Звездни Компромати - Октомври'25

• 36 626
  • 576
  •   75
Отговори
# 435
  • Sofia
Сигурно много се притеснява да не я изпусне Simple Smile

Осъдиха Пи Диди на 4 години затвор.

# 436
Осъдиха Пи Диди на 4 години затвор.
Поредния панаир за нищо.

# 437
  • Glasgow
Че той нашият Ванко1 май лежа повече😑

# 438
Иванка Тръмп е публикувала снимки от 99 рожден ден на баба си (майката на Ивана), нарича я Babi, по чешки

# 439
Nina Ricci fashion show по време на Седмицата на модата в Париж

Jameela Jamil
Скрит текст:

Olivia Munn
Скрит текст:

Phoebe Tonkin
Скрит текст:

Olivia Palermo
Скрит текст:

Ashley Graham
Скрит текст:

# 440
Пипи винаги ми е била много дразнеща. Глуповата, скучна, но вряна навсякъде от мама и татко.

Това са пълни измишльотини. И как са я набутали, да не би родителите ѝ да са цар и царица на Царство България?
Петя Дикова е с много добро образование, перфектен английски и си е съвсем кадърен човек.
Дайте да я тормозим до гроб, че е дъщеря на майка си и баща си...
В България винаги ще се мразят и обсъждат децата на известните. Факт е, че сред тях има големи лекета, но и има съвсем нормални и възпитани деца.

# 441
  • София
Да, двойни стандарти. На предните страници се чудиха, защо на Бекъм и Уил Смит децата не се развивали в шоу бизнеса, а за бг децата, които се развиват, набутани били.

# 442
Хайде да не се лъжем сама ли е пробила Дикова. Колко други образовани ги разиграват по конкурси за работа? Дали без връзките на мама и тате щеше да е в телевизията? И да, мега дразнеща е, не защото им е дъщеря.

# 443
Голяма праз ,че била използвала връзките на майка си и баща си ...вие ако можете няма ли да бутнете вашите деца...Трябваше да работи в някоя фабрика да не дразни никой ли ?!?
Мен ме дразни ,по -принцип ,самият и натюрел и  формата на предаването и въпросите са инфантилни и абсолютно предсказуеми ,няма никаква стойност за мен ,но и през ума не ми е минало да я съдя за влиянието на родителите и ...

# 444
VETEMENTS fashion show по време на Седмицата на модата в Париж

Heidi Klum, Leny Klum и Bill Kaulitz
Скрит текст:

Kelly Rutherford
Скрит текст:

Barbara Palvin
Скрит текст:

Lena Perminova и Taras Romanov
Скрит текст:

Loreen
Скрит текст:

# 445
Аз лично чак такова перде не съм, да видя, че детето ми не става за даденото нещо, но да го бутам. Цяла плеяда от неталантливи наследници има в кино и тв ефира. Разбирам, че са побутвани от родата, но заемат места за наистина интересни, талантливи и можещи хора, които никога няма да имат шанс.

Последна редакция: сб, 04 окт 2025, 09:49 от #Frozen#

# 446
  • софия
Ако някой със сигурност не става, това е г-жа президентшата десито банова. Тя дори и добро образование няма. В момента дават нейно интервю с треньора на волейболистите. То е патетика, то е драма, то са думи ненамясто. Добре, че поне оправи прокъсаните изгорели краища на косата. Рядко семпла женичка, но напоследък това се търси.

Пипи ми е дразнеща, лигава, за да работи това, което работи, е подбутната от родителите си, но се вижда, че работи, развива се, полага някакви усилия.

Последна редакция: сб, 04 окт 2025, 09:49 от zvаnchе

# 447
  • Sofia
Банова беше приятна синоптичка, там й беше силата. Много зор да е нещо друго, но просто не става.

# 448
Хайди Клум се опитва да конкурира Бианка ли, или я тресе кризата на средната възраст? Не знам, дали има вариант, в който да развееш разни атрибути, покрити с нещо като перде-уанна-би да не изглежда пошло и нелепо, но нейното ми е твърдо НЕ в този вариант, роклята, бельото, прическа, грим, тези металически зъби, покъртително наистина. Бил и Том си ги спомнях екстравагантни, но по- симпатични хлапета от тийнейджърството ми.
Лени е красива, като капчица до тях двамата, брр...

# 449
Мен ме дразни, че Пипи е скучна и без харизма за екран, но въпреки това е постоянно присъствие. Да, не е първа и последна такава, но това не променя факта. И това, че всеки би си уреждак детето, ако може, също.

Общи условия

Активация на акаунт