Кралски работи и клюки - октомври 2025

• 70 745
  • 1 098
  •   1
Отговори
# 810
Поканата отправена от премиера Желязков към Крал Чарлз е нетактична и нахална,освен ако предварително не са се договорили двамата краля да посети България...

# 811
На Желязков с друго не му е оставено да се хвали и предлага.

# 812
След работа обиколих 6 книжарници в града и книгата за Мариус беше изчерпана навсякъде!
Но я поръчах онлайн и ще ми я доставят с куриер в петък Simple Smile

Излезнаха и две поправки - на една снимка на млад рус мъж, който шмърка кокаин не бил Мариус, а друг човек, а също и не е написано кой има правата върху снимката. Както и една дума е сменена от ''стотици'' на ''много''. В новото издание ще са поправени трите неща.
От Двореца отричат категорично Мариус да е продавал кокаин пред Двореца. От полицията пък казват, че от информацията, която им е налична, не могат да определят дали това е истина или не. Става дума за полицаи под прикритие, които са видели Мариус да продава кокаинови торбички на уличката пред Двореца. Решили да не го арестуват тогава, както би трябвало да направят, а да пробват друг подход. След тази случка му са се обадили и са провели онзи прословут разговор с него в колата му, където го предупреждават, че се движи с хора, които се разследват от полицията. Пуснах ви линк със звуковия запис и ви написах разговора още миналата година. Не че този разговор е стреснал Мариус, той си е продължил както преди. Това е от 2023.
Стана ясно и че Метте-Марит и Хокон са присъствали, когато някои от престъпниците наркодилъри на Мариус са го посещавали в имението Скаугюм и че са познавали повечето приятелите му. Които приятели директно се свързват с трите най-големи картела за кокаин в Европа.
Представяте ли си какъв скандал е това тези престъпни групировки, срещу които се борят полиция и ДАНС в цяла Европа, са имали свободен достъп до Метте-Марит и Хокон, жилището им, откраднали бяха неща и една карта за бензин, която Метте-Марит и Хокон ползват и която се плаща от данъкоплатците.
Няма измъкване от тази кал, просто няма. Няма начин да се правят на незнаещи, невидяли и неразбрали. Просто няма начин. Сега въпросът е до каква степен полиция и прокуратура ще забравят, че Хокон и Метте-Марит са на тези позиции и ще ги разследват. Като се имат предвид огромните чадъри над тях и над Мариус досега ... сигурно няма да се направи много. Дано поне да ни се даде шанс на нас, хората, да им бием дузпата и да ги пратим в забвение.

# 813
  • Glasgow
Да посети България и да присъства на още една ромска сватба 🤣имаше някаква щуротия като беше в България, присъства на някаква ромска сватба и те после си кръстили детето на него? и си поискали апартамент от него, ама като не станало и го кръстили другояче бебето🤣той ако раздаваше апартаменти на всички, на чиито тържества присъства...

# 814
  • София
Неее, момиче беше - Даяна и много обидени бяха 😂😂😂

# 815
  • Пловдив
Даяна, но като се разсърдили го преименували на Евгения Grinning

# 816
  • Майничка
Е, то това беше преди близо 30г. Не са знаели тогава хората си кръстят детето Камила...

# 817
  • Glasgow
🤣🤣🤣ох
А в тези страници за интересни и забавни факти имаше как британска двойка като пращали покани за сватбата си пратили на майтап и на кралица Елизабет и тя дошла🥰

# 818
  • София
О, да, даже клип има от този случай 🙂

# 819
Да посети България и да присъства на още една ромска сватба 🤣имаше някаква щуротия като беше в България, присъства на някаква ромска сватба и те после си кръстили детето на него? и си поискали апартамент от него, ама като не станало и го кръстили другояче бебето🤣той ако раздаваше апартаменти на всички, на чиито тържества присъства...
Една моя приятелка тогава живееше точно срещу махалата, от където започваше и посещението. Двете на около 13/14 години тогава, бяхме покатерени на покрива на един блок с фотоапарати в ръка. Видяхме ги как пристигнаха с кортежите. Имам и снимки даже от фотоапартите с лента Joy. Спомням си, че видяхме и как  изнасяха и дарове за Чарлз тогава. Много ц..ко представление беше.

# 820
  • Glasgow
Но защо са го водили там, омг 🤣🤦🏻‍♀️ аз живях 11г в Пловдив и имам всичко на всичко 3-4 посещения там, защото там се падаше бюрото ми по труда, да оправям разни документи. Като някаква забележителност ли са му показвали баш Столипиново 🤣да го бяха закарали в Аджисана поне

# 821
  • София
И мен това посещение винаги ме е озадачавало
Имаме толкова интересни места за показване, като се има предвид интереса на Чарлс към православието пък съвсем...а те в циганската махала.
Дано, ако дойде пак му направят по-интересна програма.

# 822
  • Майничка
Доколкото помня коментарите тогава, това е било изрично негово желание.

# 823
  • София
За чужденците е много интересно такова място дори и в днешно време.
Миналата година известния влогър Дрю Бински показа Столипиново.

# 824
Аз след години като съм се ровела за да разбера мотива на този странен избор къде да заведат Чарлз, имам спомен че ставаше въпрос за разни политики за финансиране и интегриране. Мисля че пишеше, че по онова време Столипиново е било най-голямото гето в Европа. Доколко е било успешно интегрирането и финансирането след посещението съм пас Joy Аз не съм стъпвала там от 2000 някъде, но тогава там живееха и доста нормални семейства, особено на работещи в армията. Ние често ходихме на гости на приятелка, която живееше там в изцяло български блок.

Общи условия

Активация на акаунт