Кралски работи и клюки - октомври 2025

• 70 683
  • 1 098
  •   3
Отговори
# 840
Харесвам Камила, но тук е докарана като за Хелоуин.

# 841
Харесвам Камила, но тук е докарана като за Хелоуин.
Тъкмо се чудех с какво да я сравня, това на главата й е ужасно.
Мисля вече беше споделено, че най-малкият син на Симеон Сакскобургготски – княз Константин Асен, се е разделил със съпругата си Мария Гарсия де ла Расила и Гордасар след 31 г. брак.  Не знаех, че двамата са били кумуве на сватбата на Фелипе с Летисия, както и че Константин Асен е близък приятел с Фелипе, познават се от ранна детска възраст.
Много красива булка е била  Мария,  роклята е много красива и изящна /поне колкото се вижда/, модела явно е класически и дори и днес не изглежда демоде. По настояване на семейството на младоженеца, булката е включила елементи на българска шевица в роклята си, според мен се е получило много добре.

Главата на булката е украсена с диадемата на прапрабабата на Симеон Сакскобургготски – Мария Амалия Френска, родена принцеса на Неапол и станала кралица на Франция.

# 842
И на мен не ми харесва воала как е направен. И при предната ѝ визита също.

За мен една от най-красивите визии остава тази на Елизабет, страхотна рокля и тиарата с воала седи страхотно.

# 843
И младоженецът е приятел, направо красив, като им знаем гена.
 За какво се женят хората вече ,като няма здрав брак?

# 844
  • Glasgow
Много красиви младоженците по горе 😍

# 845
В понеделник принцеса София и Фондацията на Принцовата двойка присъстваха на среща във връзка с докладването и изследването на дигиталния живот на децата и младежите.
Браво на София, изглежда много добре, грее след раждането на дъщеричката.

# 846
Много ми харесва воала на Камила. Точно нейн стил си е и и стои чудесно.

# 847
# 848
Сега казаха по радиото, че правата на книгата за Мариус са продадени на няколко европейски държави. Изброиха ги и едната е България. Значи ще има български превод. Но Германия все още не е заявила желание да закупи правата, макар че Германия има много повече статии за Мариус, отколкото родната му Норвегия.

# 849
  • София
И снимки от молитвата:

Малко завидях на кралицата, че се докосна до този мъжси свят и видяха уникални места без тълпи. Smiley

# 850
Жената (вече бивша) на княз Константин Асен ли беше автор на детски книжки?

# 851
Тази обща молитва ще остане исторически момент от кралстването на Чарлс. Със сигурност има символика и послание. Интересно ще бъде дали и какъв отзвук ще има занапред.

# 852
Почти винаги съм харесвала Камила, но този път е доста екстравагантна. Не ми харесва - все едно се е консултирала с Максима за визията си. Само метла е пропуснала да си вземе вместо чантичка.

# 853
  • София
Хубава рокля, много добър силует, но перцата са като за празника Де ла Муерте.

# 854
Крал Чарлз и кралица Камила по време на посещение на Папската базилика и абатството „Свети Павел извън стените“.

Общи условия

Активация на акаунт