⚠️"Скритата истина в една детска градина" ⚠️

• 36 310
  • 1 107
  •   5
Отговори
# 1 050
  • Някъде там
Ааа не, това е само ако някоя наркоманка и скандалджийка те нарочи и реши да те използва и ти съсипе живота.
Тогава само дават болничен за разтреперване или както  I.R каза ако си любовница на някои..
Ама нищо де, като й свърши болничния може да се върне в предишната  градина, пак като директор, да я компенсират поне мъничко за страданието, пък тя ще обещае, че повече така няма да допусне да я уволняввт незаслужено, че да й се налага да работи на такива ужасни места, на които разни майки скандалджийки си позволяват точно от нея да се възползват.

# 1 051
Това имах предвид,в предишен пост...хора ,подхождайте с уважение...запознайте се с фактите,изнесени до момента и после коментирайте..
Друг е въпроса,че някой въобще няма представа от начина на работа в детска градина...
Когато децата са по леглата ,и едно в банята с госпожата,кой и на кого да докладва ..децата са на същата възраст 3-4г.Повечето вече спят.
Определено ,все повече съмнения имам и аз...най-вече в добронамереността на някои,пишещи.
Възрастни не могат да се ориентират,"играят" силно емпатични...и се сърдят на децата и родителите...

Наясно съм с работата в детските градини и за огромно мое съжаление — когато дъщеря ми беше на същата възраст, в нейната група също имаше психическо и физическо насилие от страна на учителка към едно от децата.
Дълго време с децата ни работи психолог.
Абсолютно добронамерена съм, но помня много добре какво разказваха децата, макар да бяха още малки...
Минало ми е през главата и затова имам различно мнение и си задавам въпроси — как никой не е чул, видял или разбрал навреме, за да се спре всичко?

# 1 052
  • София
Ама кой искате да види? Децата спят обеден сън. Детето е с Герова в тоалетните пък въпросната леля дето е помощен персонал е видяла щом е прала гащи...

# 1 053
И след като е изпрала кървавите гащи повече не е имало никакво кървене от мястото, което преди това е кървяло? Нито капчица, така ли?

# 1 054
Ама кой искате да види? Децата спят обеден сън. Детето е с Герова в тоалетните пък въпросната леля дето е помощен персонал е видяла щом е прала гащи...
Аз мисля, че с лелята трябва да се работи много сериозно. Тази жена е ключов свидетел и от нейните показания зависи много и за уличаването и за евентуалното оневиняване на Герова.

# 1 055
  • София
И след като е изпрала кървавите гащи повече не е имало никакво кървене от мястото, което преди това е кървяло? Нито капчица, така ли?
Мен ли питате или въпросната леля? Аз там не съм била там така, че няма как да Ви отговоря на този въпрос.

# 1 056
Вие говорите с категоричност, че лелята е прала гащи, затова отправих въпроса си към Вас :"пък въпросната леля дето е помощен персонал е видяла щом е прала гащи..."

# 1 057
  • София
Ами гледала съм въпросните 2 интервюта, в което детето споделя. До толкова мога с категоричност да го кажа колкото съм гледала какво е споделило...от там нататък какво е ставало не знам. Но ако лелята си отвори устата и спре да я е страх може и да разберем.

# 1 058
Ами гледала съм въпросните 2 интервюта, в което детето споделя. До толкова мога с категоричност да го кажа колкото съм гледала какво е споделило...от там нататък какво е ставало не знам. Но ако лелята си отвори устата и спре да я е страх може и да разберем.
Засега в репортажа виждаме, че лелята лъже, че не е била в детската градина по време на скандала и нищо не знае. Остава да си припомни някои неща и да помогне на разследването.

# 1 059
  • София
Ние какво виждаме няма значение, защото си има графици там и лесно може да се види била ли е или не е била. Така и не разбрах провеждан ли е разпит с нея или не е.

# 1 060
Не сме разбрали, защото Тина Ивайлова не ни информира за такива подробности, на друго набляга. Според мен персоналът е разпитван, та дори и проформа, ако е вярно, че преписката е щяла да бъде приключена, както твърди директорката.

# 1 061
  • София
Тя Тина Ивайлова не е длъжна на никой просто помага в случая. От там нататък държавата ще си свърши ли работата или не е друг въпроса. Така като гледам Герова ще си седи в болнични и никой няма да я пипне. Не виждам да се тръби по случая, но то и по всеки друг е така.

# 1 062
  • София
Аз още с първият си пост написах, че подобни случаи има и ще има, но цялата енергия на домашните възмущаващи се детективи е от ден до пладне, не синхронизирана и разпиляна и няма да доведе до много.
Проблемът е системен.

# 1 063
Не е точно така. Като журналист има известни задължения към аудиторията.

# 1 064
  • София
Тя е независим журналист ии съм съгласна, че липсва конкретика. Валя Ахчиева винаги е много подготвена с доказателства например.
Да речем, че тази журналистка е по-млада/неопитна, а и може да са бързали, за да не мине още повече време.

Общи условия

Активация на акаунт