🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 3 (30.09 - 09.10) 🎭

• 33 992
  • 860
  •   26
Отговори
# 675
Относно смъртните присъди:
Четиримата посочени участници ще бъдат на прицел следващия ден. Ще има игра, която ще е само за тези четиримата, и един от тях ще може да се спаси, или ще е за всички останали без тези четиримата и те ще могат да изберат кого да спасят.
Останалите трима ще бъдат единствените, срещу които ще може да се гласува на следващата кръгла маса или единствените, които ще подлежат на убийство на следващия конклав. Ще видим как ще бъде в нашия сезон.

@Merri_Ann подведох те понеже писах, докато гледам. Смъртните присъди е възможно да важат само за следващия конклав, а не само за следващата кръгла маса. Както и начинът, по който ще бъде спасен един от четиримата. Има различни варианти.

# 676
Аз се включвам с малко закъснение, сега изгледах епизода.
Владо Николов какви са тези безумни предложения, той е много далеч от тази игра, хаотичен ми е.
Гъмича го изгърмяха, то си беше ясно, яд ме е, че е подозират Анна-Мария, харесвам я искам да остане дълго, дори ролята на предател искам да заеме в някой момент.
Забелязах, че някои праведни са много отделени от главната група, Ева в началото добре анализираше, но сега не, Тино вечно застрашения никой не го отразява, Йордан също, те двамата са в отделен купол.
Неве според мен пази Анна-Мария за по-късно да я изхвърли или я харесва, не зная там точно какво е, но на следващата кръгла маса, аз също смятам, че Бачора ще гръмне и другия предател.

# 677
  • София
Неве е една голяма бяла птица.
Мисли си, че играе някаква игра, но направи куп грешки още от епизод 1. Прекалено много се задържа в играта. Не я бяха разкрили и прогонили само защото никой не я бръсне за нищо. Сега обаче няма сила на света, която да я спаси.
Изключително лош ход социално. Всички знаят, че с Гъмов са първи приятели, а тя дори не го подкрепи. Това е социално самоубийство. Самият Гъмов също и беше обиден. Вижте каква физиониомия пусна, когато тя каза, че нейният глас ще е за Мирела.

Последна редакция: вт, 07 окт 2025, 22:47 от Diavolo

# 678
Привет, хора! Според мен много подценявате Невена. Дано аз не я надценявам, но мисля, че тя е не по-малък играч от мазника. Много добре го усеща и много добре го финтира според мен. Още в началото на играта тя се усети, че Бачо ви купува продукти да я сготви и го извъртя да направи супа от Жорката. За мен този ход да се сложи в списъка може да й е много полезен - откога ви говоря, че е много прозрачно актьор да е предател, до кога ще гърмите напразно и т.н. и ще подхлъзне мазния. Тя и затова не защити Гъмов. Ще го използва като коз - и аз бях сигурна, че ще има поне един актьор предател и след като не е Гъмов, а за себе си съм сигурна....много може да ги литне.

# 679
Да кажем че Неве ще е аут другата седмица едва ли ще оставят на Бачо той да решава кой ще убиват. Продукцията може да се намеси по един или друг начин.

# 680
  • София
Продукцията отчаяно иска да спаси Неве. И да не останат още на петия ден без двама Предатели в играта.
Точно сега, когато Неве е абсолютна мишена за почти всички участници изведнъж идва това предложение за 'Смъртната присъда' и 'О, каква изненада' - Неве се пише доброволка.
Хахаха. Толкова са прозрачни.

# 681
Предполагам ще му дадат опцията да избира предател и тогава мисля, че би поканил Владо, но ако иска патрон ще вземе жена. 😂

# 682
  • софия
Неве разбра, че е следващата и изигра последен ход, ако може по някакъв начин да се измъкне. Освен това, много точно е схванала същината на Бачорски и го предизвика. Обаче той е прекалено влюбен в себе си за да рискува да се издъни пред драгата публика.
 Гласуването и на масата, ужасно. Не знам, какво и е било в главата.
 Симпатизирам и, виждам я, че и е кеф да играе, виждам, че и прозира човещината в нея. Става ми любим герой. Обаче едно нещо ми направи огромно впечатление на конклава. Владо идва и казва: днес няма да убивате. Реакциите на двамата бяха в двете крайности. Неве си отдъхна,  Бачора се издразни.

# 683
Неве много зле. Грешка след грешка.
То е тъжно да я гледа човек.

Глория беше дошла да каже че този епизод ще бъде интересен. И Бачорски така каза. Ами на мен грам не ми беше интересен или изненадващ. Напълно предвидимо. Плановете на Бачорски вървят по мед и масло.

Невето хем си е закопана по много обстоятелства. И щеше да си е трудно да се измъкне. Но тя и сама се закопава допълнително, което си е постижение. На масата май не гласуват за Ана Мария защото си мислеше че е гъста с нея. Но трбяаше.
После след масата също се омаза с обясненията още повече.
Мислех че се закопа на макс но тя продължи и на конклава. Аз ако бях на нея няма шанс да се предложа в тоя списък.... Можеше да си спечели още ден ако не е в него. Но не.
С двата крака вътре със засилна. Бачорски едвам си сдържаше усмивката като я чу какво искаше да направи.

Бачорски си е много добър. Ама някак не ми е кеф да гледам. Щото си мисля че е съмнително прекалено добър. То гледаш вълк сред стадо овце. Тъжно е просто.

Следващия епизод ще трябва да стане чудо, за да не си отиде Неве.

То ми е малко скучно за гледане.

Чудя се дали балканският казус няма да е, че накрая всички са на коалиции и уговорки останали и никой дори не се и опитва да хване трейтър а само св гърмят по популярност. Което ще бяха много от идеята на шоуто хаха.

# 684
Да кажем че Неве ще е аут другата седмица едва ли ще оставят на Бачо той да решава кой ще убиват. Продукцията може да се намеси по един или друг начин.

Ако изгонят Невена на следващата кръгла маса и остане само един предател, ще има вербуване на праведен очи в очи.

# 685

Ако изгонят Невена на следващата кръгла маса и остане само един предател, ще има вербуване на праведен очи в очи.

може , но май не е желателно май нали???

# 686
Неве с това слагане в списъка на смъртните присъди прави последен отчаян опит да се спаси. В сезоните, които съм гледала аз, обикновено когато предател го направи не е в негова полза. Винаги има съмнение, че има предател в четворката. Може би Неве би имала някакъв шанс ако вкарат още някой заподозрян в списъка, например Ана Мария, та да се разпределят съмненията между двете.

# 687
  • Другата България
Неве с това слагане в списъка на смъртните присъди прави последен отчаян опит да се спаси. В сезоните, които съм гледала аз, обикновено когато предател го направи не е в негова полза. Винаги има съмнение, че има предател в четворката. Може би Неве би имала някакъв шанс ако вкарат още някой заподозрян в списъка, например Ана Мария, та да се разпределят съмненията между двете.
То трябва акъл, за да се направи това, нали?
Питам си, риторично.
А и тя разчита, че Бачо я пази, ще я пази......

# 688
Който го мързи да си чисти сам, разчита на Бачорски. Rage

# 689
Аз също мисля, че се подценява Неве. За мен тя е напълно равностойна на Бачорски, но не е толкова агресивна и затова се създава впечатление, че е пасивна. Не я виждам по този начин. От друга страна, не очаквам Бачорски да спечели, твърде самонадеян е и е като слон в стъкларски магазин. За мен едита подсилва неговата агресивност, и не ни показва цялата игра на Неве. Все пак трябва да се изненадваме и ние като зрители с нещо. Много ме дразнят популисти като Владо и Жорката от 🏝️. Оля напълно ми оправдава очакванията. Един от най-аналитичните участници. Харесвам и Ана-Мария, и там има на втория етаж. Глория също ми е симпатична, много свежест и цветност добавя с участието си. Верните рицари на Бачорски са нелепи.

Общи условия

Активация на акаунт