🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 3 (30.09 - 09.10) 🎭

• 40 307
  • 869
  •   1
Отговори
# 645
  • Другата България
Да, просто питам ако някой от тези играчи, които споменаваш /3-4 участника/, е със щит, какво правим?

# 646
Да, просто питам ако някой от тези играчи, които споменаваш /3-4 участника/, е със щит, какво правим?

Те имат щит за този конклав, който ги предпазва от убийство, но няма да има убийство, т.е. щитовете за тази нощ са безполезни. Просто предателите посочват няколко имена, които ще бъдат на прицел следващия ден и ще може само за тях да се гласува на кръглата маса, но реално не убиват никого.

# 647
Те си направили една групичка и си играят така, всее едно са само те. 🤣

# 648
Бачорски е много параноичен. Много ми е интересно като отстреля Неве какво ще прави? Сам не може да убива, с какви очи ще покани праведен за предател и колко време си мисли, че ще издържи, след като вече му знаят кирливите ризи?

Антон защо реве за Гъмов, дори Неве не пусна сълза? Grinning

# 649
  • На морето!
Неве или много добре играе заблудена кукувица, или наистина е такава.
Радвам се, че изгониха Гъмов, аз също него и Неве бих заподозряла след последната кръгла маса.

# 650
  • Другата България

Те имат щит за този конклав, който ги предпазва от убийство, но няма да има убийство, т.е. щитовете за тази нощ са безполезни. Просто предателите посочват няколко имена, които ще бъдат на прицел следващия ден и ще може само за тях да се гласува на кръглата маса, но реално не убиват никого.
Точно така те разбрах, благодаря.

# 651
Направо си мисля , че Бачорски  е спонсорирал предаването и си е запазил главната роля от самото начало:) .
Как пък един път не му се завъртя името. При четирима души отиде и казва сигурен съм, че е Неви или Гъмов , подарявал си бизнеса. Няма аргументи , няма мотиви . Неве сама се прецаква , няма толкова лични познанства като Бачорски , мнението й не е с авторитет, а не гласува за Ана Мария.

# 652
Оф Неве, не е гледала никой сезон ...

# 653
Направо си мисля , че Бачорски  е спонсорирал предаването и си е запазил главната роля от самото начало:) .
Как пък един път не му се завъртя името. При четирима души отиде и казва сигурен съм, че е Неви или Гъмов , подарявал си бизнеса. Няма аргументи , няма мотиви . Неве сама се прецаква , няма толкова лични познанства като Бачорски , мнението й не е с авторитет, а не гласува за Ана Мария.

И аз това казвам от началото.
Става доста очевидно.

# 654
И епизод след епизод, колкото и да харесвам как играе Бачорски, и да не го харесвам изобщо като .....всичко извън формата
Едно към едно съм. Супер играе, ама…е Бачорски.

Браво бе, Невена! Това й е някакъв шанс да се задържи, не за друго, а защото праведните са заблудени овчици и може да я оправдаят.

# 655
@Merri_An или всъщност, както видяхме, просто няма да им разрешат да сложат в списъка имената на хората с щитове

# 656
  • Другата България
А защо?
Нали само предателите трябва да решат кои играчи да са в този списък?
Ако щитовете не важат, няма значение кои имена ще са там.

# 657
Абсолютно не вярвам, че Бачорски ще спечели. Твърде самонадеяна игра - ще се издъни някъде и ще го хванат скоро.

# 658
Поне Неве ще почне да стреля по Бачо въпроса дали другите ще почнат и те да се съмняват в него или той просто ще си играе играта брилянтно.

# 659
На мен ми харесва играта на Бачорски до тук. Отива му ролята на предател. Най-вероятно ако не го подозират все още, то в даден момент ще го заподозрят, но има по-голяма логика в това да знаеш кой е предателя и да си мълчиш, отколкото да ти знае много устата и да си сложиш мишена. Приятелството и коалицията с предател, за когото знаеш, че е предател, е дост добра стратегия за този етап на играта.
Ако вземат и изгонят предателите в началото, праведните по-скоро губят, защото играта реално се рестартира - на мястото на тях идват други и всички наблюдения и прозрения до тук са безполезни.

Общи условия

Активация на акаунт