🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 3 (30.09 - 09.10) 🎭

• 32 423
  • 823
  •   44
Отговори
# 525
  • София
Според мен той е от тези, които и Ултиматум не би приел.

# 526
Аз вече си мисля, че този ултра прецедент ще се окаже нещо банално и ще се разминем само със големите очаквания. Дано все пак да греша и наистина се окаже нещо яко.

И аз така мисля, даже май го писах вече, но да видим.

# 527
На мен ми се струва, че предателите ще гонят тази вечер, и то някого от по-тихите. Гласувах за Антон.

А на кръглата маса ще пада пак едно чудене... Спекулативно, струва ми се, че тълпата ще се нахвърли върху Най-Скапания Магьосник или човека, когото той открито подкрепи в един от предишните епизоди, Тино.

Да видим.

Иначе, докато чакаме бавната река Дунав да ни довлече поредната седмична порция семки, изгледах два английски сезона, втория руски и съм на средата на втория австралийски. Еми друго е нивото на участниците, и май няма значение дали са звезди или непублични. Явно подборът на продуцентите е по-добър там.

Последна редакция: вт, 07 окт 2025, 11:27 от Див Селяк

# 528
На мен ми се струва, че предателите ще гонят тази вечер, и то някого от по-тихите. Гласувах за Антон.

Антон със сигурност няма да бъде убит. В промото за епизода има кадри как той споделя на закуска, че според него предателите са отстранили един от своите, а не че праведните сами са усетили Георги. Както и в колата споделя неговите подозрения за Анна-Мария, Йордан и Невена.

# 529
Нито Гъмов, нито Мая ще вербуват според мен, а по-скоро някой неутрален, пределно ясно ни е какво може да стане, ако Гъмов приеме поканата и стане предател, двамата с Неве ще гръмнат Бачора, Мая е малко на кантар, може би ще играе комбина с Бачора, но ме съмнява.

Няколко пъти чета, как ако Гъмов привлекат за предател двамата с Неве ще гръмнат Бачорски. Е те ако искат да го гръмнат, какво им пречи и сега да го гърмят?Неве може да го насочи Гъмов към Бачорски, той и има доверие. Дали ще е праведен Гъмов или предател има едни и същи средства за да махне някой.

# 530
Иначе, докато чакаме бавната река Дунав да ни довлече поредната седмична порция семки, изгледах два английски сезона, втория руски и съм на средата на втория австралийски. Еми друго е нивото на участниците, и май няма значение дали са звезди или непублични. Явно подборът на продуцентите е по-добър там.

Е, точно пък втория австралийски няма нужда, нашите имат повече в главите си от онези там.
Но понеже и вчера някой писа как в чуждите сезони били различни и участниците, и нивото на дискусиите на масата - ами пишете по-подробно какво точно им е различното, белким продуцентите се усетят. Аз знам, ама е хубаво да се чуе от повече гледали.

# 531
Не става дума за интелигентност, а дали знаеш каква игра играеш. От нашите май само Бачорски и Георги Янев смътно се досещаха досега. Другите го карат на емоции и лични предпочитания. Това е игра, в която трябва да отстраниш емоциите и личните предпочитания (естествено, ако си влязъл/влязла да играеш играта, а не за нещо друго).

Австралийския сезон 2 го гледам точно защото четох, че имало много грешки от участниците, но досега виждам една добра игра от хората, които са вътре. Всеки изглежда като да си има собствена стратегия да спечели засега (до 4-ти епизод съм).

# 532
Аз не бих искала да давам конкретни примери от чужди сезони, за да не спойлвам на четящите. Защото има определени неща, които силно ме впечатляват и не мисля, че могат да бъдат обобщени. Нито пък да се случат с участници, които се познават, камо ли в България. Който е решил да кандидатства за евентуален бъдещ сезон с непопулярни хора, да изгледа всички UK сезони, за мен те са най-добрите. Австралийските също ги бива, единият особено е пример как НЕ трябва да играят праведните, US 1 e жесток пример как трябва да играе победителят(който го изгледа, ще разбере за кого говоря Grinning) Сега с нетърпение съм се насочила към Ирландия, много добри коментари има за техните сезони. А на продуцентите какво да им подсказваме, те трябва да са много по-запознати от нас. Но си е факт, че българският манталитет тотално променя играта, то не само в това реалити се вижда.

# 533
Най-добре се откажи към 4-ти епизод, после е мъчно.
Не съм съгласен, че трябва да има само играчи, за мен лично по-интересни са сезоните, в които има повече емоции, а не само хитруване. Затова и не ми допадна особено втория британски - там предателите бяха много добри, но праведните бяха твърде резервирани и скучни. Много си е добре даже да има такива като Мирела.

# 534
За 2 UK
Скрит текст:
Имаше си супер яки предани, ма бързо ги клъцнаха

# 535
За 2 UK
Скрит текст:
Имаше си супер яки предани, ма бързо ги клъцнаха

Не казвам глупави, а резервирани, просто твърде обрани откъм поведение, играха разумно, но така няма драма и емоции.

Докато чакаме нашите епизоди по лъжичка на седмица, да съобщя, че в сряда започва британския Celebrity Traitors, този път само с известни личности (на мен само 1-2 са ми познати, ама за тях си били доста известни). Само 9 епизода, ще е всяка сряда и четвъртък.

# 536
  • София
Много ми е сложно да прогнозирам, защото е малко през пас както се казва...
Първо не знаем дали ще има изобщо убийство или вербуване.
Аз вече писах, че според мен много по-логичното нещо е да извършат убийство. Двама предатели на този етап от играта е много по-добре за тях. Евентуално могат да вземат трети Предател, но след две убийства примерно. И така да си имат нов бушон за вълците или вече всеки един от двамата с този нов трети да се опита да прецака другия.
Но няма как да знаем дали самата продукция няма да ги натисне да изберат трети Предател, независимо те какво искат. За да по-интересно. Няма как да знаем.

Най-логичното нещо на този свят е да разобличат Неве на следващата Кръгла маса, но двама поредни Предателя да прогонят на две поредни кръгли маси не ми се вижда много вероятно. Макар че като падне един Предател, много често той завлича след себе си още един. А Георги намекна между редовете именно за Неве.
Така че Неве е много вероятно да изгърми, но според мен ще стане на следващото завъртане...

В анкетата гласувах за:
Убит: Тино или Искра
Прогонен: Йордан или Даяна

Ако трябва да дам само едно име, то Шерлок Холмс и Д-р Уотсън си заминават.

# 537
  • Пловдив
Не е толкова  трудно да се прогнозира за убийството предвид промотата за следващия епизод и лийкнатите кадри и снимки.По метода на изключването, или Ева, или Искра, или Тино. Щото май другите участници ги видяхме под една или друга форма. Ако има убит значи може би ще е Ева. Кръглата маса..като нищо Неве да я изтипосат и да имаме двама предатели разкрити на две поредни маси. И едва тогава Бачора може да вербува някой. Grinning
Иначе преди да видим всички тези спойлер кадри...нещо ме навеждаше на мисълта , че може да убият Гъмов. Щеше да е яко след като се превърна в герой на предната кръгла маса. Въпреки че е донякъде нелогично Неве да си жертва най-близкия човек, толкова е и логичен ход, за да смъкнат съмненията си върху нея. Лошото в тоя вариант е, че това донякъде и насочва автоматично стрелите към Неве като единствен останал участник от актьорската гилдия, който би могло да бъде предател. Както и да е, няма да е Гъмов след като изтекоха снимки, че фигурира в следващия епизод.

# 538
  • España
Май няма да е Ева убита или прогонена , 
Скрит текст:
защото има кадри с нея , които още не са излъчени
.

# 539
За мен най-логично, от гледна точка на предателите, е да убият Гъмов - той показа, че нарочи ли някой може да го елиминира, има хора, които му вярват + на този етап никой не се съмнява в него. При това в момента никой не може да свърже убийството на Гъмов с някой от предателите.
От друга страна, от гледна точка на праведните, ако Гъмов не бъде убит е логично да се усъмнят защо не са махнали човек, който разобличава предатели и е опасен за тях и дали ситуацията на кръглата маса не е била предател срещу предател.
Та.. откъм геймплей е най-логично да си замине Гъмов, но нашите участници са толкова хаотични и не в час с играта, че на практика може да е всеки.

Общи условия

Активация на акаунт