⚠️"Скритата истина в една детска градина" ⚠️

• 37 811
  • 1 134
  •   12
Отговори
# 1 095
Защото активно кървене, което цапа бельо, не се спира от смяната на бельото.

А кой ви каза, че кървеното е било активно и в голямо количество? При разкъсване на химена всъщност е рядкост да тече голямо количество кръв. Това е дете, а не теле на заколение.

# 1 096
А къде съм казала, че количеството е било голямо?
Това, което Вие казвате, не е това което описва детето. Спорът е излишен.

# 1 097
Детето казва, че е имало кръв по корема и по бельото, което впоследствие е било изпрано. Никъде не се казва, че е продължило да кърви, нито колко е било количеството кръв. Затова не разбирам защо подхвърляте въпроса дали е кървяло после. Явно изначално се съмнявате, че това се е случило.

Не знам още колко пъти трябва да се обяснява, че има различни видове химени, с различна дебелина и еластичност - съответно при първа пенетрация кървенето ще варира. Но обикновено не става въпрос за много кръв, а още по-рядко се случва последващо кървене. Не за последно място - има известна разлика между проникване с пръст и полов акт с член.
Така че в описаното от детето не виждам нещо, което да противоречи на физичните закони. Напълно възможно е да е имало някакво количество кръв, която е била измита, бельото му да е било изпрано и после да не е имало никакво кървене. Ако някой се съмнява, моля нека да обясни защо мисли това за невъзможно.

# 1 098
  • Варна
Не знам как не ви е гадно дори да пишете тези гнусни неща за малко дете. Никоя не е била там, никоя няма достоверна информация, не може ли поне най-отвратителните неща да не дъвчем до безкрай, което всъщност са си предположения от начало до край. Спрете се бе, хора, ужасно издребнявате, независимо от коя страна на барикадата сте.

# 1 099
  • Другата България
Не знам как не ви е гадно дори да пишете тези гнусни неща за малко дете. Никоя не е била там, никоя няма достоверна информация, не може ли поне най-отвратителните неща да не дъвчем до безкрай, което всъщност са си предположения от начало до край. Спрете се бе, хора, ужасно издребнявате, независимо от коя страна на барикадата сте.
Днес писах същото.
Изтрили са ме.
Пак ще го кажа - темата стана гнусна от логорея, повтаряща едно и също до безкрай.

# 1 100
Аз също не разбирам, как жени могат да подлагат на съмнение такива изродщини с дете.

Колко била кръвта, каква била, как била... Спрете се с тази кръв.

# 1 101
Ох, имало и нормални хора. От известно време се чудя как да се отпиша от темата, отвратих се. Мислех, че само аз съм така.

# 1 102
Никак не ми е приятно да обсъждам интимните части на дете в публичен форум, но го правя, защото на 74-та страница продължат с питанките колко била кръвта и прочие. Имам чувството, че някои питат не с цел да се информират по-добре, а да докажат на себе си, че това не се е случило, защото майката не е забелязала нищо впоследствие.

След няколко страници предполагам ще нищим отново дали е типично за малко дете да замълчи, когато над него се упражнява насилие.

# 1 103
Ох, имало и нормални хора. От известно време се чудя как да се отпиша от темата, отвратих се. Мислех, че само аз съм така.
Всеки път ми излизат известия за нови коментари, отварям, чета и ми се пълнят очите със сълзи...И, О Да...чувствителна съм, емоционална и емпатична, ако щете и глупава, но виждам всеки ден как дебилизма взема надмощие... И, ако някой знае, да сподели...как да не ми излизат повече известия с коментарите по тази публикация. П.С Ще следя развитието по случая по друг начин.

# 1 104
То затова тишината ги храни So Lucky.
А също и такива хора и техните коментари.

След няколко страници предполагам ще нищим отново дали е типично за малко дете да замълчи, когато над него се упражнява насилие.

То е срамота да се обясняват елементарни неща, ама ако се налага...Joy

# 1 105
  • Някъде там
Подкаста е много интересен.
Благодаря  Alessina, още съм в началото но Тодоров отговаря доста любопитни неща за мен лично, на
въпроса, как си обяснява, че госпожата не е в затвора.
Ооо коментара му, че са искали от разследващия полицай да говорят с Герова, за да могат по бързо да разберат къде е истината, защото с малко дете доста по трудно се работи, за да не го травмират още, но това така й не се е случило...
Хммм защо ли..
Един подкаст с Тодор Тодоров и психоложката от разследването. Дава още малко светлина по въпроса.
https://youtu.be/WqlYUkmKk4Q?si=N8JA705uk2FawaWn

Последна редакция: вт, 14 окт 2025, 21:55 от daviz

# 1 106
Ако наистина тя или мъжа ѝ имат връзки с кмета, кой би ги привикал .. Може би само документално.... Евентуално 🤔

# 1 107
  • Някъде там
Ако наистина тя или мъжа ѝ имат връзки с кмета, кой би ги привикал .. Може би само документално.... Евентуално 🤔
Доста неща ми се изясниха на мен от този подкаст.
И нещо което след наученото ми звучи много крийпи. Част от портфолиото на госпожата от предишната градина на която е била директор.

# 1 108
Истинска психарка. Като нищо ще и се размине затвора. Тя е душевно болна тази жена.

# 1 109
То и едната снимка /май накрая/ в това портфолио е психарска Sad

Общи условия

Активация на акаунт