Предложете най-добрите фирми в сео оптимизация и вършат наистина работа?

• 225
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте, през годините съм ползвал различни сео фирми оптимизиращи сайта но ефектите не са били добри и резултатите, как се казват най-добрите фирми в сео оптимизацията и вършат наистина работа, масово ефекта е нулев.
Вземат пари и пак не съм на първите и челни места в търсачките....

# 1
Говорили ли сте с тях за това какви са ви очакванията? За кои ключови думи искате да излизате на първо място в търсачките? Ако са някакви много популярни, това означава да набиете бюджет, който да позволи да конкурирате Амазон или Ибей например, което не мога да си представя как ще стане.

# 2
В момента заради ИИ са някакви други алгоритми, съвсем не тези, при които правеха някакви изпитани неща за оптимизация и те гарантирано работеха. Не възлагай големи надежди на който и да е специалист.

# 3
Още повече, че когато пуснат AI mode в Гугъл (в САЩ вече работи), съвсем ще изчезнат директните линкове към сайтове, на които сме свикнали.
Много хора ще предпочетат да си говорят с търсачката (като с ChatGPT например), от колкото да търсят ръчно информация. Не го виждам като нещо хубаво, само споделям мнение. CTR (click-through rate) на много сайтове се е сринал вече.
Трябва да се преоринтират СЕО-тата доста, съвсем различен интернет ще бъде.

# 4
Аз работя в сферата и наистина не мога да препоръчам фирми и агенции, защото знам как се работи в тях. По-скоро, ви препоръчвам да се доверите на някой фрийланс специалист. Пуснете пост във фейсбук групата SEO и дигитален маркетинг, детайлно обяснете за сайта и бизнеса си и проучете добре хората, които ще се включат. Ако искате, ми пишете на лично да Ви дам повече подробности.

Общи условия

Активация на акаунт