Кралски работи и клюки - октомври 2025

• 33 836
  • 516
  •   2
Отговори
# 465
Имало е и среща преди ангажимента.

https://x.com/kensingtonroyal/status/1978467183886802950?s=46

Хюсеин е видимо заинтересован и усмихнат. Личи си, когато ангажиментите са с близки по възраст, ранг и интереси, а и те са и приятелски семейства, ако може така да се каже с Уелс.
Така е! Все пак и двамата са обучени пилоти на хеликоптери. А и двамата са завършили кралската военна академия „Сандхърст”.

Последна редакция: ср, 15 окт 2025, 17:30 от Chonsi

# 466
Принцът и принцесата на Уелс днес по време на аудиенция с престолонаследника на Йордания, Ал Хюсеин бин Абдула II, и съпругата му принцеса Раджуа Ал Хюсеин.

# 467
Много хубави са и четиримата на снимките. Принцесите са красиви, грациозни, стилни и модерни.

# 468
Виктория е по- тънка и от Катрин, талията и е на момиченце.

# 469
  • Glasgow
Жилетката на Катрин, ако някой иска, харесва ми, много е брит https://www.withnothingunderneath.com/products/jura-cardigan-yak-wool-coffee

# 470
  • София
Принцът и принцесата на Уелс днес по време на аудиенция с престолонаследника на Йордания, Ал Хюсеин бин Абдула II, и съпругата му принцеса Раджуа Ал Хюсеин.

Много ме радват, млади и красиви. Чела съм че Уилям и Хюсеин са близки приятели от години, между четиримата има приятелство, не са само формални отношения. На мен би ми било интересно да ги видя в неформална обстановка.
Помня, че съм гледала снимки ли, клипчета ли, как принцовете гледат футболен мач от дивана в дома на Уилям.

# 471
Да, 2018 година Уилям беше на посещение в Йордания. Хюсеин беше качил снимката как гледат световното по футбол след като са вечеряли в неговата къща.

# 472
  • София
Благодаря, и моите спомени варират 😂.

# 473
Излят костюм по Катрин, а обеците са едни от често носените още от началото на брака ѝ.

Раджва е в тоалет на Маккуин

# 474
  • София
И двете принцеси са много хубави! Харесвам тоалета на Ражуа днес, много ми допада този стил, а нея ѝ отива. Най- добрият ѝ аутфит от това пътуване. Самата тя е толкова красиво момиче!
Катрин е в обичайния си елегантен и красив вид.

# 475
Да се кефиш на кралски особи.

# 476

Много са хубави и четиримата. Това е най- хубавия тоалет на Раджуа от този тур. Прекрасно изглеждат двете дами една до друга, високи, стройни и усмихнати.

# 477
  • София
Не знам кой кого е инспирирал тук🧐 По-скоро е обратното на намекнатото.
Жестока Мегън - много стилна и изящна.
Кристианчо и той голям сладур - възмъжа. На колко става,  на 21?

# 478
Какво е намекнато? Съвсем умишлено не написах нищо друго, освен една дума. Всеки сам може да провери, на един клик е.

# 479
  • София
Ох, като вземете да се превъзнасяте за откровено обикновени, а понякога и несимпатични хора, било то и рояли, чак ми става смешно.

Общи условия

Активация на акаунт