпреки че е подозрителен.Само Гъмов от всички е перде и може директно да го атакува.

# 426
Тя Мира Радева добре го подреди в Маските падат Joy Ама я секнаха , че щеше още да го нарежда.

# 427
  • Другата България
Защо е този култ към този човек?
С какво ги държи тези телевизионери, а и явно не само?
По-рано днес и от спам темата ме триха два пъти, защото си позволих да го коментирам негативно, да не би и да пише тук под прикритие?

# 428
  • софия
Не е култ, опитват се да научат зрителя да разграничава риалити героя от реалния човек. Мира започна с личностни нападки и прехвърли към живия живот. На мен лично, ми писна да повтарям сравнението с Не се сърди човече. Масово зрителя няма културата да прави разликата. За това и ми е кеф, че тук процентно повече са хората, които я схващат. Ако играеш Върколаци в живота пак така ли лъжеш, мажеш и убиваш? За това и Владо се намеси.

# 429
  • Другата България
Аз правя разлика, от самото начало на формата не спирам да пиша, че за мен той играе най-добре до момента, защото знае какво прави, как и т.н. - да не се повтарям.
Но това с нищо не променя другото - мнението ми за него като човек, това са качества, които не можеш да скриеш, или да промениш във взаимоотношенията си с останалите.

# 430
Да си признаем обаче, че тази му роля много добре лепне на Бачкорски, а изобщо не го виждам да е голям актьор.

Тук може да се спори много има ли връзка и каква.

# 431
  • Stockholm
Защо е този култ към този човек?
С какво ги държи тези телевизионери, а и явно не само?
По-рано днес и от спам темата ме триха два пъти, защото си позволих да го коментирам негативно, да не би и да пише тук под прикритие?

Merri_An,  определено Бачо има някакво влияние в БГ мама. Сигурно влиза, чете и пуска рапорти. Казвам го, защото мен ме бяха смлели от триене за всяко негативно мнение срещу Даниела Рупецова от Ергена, която е негов човек, първа приятелка на жена му от Чепеларе. Беше масирана атака и триене и стояха само позитивни за нея мнения. Чух също Бачо да казва, че обича хейтърите, но почти винаги те самите  го заобичвали. Ей такива ги дрънка нарцистичното парвеню Joy

# 432
  • София
Не е луд онзи с баницата, имал-нямал Зоран уговорки, но направи най-запомнящият се Сървайвър в БГ и единственият, който по мое мнение се доближи до американските. И тук е така - Бачора играе играта много добре, що мишкуват всички край него , ами минуса е за тях, изпускат да направят интересен образ. Аз мисля, че Мая и Даниел знаят, че Бачора е предател, но не искат да го сочат, за да не ги убие и тихо ще събират съюзници.
Грам не ми дреме какъв е в реалния живот, това тук е игра.

# 433
Ето защо, тази игра трябва да се играе от хора напълно непознати едни за други и да нямат нищо общо с публичната сфера. Точно такива хора могат да я играят истински и без задръжки.

# 434
Да, но има ли такива хора?!
То и в О100Г уж бяха непознати, пък после се оказа, че този бил татуист на оня, други пък били гаджета едно време.

Общи условия

Активация на акаунт