Звездни Компромати - Октомври'25

• 31 578
  • 493
  •   73
Отговори
# 405
Вчера срещнах Юки на кръчма. Слуховете за него са от години, и Минчев нали разнасяше, но трябва да кажа, че добре си изглежда, пък да спи с когото ще. С една жена с тъмна коса беше, не изглеждаха гаджета.

# 406
И като говорим за ТВ, Радина ще е в Моят плейлист. Изглежда недобре на промото на предаването
Кошко, гледай и бягай!
Добре си изглежда, само нещо си е правила на устата и долната ѝ устна има собствен живот като говори.

# 407
Благодаря за интресната тема.

Бранимира е била много красива мис.

Връщам се да ви чета. ☺️

# 408
  • Бургас
Помня г-жа Букет!
Любимка на баща ми и на мен!
Почивай в мир!

# 409
  • София
Видя ми се снимка на Софи Маринкова с Део, да не е тя новата водеща? Крайно неприятна ми беше в предаването за познаване на възрастта на хората. Беше с приятеля си и той се опитваше да е забавен, а тя беше ужасно кисела и нацупена.

# 410
Прочетох в някакви коментари по темата че Зейнеб излиза по майчинство!
Но… може пък човека да е имал предвид че ще майчинства наличните деца

# 411
Видя ми се снимка на Софи Маринкова с Део, да не е тя новата водеща?
Прочетох Софи Маринова....🤣🤣🤣И си викам, кой сега е приятеля и, тя нали се разведе.

Последна редакция: пт, 03 окт 2025, 20:32 от #Frozen#

# 412
Няколко момичета водеха с Део в последно време. Никак няма да липсва неуспешната актриса, която така и не можа да се впише дори в Тотото. Но са постъпили кофти с изгонването и

Ана- Мария обаче уби рибата с новина! Бременна от бивш министър. Ти да видиш....

# 413
Ана- Мария обаче уби рибата с новина! Бременна от бивш министър. Ти да видиш....
Така се прави, тихо мълком и бум! Misc Bomb

# 414
  • софия
Язък за хубавото момче! Пеканов ми е любимец и като външност, и като поведение, и като капацитет. Конова е хубава, но семпла на акъл.

# 415
Аз пък нея харесвам - много е симпатична, а него като го видя ми иде да грабна ножица и да го подкастря Laughing Някак не си ги представям заедно. Голяма изненада

Петък е все пак!

# 416
Хоакин Блатечки, поредното гнусно рекламно лице на хазарт...

Скрит текст:

Скрит текст:

# 417
Каква е тази мания да се пуска тази брада-катинарче у знайни и незнайни мъже,която в 90 про от случаите е побеляла и ги състарява с години?Не мога и не мога да разбера! Grinning
Не ми хареса приятелката на Пеканов.
Светъл път на госпожа Букет.Много съм се смяла с нея.
Точка от мен само за Мадс.

# 418
  • софия
Госпожа Букет ми беше любим образ. Много се смея с нея.
Да почива в мир!

# 419
  • Glasgow
То е и от сериалите дето бяха много добре преведени, Ало Ало също, обикновено в превода се губят смешките. Само на английски е друга играта на думи, на български беше бюфет- букет, на английски е bucket- bouquet

Общи условия

Активация на акаунт