Кралски работи и клюки - октомври 2025

• 33 001
  • 514
  •   18
Отговори
# 435
Аз не мога да го отворя, че нямам.инстаграм, но от снимките днес по-рано изглежда,че пилотира военен самолет. Не е шега това нещо. Знам, че се обучава, но вече пилот ли е станал?
Втори пилот. Кадри от успоредно летящ самолет, от вътрешната камера на самолета и се вижда как и той снима с телефон селфита Simple Smile Красиви кадри от бреговете на Дания, на замъци/крепости отгоре, моста към Швеция... Интересно е Simple Smile

# 436
Много ми хареса моделът на палтото.
На първата снимка да не е бременна ?
Палтото Маккуин през годините

# 437
Благодаря за поясненията! На снимките ми се стори възмъжал Кристиян, хареса ми. Вече има и по-различно излъчване.
Забравих да коментирам албанската нова годеница-симпатична е, но и първата имам спомен, че беше симпатична.

# 438
Никога няма да забравя на Карирбите, когато им предложиха някакви екзотични ястия - физиономията на Уилс беше един път. Катрин пък се гмурна в предизвикателството.
Тези двамата обожават да се състезават един с друг. 😄
Принцът и принцесата на Уелс правят картофено-ябълков кейк по време на посещение в Long Meadow Cider.

# 439
Много ми хареса моделът на палтото.
На първата снимка да не е бременна ?
Палтото Маккуин през годините

Не, носено е за първи път 2020 на посещение в Брадфорд.

Наистина е страхотно да гледаме искрени емоции на земни хора.

# 440
Да се насладим на още малко красота и добро настроение, страхотна динамика има между Кейт и Уилям.

Не ми е любима тази пола, нищо, че е маркова, но Кейт успява да изглежда добре във всичко.

# 441
  • Някъде там
Благодаря за поясненията! На снимките ми се стори възмъжал Кристиян, хареса ми. Вече има и по-различно излъчване.
Забравих да коментирам албанската нова годеница-симпатична е, но и първата имам спомен, че беше симпатична.

На мен пък тя не ми харесва. Само сватбената  й рокля ми харесваше.

Виж дъщеря им е сладурче.

# 442

Тези двамата, не само излъчват хармония, а очевидно  чудесно се забавляват заедно.

# 443
На мен ми харесва Кейт с полата, жилетката и яке ли е...  Дрехите са хубави, а и не изглежда толкова слаба така.

# 444
  • Някъде там
Абдула и Рания са на посещение на папата.

# 445
Престолонаследникът Ал Хюсеин, придружен от принцеса Раджуа Ал Хюсеин, се срещна с представители на Pearson в Техническия колеж „Саут Банк“ в Лондон и подчерта партньорството с глобалната компания за обучение чрез нейната програма BTEC в Йордания.

Абсолютно не ми харесва и днес Раджва, но може би това е най-доброто откакто са в Европа.

# 446
Ох и този костюм е ужасен и безформен, и пак черно. От вчера роклята на Раджва, от ангажимента с Йожени, беше малко по- цеетна, но нямаше много снимки, за да я видя в детайли.

# 447
  • София
Разкошната херцогинята на Уескар.
Много елегантна, макар че цветът изобщо не ми харесва, роклята е много красива. А сандалите 😍😍😍

Костюмът на Раджва изглежда хубав, добре скроен, интересен. Ма тя си е хубаво момиче.
Вчерашната рокля изглеждаше много добре, но съчетанието с ботуши развали нещата.

Максима, извадила е есенните брошки 😂

# 448
  • Някъде там
Много хубава Раджва. Харесва ми в този тъмносин костюм. Много елегантно изглежда в него и е подходящ за събитието.
https://www.instagram.com/stories/alhusseinjo/3743401589076450267
Ех София.
Госпожиците и те какви са кокетки.
Брошките има ли ги отблизо ?

Виктория и тя много ми харесва при императорското семейство.

Рания как си е напъхала шала в колана. Първоначално помислих,
че е част от роклята.

# 449
Нямах възможност да следя темата, но лелеее л. Каква жена Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт