⚠️"Скритата истина в една детска градина" ⚠️

• 54 790
  • 1 434
  •   1
Отговори
# 1 155
На мен от разказите на детето ми звучи като тормозът да не е бил инцидентен, а системен.
Но като цяло странно ми е как се поставя сексуалното посегателство на преден план и ако нямало такова, един вид всичко е цветя и рози. Нима садизмът и без да има блудство не е по-малко престъпление?

# 1 156
Детето е ходило до обяд, след което по инициатива на госпожата е започнало да остава да спи. Къде точно се споменава, че е спало в градината само 1-2 пъти? И дори да е така, какво пречи да му е посегнато в малкото пъти, в които е оставало?

Майката го каза. А после и директорката. Нищо не пречи, разбира се, но това не е холивудски филм, който се снима по сценарий, а живият живот.

Майката казва, че по инициатива на Герова е започнала да оставя детето да спи там. На първия ден учителката даже е "съжалила", че не е втора смяна, а на втория майката прибира детето разплакано.

# 1 157
  • Някъде там
Детето е ходило до обяд, след което по инициатива на госпожата е започнало да остава да спи. Къде точно се споменава, че е спало в градината само 1-2 пъти? И дори да е така, какво пречи да му е посегнато в малкото пъти, в които е оставало?

Майката го каза. А после и директорката. Нищо не пречи, разбира се, но това не е холивудски филм, който се снима по сценарий, а живият живот.
И къде го казва майката,може ли откъса?
Защото аз сега пуснах за пореден път и тя каза, че октомври и някъде до средата на ноември е до обяд, после по инициатива на Герова остава след това да спи там, въпреки че има декларация че е до обяд, ама първия втория ден след оставянето тя я взима разплакана. Тогава когато много майки чакали да си вземат децата и Герова се притеснила че може да каже нещо.

# 1 158
На мен от разказите на детето ми звучи като тормозът да не е бил инцидентен, а системен.
Но като цяло странно ми е как се поставя сексуалното посегателство на преден план и ако нямало такова, един вид всичко е цветя и рози. Нима садизмът и без да има блудство не е по-малко престъпление?
Предвид държанието на детето, кошмари  и разните други неща е логично тормоза да е в градината.
След като отказва даже да ходи на градина е логично да е там, а не вкъщи.
Ама има хора и това не осмислят и се почва:
бащата бил
любовника бил
майката била

# 1 159
Аз никъде не твърдя, че не в градината. Любовник също писах, че е безумно предположение, имайки предвид децата колко са първосигнални и искрени и как веднага би изникнал някой чичо или бате в разказите, ако го имаше.

# 1 160
Ние нямаме конкретна информация кой е бил разпитан и респективно кой не е бил разпитан.

Не намесват друг помощен персонал освен въпросната леля... Как така тя не е била там и е напуснала,но по разказ на детето е била там? И айде дори и някой да счита, че детето си измисля то кой тогава е бил на смяна? Това никъде не се споменава.
Love_and_Smile Никой на нищо не се прави, а се коментира. Нали затова е създадена тая тема все пак? Ясно е възмущението на хората.
Точно това казвам - нямаме конкретна информация.
Нямаме данни от разследването, че да знаем кой е бил разпитван и кой не е бил.
Love_and_Smile, нищо не забравяме. Логично е при съмнението за физическото насилие майката да се обърне към директорката. Не е логично при съмнението за сексуално такова (2-3 месеца по-късно) да не потърсят адвокат,който да следи процеса. Защото вече говорим за съмнение в тежко престъпление и тогава всяко едно действие е от огромно значение, както става ясно.

# 1 161
  • София
Аз изобщо не се съмнявам, че е имало тормоз в градината. Но съм скептична относно блудството, тук се късат логични връзки.

# 1 162
Колко пъти трябва да е оставало детето да спи, за да има поне единичен случай на сексуално посегателство?

# 1 163
  • София
Аз изобщо не се съмнявам, че е имало тормоз в градината. Но съм скептична относно блудството, тук се късат логични връзки.
Четеш ми мислите.
Друго, което много ме смущава е, огромното разминаване между извода на младата гинеколожка и написаното в документа, който майката дава от МБАЛ "Бургас". Дано в третата част да има повече отговори. И по-малко манипулация.

# 1 164
Аз никъде не твърдя, че не в градината. Любовник също писах, че е безумно предположение, имайки предвид децата колко са първосигнални и искрени и как веднага би изникнал някой чичо или бате в разказите, ако го имаше.

Да, не  казвам, че вие твърдите.
Обаче е смешно как доста хора това твърдят в онлайн пространството + и директорката Grinning
Вече дали имаме блудство и аз не знам.
Чувам и  коментари от колеги отстрани.
"абе как бе, тя е жена, невъзможно е"
Което е смешно. Жени насилници има и то много, не колкото мъжете, но има и могат да бъдат още по-гадни и гнусни.

# 1 165
  • София
Ние нямаме конкретна информация кой е бил разпитан и респективно кой не е бил разпитан.

Не намесват друг помощен персонал освен въпросната леля... Как така тя не е била там и е напуснала,но по разказ на детето е била там? И айде дори и някой да счита, че детето си измисля то кой тогава е бил на смяна? Това никъде не се споменава.
Love_and_Smile Никой на нищо не се прави, а се коментира. Нали затова е създадена тая тема все пак? Ясно е възмущението на хората.
Love_and_Smile, нищо не забравяме. Логично е при съмнението за физическото насилие майката да се обърне към директорката. Не е логично при съмнението за сексуално такова (2-3 месеца по-късно) да не потърсят адвокат,който да следи процеса. Защото вече говорим за съмнение в тежко престъпление и тогава всяко едно действие е от огромно значение, както става ясно.
Няма значение кой е бил разпитван в случая. Къде е жената, която е била помощен персонал ако леля ти Иринка (или там както се казва) я е нямало? За такъв човек не се говори и не се споменава дори и от директорката. Герова сама ли остава с тях?

# 1 166
  • София
Скрит текст:

Няма значение кой е бил разпитван в случая.
Къде е жената, която е била помощен персонал ако леля ти Иринка (или там както се казва) я е нямало? За такъв човек не се говори и не се споменава дори и от директорката. Герова сама ли остава с тях?
Още отговори, които липсват в първите две части.

# 1 167
  • Пловдив
Друго, което много ме смущава е, огромното разминаване между извода на младата гинеколожка и написаното в документа, който майката дава от МБАЛ "Бургас".
Аз предложих обяснение - възможно е майката, както нерядко се случва, да е разбрала и запомнила думите на лекарката като нещо различно от действително казаното. Оказа се, че обвинявам майката и детето, но все още с бездушността и моралната си нечистоплътност смятам, че това е най-вероятното обяснение.

# 1 168
  • София
Друго, което много ме смущава е, огромното разминаване между извода на младата гинеколожка и написаното в документа, който майката дава от МБАЛ "Бургас".
Аз предложих обяснение - възможно е майката, както нерядко се случва, да е разбрала и запомнила думите на лекарката като нещо различно от действително казаното. Оказа се, че обвинявам майката и детето, но все още с бездушността и моралната си нечистоплътност смятам, че това е най-вероятното обяснение.
Това е единият вариант. Другият е лекарката да е направила изключително абсурдна грешка.

# 1 169
От всичко най - интересно ми е , че Тодор Тодоров не се съмнява , че е имало блудство с детето , но компетентната бг мама го прави.

Общи условия

Активация на акаунт