Кралски работи и клюки - октомври 2025

• 30 654
  • 465
  •   6
Отговори
# 420
Добре, защо винаги около Маркъл са скандалите, неяснотата та се налага все някой нещо да изяснява. Целия свят ли е срещу нея? Снимката нищо не доказва. Тези хора винаги позират пред медиите, а и няма.логика да я изгони, все пак тя иска да го подкрепя.. Но, винаги има скандал при нея.

# 421
Палтото Маккуин през годините

# 422
  • София
Добре, защо винаги около Маркъл са скандалите, неяснотата та се налага все някой нещо да изяснява. Целия свят ли е срещу нея? Снимката нищо не доказва. Тези хора винаги позират пред медиите, а и няма.логика да я изгони, все пак тя иска да го подкрепя.. Но, винаги има скандал при нея.
Скандал няма. Поне аз не виждам.
Виждам преиначаване на думи и факти, с цел Мегън да изглежда зле. Ясно е, че таблоидите живеят от подобни действия, така че не е изненада.
А и резултатите са ясно видни.

# 423
Скандалите не ги прави Меган, скандалите ги правят недоброжелателите ѝ. А вече тях какво ги засяга къде ходи, с какво се занимава и какво качва по личните си акаунти и защо толкова се дразнят от всеки неин успех или дори поява, питай тях. Ние как да ти отговорим 😃

# 424
Мисля , че вече няколко пъти се публикуват и двете изявления, на дизайнера и на Меган, първия в прав текст казва, че не я е канил, на въпроса дали са близки, отговаря, че са се запознали преди няколко години и си пишат съобщения, другата страна говори за дългогодишно приятелство и сътрудничество. Някой като ти е приятел го наричаш така, дизайнера ясно показва възпитана дистанция, не е възкликнал - Ооо тя ми е  скъпа приятелка или ооо тя ми е важен клиент. Относно снимката с дизайнера, на видеото се вижда, че тя инициира прегръдката, той няма какво да направи освен да се усмихне. Познават ли се -  да, приятели ли са - не, разминават ли се двете изявления - да. Това са фактите.

Последна редакция: ср, 15 окт 2025, 08:01 от gala66

# 425
Трета спирка. Принцът и принцесата на Уелс берат ябълки в овощните градини на Лонг Медоу по време на посещение в сайдер „Лонг Медоу“ в Крейгавън, Северна Ирландия. Лонг Медоу е собственост на семейство Маккийвър от три поколения и отглежда първокласни ябълки от 1968 г.

# 426
Страхотно настроение и непринуденост има в снимките на Уелс.

# 427
Много моля за коректност- никой никого не е обидил. Форума е място за дискусии.
Под скандал имам предвид точно това завихряне на информацията - всеки вади версии и почва обсъждане и в това завихряне често се загубва дори темата на разговора. Аз се чудя, не питам, защо при нея става така. Провокира ли го с действия или вече медиите си я подхващат, за да има интерес към писанията. От това, което gala е написала излиза, че наистина има разминаване във версиите, т.е. повод за това обсъждане.

# 428
  • София
Страхотен клип от летателния ден на принца-престолонаследник
https://www.instagram.com/reel/DPyIDWACDoL/

Няма разминаване на версиите.
Приятелски отношения в днешно време може да имаш и с виртуални познати. И в двете версии става ясно, че Мегън е пожелала да отиде.

Последна редакция: вт, 14 окт 2025, 18:52 от Lana

# 429
Трудно ли е да се напише на кой принц престолонаследник?

Да, страхотен ден на Кристиан (датски). Хубав клип.

# 430
Аз не мога да го отворя, че нямам.инстаграм, но от снимките днес по-рано изглежда,че пилотира военен самолет. Не е шега това нещо. Знам, че се обучава, но вече пилот ли е станал?

# 431
Тези двамата обожават да се състезават един с друг. 😄
Принцът и принцесата на Уелс правят картофено-ябълков кейк по време на посещение в Long Meadow Cider.

# 432
  • Някъде там
Максима днес днес в семейната фирма ADG в Хоутен, която предлага услуги в секторите на обслужването, здравеопазването и безопасността. Няколко работодатели ще споделят този следобед в ADG своите опит и практики за предоставяне на персонализирана пенсионна информация на своите служители. Посещението е и началото на кампанията за активиране на ежегодната тридневна пенсионна конференция на платформата Wijzer in geldzaken, на която Максима е почетен председател.
Ей че готина.

Аз не мога да го отворя, че нямам.инстаграм, но от снимките днес по-рано изглежда,че пилотира военен самолет. Не е шега това нещо. Знам, че се обучава, но вече пилот ли е станал?
Не пилотира той. Втори пилот е.
Следва стъпките на баща си.

Последна редакция: вт, 14 окт 2025, 19:01 от daviz

# 433
Тези двамата обожават да се състезават един с друг. 😄
Принцът и принцесата на Уелс правят картофено-ябълков кейк по време на посещение в Long Meadow Cider.

Такова удоволствие е да ги гледаш тези двамата, няма поза, префърцуненост, преиграване, само непринуденост, добро настроение и хармония.

# 434

Общи условия

Активация на акаунт