🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 3 (30.09 - 09.10) 🎭

• 30 023
  • 775
  •   47
Отговори
# 735
  • София
Имам чувството, че дори да изгонят сега Невена, тя  да е гласувала за Бачорски, да е изредила 100 довода против него, всички ще се правят, че нищо не е станало. Много ги е страх от него, не се играе така тази игра.. Всичко се опорочи...

# 736
Уф, започва да става скучновато. Невена ако изобщо знае какво върши да беше така добра да ни каже на синхрон. Що за ход беше това нейно гласуване? По-скоро ми изглежда, че изобщо не знае какво върши. И после от 8 човека, гласували за Гъмов тя публично захапва само Бачорски? Държи му сметка точно като между предатели, които не са се разбрали. Аз ли нещо не схващам или...не знам. Освен това не е ли много тъпо сутринта докато чакат да видят кой ще влезе да почват да пророкуват и да развиват хипотези..и после да лъсне, че са говорили глупости. Отново Ева ми се наби на очи в тая роля. Фактът, че няма ни един заподозрял най-съмнително изглеждащия Бачорски ми мирише на договореност. Владо продължава с глупостите за мъжка чест и отборност.  
Изненадах се за играта, която са им измислили с тия раници. Има хора на възраст, жени без физическа подготовка...ми може някой да даде фира.. това според мен не е ок. Май няма какво повече да кажа по епизода.

# 737
Забравих да напиша и аз, че Неве ме разочарова много с гласа си срещу Гъмов. Тъпо беше. Наистина всички играят така, все едно от Бачорски им зависи живота. А Петканов специално все едно иска да става съдружник в Бонанза-Бачорски. Така се е лепнал за него като най-верен другар.

# 738
Забравих да напиша само, че много ме изкефиха думите на Гъмов на излизане "Ха да ви видя сега какви отговори ще получите" Smiley

# 739
# 740
Аз вече почвам да си мисля, че Бачорски е задал задача на "екипа си" да изгледат предаването и да му направят стратегия. Този човек за когото е важно "да превърти играта" , да е номер 1, няма значение дали обичан или мразен, особено в реалити, в което може да каже "ТОВА Е ИГРАТА" , той трябва да бъде в устите на хората и както се и получава. Абсолютно можеха да го кръстят-  Бачорски и златната ябълка 2.
За това дали са се уговаряли отвън, не знам, но съм склонна да вярвам,че вътре яко ги омагьосва и прелъстява, с това на кой с какво може да помогне. И на всички очите им светват. Копче неможе да му кажат,видиш ли щот ще имат изгода.
Много ама много тъпо ще е ако го има това. Вместо да се наслаждаваме на една добре обмислена игра, ще трябва в случая да гледаме - кандидатури за лъскане,лизане,четкане на метли.
Само защото вече ми става адски антипатичен, стискам палци на Неве да завърти играта в нейна полза и крайно време да пусне името, което никой не споменава в действие. Просто трябва да се "изпусне" пред правилния човек с добър довод, ако щеш и доказателство и мнохо бързо ще се обърне палачинката.

# 741
Невена е пътник. Още следващия епизод може да гръмне освен ако не успее нещо в игра да спечели защита.

# 742
  • Стара Загора
Много ме дразни Владо вече! Не е капитан на отбора по волейбол да решава кое как ще се прави и какво е мъжко поведение! Много се е взел за велик, а тотално е объркал формата.

И аз да се изкажа по въпроса - има хора, които посмъртно не могат да  манипулират и лицемерничат и да играят мръсно. Много малко са тези , които в реалния живот са честни и почтени и справедливи и ....и хоп в в играта успяват успешно да гледат някого в очите и да лъжат.  Възможно е да не съм права (съдя от моята камбанария) защото и не съм гледала чужди формати.
 Предполагам, че не всички ще са съгласни с мен, но съм убедена, че за да си успешен предател, трябва дълбоко в себе си да имаш заложено нещо предателско.
 И за Владо . Той Е велик и не е той , а продукцията го е поканила и мисля, че са били наясно какво ще се случи .
 И нали трябва да има шоО.
 Бачорски е много успешен в играта (и не само тук), но нещо не ми допада, вероятно заради предисторията му . Може би се появява нова професия, освен  "инфлуенсър", "реалити участник".

# 743
Аз не мога да си обясня сляпата вяра и любов на Владо към Гъмов ..дали не се познават отпреди и тук да има уговорка ? Защо ще ги кани на рожденния си ден, който е в скромен кръг от 20 човека при това с Неве ? .. за мен тримата си имат уговорка от преди .. Бачорски също , ама той сигурно с половината участници Мая, Венци, Петканов,може би дори Оля

# 744
  • Разпиляна във въображението
Аз вече почвам да си мисля, че Бачорски е задал задача на "екипа си" да изгледат предаването и да му направят стратегия.
Да го бяха направили и другите.

Напускането на Гъмов наистина ще подаде някои отговори. Колебаеха се между него и Неве и щом той е праведен остава подозрението в нея. Права е Оля - дори с грешки се продължава напред към следващия.

# 745
За Бачорски конкретно, имам усещането, че не ни показват подозренията към него. Направи не малко грешки и прекалено много се бута да е в центъра на събитията, за да не се усъмни никой в него. Сякаш нарочно ни подхлъзват с монтажа и че всички се съмняват само и единствено в Неве. Или това, или наистина има някаква уговорка с продукция и/или участници.

# 746
  • София
Аз пък мисля, че никой не изказва подозрения за Бачорски, не че нямат.

# 747
Владо Николов си е чист популист. Той допинг е взимал в края на кариерата си, за да удължи времето си на волейболния паркет, ама иначе е прекалено морален и доблестен, за да разбере защо не е нужно да следваш някакъв морален кодекс в предаване, което буквално се казва "Предатели". Предаване в което по собствена роля се е присъединил в замяна на финансова изгода. Като е толкова морален да беше отказал парите и да се присъедини в свободното си време към някоя благородна кауза.

# 748
Предполагам, че не всички ще са съгласни с мен, но съм убедена, че за да си успешен предател, трябва дълбоко в себе си да имаш заложено нещо предателско.
Определено, за да си добър предател е нужно да имаш умения да убеждаваш и манипулираш хората, но това не означава, че използваш тези си качества и в реалния живот. Аз лично съм забелязал, че на подобни манипулативни игри съм добър, но в живота нито използвам това умение, нито ми се отдава да убеждавам хората в моята теза, просто когато играя превключвам на различен режим и буквално ставам друг човек.
Та не мисля, че можем да правим генерални изводи за човека на базата на качествата му в играта

# 749
Владо може да е велик волейболист, но това не значи че винаги и във всичко е прав и че другите са длъжни да го слушат.

Общи условия

Активация на акаунт