⚠️"Скритата истина в една детска градина" ⚠️

• 30 028
  • 921
  •   18
Отговори
# 810
...

До баните и тоалетните,се стига от стаята за игра,не по коридор,и пред камера ..по принцип.
...
В дг на сина ми се минаваше през коридора, за да стигне до банята, но каква е връзката Thinking
Някой предположи,че ако в коридора има камера ще е видно кой влиза и остава в банята...
Въпрос на архитектурно решение,повечето дг,в малки населени места са сгради преправени за дг.
Въпроса за видеонаблюдение,е принципен..
Трудно е да си в обувките на педофила(и въобще престъпник),но допускам,че ако има желание,ще намери начин...за съжаление..

# 811
  • София
Скрит текст:
...

До баните и тоалетните,се стига от стаята за игра,не по коридор,и пред камера ..по принцип.
...
В дг на сина ми се минаваше през коридора, за да стигне до банята, но каква е връзката Thinking
Някой предположи,че ако в коридора има камера ще е видно кой влиза и остава в банята...
Въпрос на архитектурно решение,повечето дг,в малки населени места са сгради преправени за дг.
Въпроса за видеонаблюдение,е принципен..

Това не доказва нищо.

# 812
  • Варна
А тази дали щеше да излиза със свалени гащи пред децата, ако в общите помещения имаше камери. Едва ли. Щеше да си стиска долните мераци на работното място, освен ако не е била мераклийка за кариера в определени сайтове. Превенцията е важна.

# 813
  • София
А тази дали щеше да излиза със свалени гащи пред децата, ако в общите помещения имаше камери. Едва ли. Щеше да си стиска долните мераци на работното място, освен ако не е била мераклийка за кариера в определени сайтове. Превенцията е важна.
Ако е вярно, едва ли. Щеше да остане само с насилието в тоалетната.

# 814
Добре де, защо никой не ми отговори. Правите ли разлика между насилник и педофил. Защо решихте, че въпросната учителка е педофил? Какво си представяте да е направила?
За мен е по-логично да е набила детенцето. Примерно отива с детето до тоалетна, то вместо само да пишка върши и двете неща и учителката трябва да му измие дупето. Или преди това се е изпуснало малко. Ето повод учителката да избеснее, да го удари по дупето и по други части, да го обижда, че не се е справило да устиска. Това не я прави педофил, прави я насилник. И е напълно възможна ситуация. И ако аз съм на мястото на детето, със сигурност ще се разрева и ще се стресирам след  това. И ще излезна от тоалетна с рев, и без сексуално насилие. Тоест това нищо не доказва.
Я се замислете колко често се случва и как много деца после не обичат да ходят на тоалетна в градината и в училище дори, а стискат до последно.
Иначе Неда си в грешка, доста сгради в България са си проектирани точно за ДГ. Даже и по селата е имало построени училища градини.

# 815
  • София
Боряна, насилникът целува ли деца по устата с език и прониква ли в тях с пръсти?
Ние не си го представяме, но детето казва, че учителката е правила това.

# 816
Боряна, насилникът целува ли деца по устата с език и прониква ли в тях с пръсти?
Ние не си го представяме, но детето казва, че учителката е правила това.

Да добавя, че във втора част майката съобщава за играчка камионче, която е била завирана в интимните части на детето.

# 817
  • София
Да, това също го чух.

# 818
Може, не съм изгледала втората част. Но ти си юрист, правото не лежи ли върху доказателства? Ако във влагалището е вкарване играчка ще има поражения и мърху стените на влагалището. И те щяха да са описани. Химена е на входа, няма ли да се разкъса от цяла играчка. А по стените да има одрасквания, кръв, разкъсване-белези на насилие?

# 819
Боряна, а ти защо реши, че не е педофил?
Защото не ти се вярва жена да е педофил?
Иначе да спекулираме какво може да е направила, можем, да, до сутринта. Ама докъде ще я докараме.
Коментираме видеата. И думите на момичето.
За някои явно целуване по уста и бърникане с пръсти по интима нищо не е, за други крещи за нещо много гнусно и долно.

# 820
  • София
За мен цялото съмнение идва от подсказаното от майката име.

# 821
Как и е подсказала това за пръстите и целувките?

# 822
Да, буди съмнение без доказателства. Не може ли? Или само Елора има право на мнение и само нейното е правилно?!?
Обединихте в една жена много психопатии- насилник, педофил, ексхибиционист плюс и лесбийка? Чак толкова неща накуп в един човек рядко се срещат. Да не кажа че е невъзможно.
Пак питам има ли следи от камиончето във влагалището? Щото ако не е играчка тип от шоколадово яйце мушната случайно, а е цяло камионче ще има следи. Най-малкото че е насилствено и ще има съпротивление.
П.с Тони можеш ли да използваш правилно цитатите за да те разбера? И изказват мнение без обиди, ако обичаш!

# 823
  • София
Как и е подсказала това за пръстите и целувките?
Това едва ли е подсказано, но след подсказаното име, за мен всяка информация от детето, свързана с това име, е под въпрос. Нямам съмнение за насилие, имам съмнение за сексуалния насилник.

Това мисля го писах някъде по-рано в темата.

# 824
И след всичко казано и изписано, пак има съмняващи се.. ще вземе някой/я да ми целува детето с език и да му бърка в интимните части, ще остане само кайма от това същество. Тук още се съмняват, че имало такива "хора", я се събудете вече от тая ваша наивност! ЗЛОто съществува и то под най-различни форми и лица, дори и такива, каквито не Ви се вярват...

Общи условия

Активация на акаунт