⚠️"Скритата истина в една детска градина" ⚠️

• 31 145
  • 966
  •   15
Отговори
# 840
Значи конкретно за подаването на името няма как да сме сигурни, защото имаме обработено видео.
Но за всичко друго приемаме същото това видео като основен и надежден източник, без да го поставяме под съмнения.
Интересно.

# 841
Колко да е интересно.
Всеки сам си преценява Grinning

И обратното е валидно. Някой решил, че майката заблуждава детето, ама пък нямало съмнение уж за насилие.
Много интересно, нали!

Значи ако днес се ударя и имам белег, след време няма да имам и белег и експертиза ще каже, че аз не съм се ударила.
Така и в тоя случай. Бг правосъдие. Случая вече е в девета глуха както винаги.
Ама чакаме част три да видим продължението с държавните кокошки, които се изтърсиха без покана.

# 842
Още ли има хора в тази тема, които се съмняват че Герова е насилвала детето?

# 843

Аз пак да попитам - какъв е интересът на семейството да раздухва случая, да си влачи детето по гинеколози, псевдопсихолози, да си продава къщата и да се мести? Ей така за забавление са решили да набедят госпожата ли? Детето им се е променило, видели са и физически и психически следи и търсят причината. Явно причина има. Това село от градски тип мълчи и търпи, със сигурност децата са споделили нещо вкъщи, тези нокти там които са травмирани и други са ги видяли, леля ви Иринка и гащи е прала, само и само да изпере имиджа на госпожата. Аз заявявам, че вярвам на майката след като видях реакцията на учителката, директорката и леличката. Вече експертизите да ги правят професионалисти и така да се търси съдебна отговорност. Впрочем някой тук хвалеше районната прокурорка Маркова колко била честна и съвестна. Ами тя каза точно обратното на това в документа от УМБАЛ Бургас - нямало данни за сексуално насилие. Не знам тя дали знае какво е пост контузио химен, все пак би трябвало да знае латински, учила го е. Надявам се варненската прокуратура да си свърши работата както трябва и да не се влияе от местни велможи.

# 844
  • Варна
Кажете ми, моля ви, всяка поредна експертиза означава ли, че пак и пак и пак преглеждат това детенце...хммм, физически? Ако е така, нямам думи.

# 845
  • София
За какво насилие питаш? Ако е за сексуално, на предишната страница има отговор на въпроса ти.

# 846
Може ли са ми посочите къде пише, че няма химен? Ама с подчертано, че аз явно не мога да чета. Има химен и нараняване върху него, който прави посре белег. Но това нараняване ако е само повърхностно може да не е причинено от проникване. Ако вече веднъж е разкъсан НЕ МОЖЕ да се възстанови и да го има няма, има няма. Окончателно се доразкъсва при първо нормално раждане.

# 847
И във второто видео се коментираше, че детето няма химен.
От психоложката също се коментираше.
И от гинеколожката.
Видеото е в първия пост.

# 848
Може ли са ми посочите къде пише, че няма химен? Ама с подчертано, че аз явно не мога да чета. Има химен и нараняване върху него, който прави посре белег. Но това нараняване ако е само повърхностно може да не е причинено от проникване. Ако вече веднъж е разкъсан НЕ МОЖЕ да се възстанови и да го има няма, има няма. Окончателно се доразкъсва при първо нормално раждане.
Медицинската експертиза е показана и коментирана във видеата, няма нужда някой да ти сочи на теб специално, вече написах преди един пост какво е заключението й. Ако не го разбираш, попитай някой който е лекар. Не пожелавам на никого да води детето си по такива прегледи и да установява подобно нещо, имайте малко респект към семейството.

# 849
За какво насилие питаш? Ако е за сексуално, на предишната страница има отговор на въпроса ти.
Да, сексуално. Детето е с наранен химен, травмирано от ужасите които е преживяло.

Има ли още тук потребителки, които си мислят че Герова не е виновна за горното?!

# 850
  • Другата България
Може ли са ми посочите къде пише, че няма химен?
Скрит текст:
Ама с подчертано, че аз явно не мога да чета. Има химен и нараняване върху него, който прави посре белег. Но това нараняване ако е само повърхностно може да не е причинено от проникване. Ако вече веднъж е разкъсан НЕ МОЖЕ да се възстанови и да го има няма, има няма. Окончателно се доразкъсва при първо нормално раждане.
Назад в темата има публикувана експертизата, в която го пише.
Освен това майката разказа, че първата гинеколожка, която е прегледала детето, е установила точно това - че няма химен, дори я е извикала да погледне и тя, но майката не е отишла.
Не знам дали си гледала двете части на този....материал, има ги в първия пост, ако не си - изгледай ги.
Ще получиш отговори на някои от въпросите си.

# 851

Само ще оставя тези тук(чела съм толкова много истории на жертви в редит; има майки, които продължават да живеят с насилника на детето си, дори след като то е споделило). Затова и в темата има хора, които продължават да се съмняват, да не вярват, да чакат доказателства. Не видяхте ли болката и безсилието в очите на родителите? Не чухте ли страха в гласа на момиченцето?

# 852
Явно на вас ви е трудно четенето с разбиране. Детето няма да има химен, само ако се е родило без такъв. В противен случай ще има химен, но ще бъде разкъсан. Но ще го има. С белези, разкъсвания или наранявания, няма как да го няма целия. И няма как ако е разкъсан да зарастне.
Второ никъде не съм писала, че няма насилие върху това дете. Напротив, от първия си пост тук пиша обратното. Изказвам съмнения само за сексуалното насилие.
И последно, доста ажитирани потребителки им е трудно да приемат чуждо мнение, или да се опитат да му отговорят без нападки и обиди.

# 853
  • София
Скрит текст:
Да, сексуално. Детето е с наранен химен, травмирано от ужасите които е преживяло.

Има ли още тук потребителки, които си мислят че Герова не е виновна за горното?!
Заповядай

Скрит текст:
Как и е подсказала това за пръстите и целувките?
Това едва ли е подсказано, но
след подсказаното име, за мен всяка информация от детето, свързана с това име, е под въпрос.
Скрит текст:
Нямам съмнение за насилие, имам съмнение за сексуалния насилник.

Това мисля го писах някъде по-рано в темата.
Да, буди съмнение без доказателства.
Скрит текст:
Не може ли? Или само Елора има право на мнение и само нейното е правилно?!?
Обединихте в една жена много психопатии- насилник, педофил, ексхибиционист плюс и лесбийка? Чак толкова неща накуп в един човек рядко се срещат. Да не кажа че е невъзможно.
Пак питам има ли следи от камиончето във влагалището? Щото ако не е играчка тип от шоколадово яйце мушната случайно, а е цяло камионче ще има следи. Най-малкото че е насилствено и ще има съпротивление.
П.с Тони можеш ли да използваш правилно цитатите за да те разбера? И изказват мнение без обиди, ако обичаш!

Има още по-назад в темата, но не ми се търси повече.

# 854
Колко да е интересно.
Всеки сам си преценява Grinning

И обратното е валидно. Някой решил, че майката заблуждава детето, ама пък нямало съмнение уж за насилие.
Много интересно, нали!

Значи ако днес се ударя и имам белег, след време няма да имам и белег и експертиза ще каже, че аз не съм се ударила.
Така и в тоя случай. Бг правосъдие. Случая вече е в девета глуха както винаги.
Ама чакаме част три да видим продължението с държавните кокошки, които се изтърсиха без покана.
Да де, но в следствени действия и съдебен процес не би следвало да важи всеки сам си преценява.
Ако ти си се ударила и си имала белег, а след време белегът изчезне, разчитаме само на твоите думи, че някога си се ударила. Няма проблем и няма особено значение, ако просто разказваш на някого как преди еди си колко време си се ударила, но белегът вече го няма. Но е проблем, когато става въпрос за насилие, разследването и доказването му.

И в тази връзка, силно смутена съм от начина, по който е проведен първия преглед. Майката е тръгнала сама да търси лекар, от болницата пък я пращали ту тук, ту там. Във втората част се говори за дежурен кабинет, за млада лекарка, която преглежда детето, после за друг лекар, който казал на майката за преглед с пълна упокойка и камера, но впоследствие й казва, че е най-добре да се направи в София. Майката говори как специално питала съдебна медицина ще й заверят ли документите от прегледа. Пълна каша е с тези прегледи, лично на мен ми е трудно да проследя хронологията от разказите на майката и от репортажа. Заключенията не коментирам и не оспорвам, а начина, по който са действали. Притеснително е, че няма процедура, която да се следва, за да се оцени и документира състоянието още в началото, а и за да се избегнат повторни експертизи след това.

Аз нямам съмнение, че върху детето е упражнено насилие.
Не твърдя, че то си измисля, нито, че майката лъже. Но има много неясноти. Има и неща, които компрометират следствието. Съвсем резонни въпроси задават някои потребители тук, но темата е буквално лов на вещици. Колко пъти трябва да напиша "мърша", "изрод" и "садист" в един пост, за да е доволно "обществото" и да спре да раздава квалификации?

Общи условия

Активация на акаунт