Кралски работи и клюки - октомври 2025

• 70 633
  • 1 098
  •   1
Отговори
# 915
Къде са гърненца трите.

# 916
Хари, Меган и децата избират тикви за Хелоуин (от видео скрийншот)
Скрит текст:
Колко много тикви! И на пазара, и в количката. Защо са им толкова много?
Сладурски снимки 😃

# 917
  • Glasgow
Те са някъде да избират, не знам същото ли е при тях, в uk има такива ивенти за деца октомври месец, pumpkin picking, във ферми или някакви базари, в някои молове има. После ги изрязват, на това видео Хари дълбаеше тиква, може да не им дават още на децата

# 918
Не е събитие, защото няма никой друг около тях, само те са там. Явно са затворили пазара само за тях, мисля че и приятеля Маркъс и той се вижда на клипа как дълбае тиква.

# 919
  • Glasgow
Един мъж се вижда, това не знам дете ли е, бавачка ли е, майка и ли🤷🏻‍♀️
Скрит текст:
//

# 920
Това не е ли майката на Меган? Забравих как се казва, но на снимките изглежда симпатична жена.
Меган изобщо други роднини има ли от майчина страна?

# 921
Скрит текст:
//
Да не е Дория това?
За пазара е ясно, чудя се защо на тях са им толкова много тикви?
Макар че, къща голяма, нормално е и хелоуинските тикви да са много. По една за всеки ъгъл 😃

# 922
Преди време, когато Уелс живееха в Кенсингтън,имаше снимка на Катрин с маскираните деца на лов за бонбони у съседката Екълстоун. За съжаление снимката е трудно откриваема по разбираеми причини,но беше адски мило.

Ах, какви са дребосъчета тук още! Отдавна не сме ги виждали, Шарлот и Джордж последно на Уимбълдън лятото,  Луи май през юни, но предстои коледния концерт и ще ги видим.

# 923
Преди време, когато Уелс живееха в Кенсингтън,имаше снимка на Катрин с маскираните деца на лов за бонбони у съседката Екълстоун. За съжаление снимката е трудно откриваема по разбираеми причини,но беше адски мило.

Ах, какви са дребосъчета тук още! Отдавна не сме ги виждали, Шарлот и Джордж последно на Уимбълдън лятото,  Луи май през юни, но предстои коледния концерт и ще ги видим.
Да, декември ще ги видим и за коледната служба.
Да видим ноември кой ще присъства на Кралското вариете, все още няма обявена информация, но си мисля че ще са Единбург тази година.

# 924
Чонси, благодаря.

# 925
Тоалетите на йорданските дами вчера. Раджва ме изненада, че е с Self-portrait, те попринцип имат доста женствени модели, а този е доста грубоват. Дори и на модела не ми харесва как седи.

# 926
Йорданските дами не ми харесват, костюма на Раджуа е като военна униформа, а роклята на Рания е много обикновенна.

Последна редакция: пн, 27 окт 2025, 21:23 от gala66

# 927
Сигурно децата много се радват да си избират тикви. Забелязвам, че Съсекс всяка седмица публикуват съдържание с децата, нищо че не се виждат пълните лица. Докато Уелс ги показват доста рядко, веднъж в годината портрет за рд, коледния концерт и понякога картичка за празници.

# 928
  • Някъде там
Скрит текст:
//
Да не е Дория това?
За пазара е ясно, чудя се защо на тях са им толкова много тикви?
Макар че, къща голяма, нормално е и хелоуинските тикви да са много. По една за всеки ъгъл 😃
Ти пък какви неща се чудиш. Все ще им намерят място. Важното е че децата се забавляват.
Дано ги видим и на Хелоуин. Преди години ги бяха щракнали. Лили какво е мъниче.

Тази вечер Фредерик и Мери ще връчат наградите си за изкуство и култура като кралска двойка.
Добавят и награда за общност.
Скрит текст:
Тази вечер за първи път ще бъдат връчени наградите на Кралската двойка. Носител на наградата за култура ще бъде филмовата режисьорка и сценаристка Кристина Розендал, а „Код на грижата“ ще получи наградата за социална политика. Новата награда за общност отива при „Зелени квартали“.
Освен  статуетка и парична награда от  500 000 крони, всеки награден ше получи и специално разработен курс от фондация "Бикубен". Целта на курса е да подпомогне наградените и да разпространи работата им, така че още повече хора да се възползват от нея в бъдеще.

Преди наградите днес ще посетят здравния център Randers и Østervold.

Последна редакция: пн, 27 окт 2025, 15:03 от daviz

# 929
За САЩ е нормално. Американците ходят в такива полета с много тикви, избират си няколко и купуват с количка. После в къщи дълбаят и украсяват с тиквите стаите и навън пред къщите.

Общи условия

Активация на акаунт