Звездни Компромати - Октомври'25

• 24 330
  • 395
  •   72
Отговори
# 375
Пише ли някъде освен него, кой друг се маха?

# 376
И защо Мичето да не е коментатор?
Причината, че дрънка простотии на килограм, достатъчно основателна ли е?
Сетих се за култовия и израз - Една птичка лястовичка не прави.
А две птички сигурно правят един щъркел.🤣🤣🤣

# 377
Ами Георги Тошев много добре го е обяснил: завъртяло се е името на Райкова, той не я е познавал лично, но, като продуцент й се е обадил. Тя го е уверила, че харесва концепцията на предаването и той я предлага на ръководството. После много бързо госпожа Имам менструация Пукнете са от яд, е показала как точно ги вижда нещата и Тошев е информирал ръководството, че няма да се получи с нея. Предложил е доста оригинална идея за подбор на водеща. Но… Ето още един пример, как простотията и глупостта са предпочитани. Въпреки, че аз вярвам, че има много повече умни хора от прости хора. И Райкова ще си тръгне също.
Извинявам се, но не виждам как човек с над 25 годишен опит в БГ телевизиите не знае какво представлява Венета Райкова и му трябва да застъпи в ефир, та да я опознае. Това е смехотворно твърдение.
Учудвам се и как "интелектуалците" в коментарите на профила му му се мазнят. На мен той ми звучи супер лицемерен. Ако е бил против промяната в стила на предаването, изпуснал е момента за достойна оставка.
А относно Евгени Минчев, според мен постът му е бъзик.

И въобще... Каква вселенска драма наистина, чудя се какво толкова се развълнуваха всички...

# 378

Причината, че дрънка простотии на килограм, достатъчно основателна ли е?

Жената вече обясни, че при нея всичко е “на грамаж”, а вие пак с тия килограми, значи 😂

# 379
И кубик.

# 380
  • На морето!
Съгласна съм, че Жоро Тошев казва половината истина. Преди старта на сезона се правят тестове, проби, репетиции, не е като първият рабитен ден да е първият ден в ефир. Достатъчно време е имал да прецени, че това е грешка. Франциска с 10 месеца ТВ опит се усети и напусна, защото "Смяната на формата ме кара да поема в нова посока." , Жорката с 25 години стаж имаше нужда от толкова време, за да се удети. Да, бе, да.
За его/власт и пари ще да е борбата, не за ценности.

# 381
Хората са казали, че който плаща, той поръчва музиката. В случая са поръчали чалга или „Това е парчето, професорееее!“

# 382
Ами Георги Тошев много добре го е обяснил: завъртяло се е името на Райкова, той не я е познавал лично, но, като продуцент й се е обадил. Тя го е уверила, че харесва концепцията на предаването и той я предлага на ръководството. После много бързо госпожа Имам менструация Пукнете са от яд, е показала как точно ги вижда нещата и Тошев е информирал ръководството, че няма да се получи с нея. Предложил е доста оригинална идея за подбор на водеща. Но… Ето още един пример, как простотията и глупостта са предпочитани. Въпреки, че аз вярвам, че има много повече умни хора от прости хора. И Райкова ще си тръгне също.
Извинявам се, но не виждам как човек с над 25 годишен опит в БГ телевизиите не знае какво представлява Венета Райкова и му трябва да застъпи в ефир, та да я опознае. Това е смехотворно твърдение.
Учудвам се и как "интелектуалците" в коментарите на профила му му се мазнят. На мен той ми звучи супер лицемерен. Ако е бил против промяната в стила на предаването, изпуснал е момента за достойна оставка.

И въобще... Каква вселенска драма наистина, чудя се какво толкова се развълнуваха всички...
Мисля,  че Тошев едва ли казва цялата истина, да кажем, че е половината. Но, вероятно наистина преди предаването е казал, че жената няма как да се впише в концепцията на предаването. Обаче, аз не виждам как може да се спре предаване, което вече е промотирано, вложени са средства, Труд, няма време. Говоря по това, което съм прочела. Аз не гледам това предаване, изобщо никога не съм го гледала. Предполагам, че телевизията иска Райкова, защото просташките предавания се гледат много, също така разсейват народа от действителността. А Тошев, все пак е интелектуалец. Може да му тежи чалгата и простотията рано сутрин.

# 383
  • софия
Ама моля ви се! Какъв интелектуалец е Тошев? Още в миналия сезон имаше постоянна рубрика, в която представяше в положителна светлина чалга "звездите".
Интелектуалец е точно толкова, колкото и Халваджиян или слави 7/8-ми е интелектуалец.
Пари и его да има.

# 384
Е, то на Халвата и семейство им личи, че не са нтелектутлци Даже едва ли имат претенции за това.

# 385
  • софия
Претенциите не те правят някакъв.
И аз имам претенции да съм принцеса, но не съм.

# 386
Аз имам чувството, че изказването на Венета какво сериозна дейност е свършил, като "набрал по телефона" Марчето (нещо, което всеки подчинен стажант може да свърши) е някакъв ответен удар на изказванията му, които в момента излизат, но се оказва, че е се е жалвал и преди това, че не я бил поканил той Венета за водеща, а просто ѝ намерил телефона и ѝ се обадил, та как даже не я познавал. Затова и с Марчето въртяха около близкото познанство на Тошев и Марчето. Като контрапункт на неговите търкания с Венета, с която не бил говорил от месец - и двата пъти става дума за обаждане по телефона и познанство.

# 387
Скрит текст:
Ти не знаеш какъв осарник е в телевизиите (то вече и не само там...) Всеки гледа сеира на другите, всеки иска да седне на стола на някого, всеки подлива вода на някого, всеки е велик и осмива друг... Абе, народа нацяло е откачил и всеки се има за бог, никой друг не може на малкия пръст да му стъпи.

# 388
Ана Уинтур, Памела и Наоми Уотс
Скрит текст:

# 389
Хайде още една ТВ раздяла - този път в БНТ. Съкратили са щата на водещата на Тото-то.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт