Звездни Компромати - Октомври'25

• 148 163
  • 2 005
  •   86
Отговори
# 1 725
Не че е компромат за човек, но тази новина е за споделяне. Една епоха приключва лека-полека

В края на годината операторът ще затвори пет канала -  MTV Music, MTV 80s, MTV 90s, Club MTV и MTV Live. Водещият канал, MTV HD, ще продължи да излъчва риалити предавания, включително "Naked Dating UK" и "Geordie Shore". “

Еххх,, защо… много тъжна новина. .

# 1 726
  • До морето
Нормално е в началото да е по- екзартирана и да говори с повече ентусиазъм. Вероятно си е представяла, че с артистчната си новоткрита майка ще  плеснат с ръце и ще се прегърнат, особено като се има предвид колко не на място се е чувствала докато е растяла. Сега, след като са минали вече няколко години, ми се стори с доста по- обрани коментари и по-трезва преценка. В подобни случаи като мине еуфорията, човек започва да вижда и други неща и горчилката от самия акт, че твоя собствен родител се е отказал от теб, в крайна сметка, винаги остава.

# 1 727
Или Мондьо е подготвил подходящите въпроси (и отговори), че да лъсне леко имиджа ѝ.

# 1 728
  • София
Натали Портман
Скрит текст:
Талия
Скрит текст:
Оскар Айзък
Скрит текст:
Ел Фанинг
Скрит текст:
Ани Ленъкс
Скрит текст:
Бет Мидлър
Скрит текст:
Рийз У.
Скрит текст:
Барбара Палвин
Скрит текст:

# 1 729
Натали Портман каква е тази мекица, която е облякла?
Талия е досущ като наша Елвира, същия шукаритетен стил.
Рийз и Барбара П. са супер готини и красиви. Барбара където само е забравила да си облече полата....

# 1 730
  • София
Не че е компромат за човек, но тази новина е за споделяне. Една епоха приключва лека-полека

“В края на годината операторът ще затвори пет канала -  MTV Music, MTV 80s, MTV 90s, Club MTV и MTV Live. Водещият канал, MTV HD, ще продължи да излъчва риалити предавания, включително "Naked Dating UK" и "Geordie Shore". “

Много много жалко. Аз гледам често MTV 90s. Всички песни са от тийнейджърството ми. Толкова спомени ми навяват. Тъжно ми стана. Не стига, че отдавна не съм тийнеджърка, ами и канала закриват. Остарях 🤨

# 1 731
  • Sofia
Ех, MTV...какви спомени!

Тези дни попаднах на подкаст за раздялата на Кийт и Никол Кидман. В мястото, където живеят официално, било публична тайна, че от известно време са разделени и той е продължил с нова любов. В последните година-две имало сериозни намеци за проблемите в брака. Пуснаха разни интервюта на Кийт, в които го питат за новите филми на жена му, които са предимно сексуални с по-млади мъже и той видимо се дразни. На едно радиоинтервю даже затваря на този въпрос. Вероятно са имали разногласия за работата й. Тя не спирала да снима и постоянно била по нови проекти.
Видях снимките на Никол в списанията по-напред, но който е гледал последните й филми знае, че в лицето има страшни корекции и според мен доста е прекалила. Няма да забравя шока от финала на Undoing, когато тя тича бързо по моста и косата й се опъва назад, откривайки деформираното лице.

# 1 732
Ех, MTV...какви спомени!

Тези дни попаднах на подкаст за раздялата на Кийт и Никол Кидман. В мястото, където живеят официално, било публична тайна, че от известно време са разделени и той е продължил с нова любов. В последните година-две имало сериозни намеци за проблемите в брака. Пуснаха разни интервюта на Кийт, в които го питат за новите филми на жена му, които са предимно сексуални с по-млади мъже и той видимо се дразни. На едно радиоинтервю даже затваря на този въпрос. Вероятно са имали разногласия за работата й. Тя не спирала да снима и постоянно била по нови проекти.
Видях снимките на Никол в списанията по-напред, но който е гледал последните й филми знае, че в лицето има страшни корекции и според мен доста е прекалила. Няма да забравя шока от финала на Undoing, когато тя тича бързо по моста и косата й се опъва назад, откривайки деформираното лице.

Точно гледах “Момиченце” с Кидман. За мен филмът е слаб, Никол прави още по-слаба роля, нито младежът беше секси и привлекателен, нито героинята на Кидман, беше ми cringe.
За Нети да се изкажа и аз, много ми е болно и за мен неясно как биологичната майка е фаворизирана, а майката, която реално е отгледала Нети не я разбирала… Родител не се става с раждане, а с грижите за едно дете, всеки може да роди. Много ми стана неприятна Нети, а още повече биологичната майка си е хойкала и гледала кефа на младини, знае се във Варна. Аз бих била шута на такъв човек.

# 1 733
Да, Кидмън в последните години се оля с розовите филми. Вече поостаря, нека да направи път на младите.

# 1 734
За Нети - изоствените от родителите хора (без значение деца или възрастни) живеят с травма, която е трудно за страничен наблюдател, дори да си я представи. Не бих съдила.

# 1 735
В Инстаграм видях част от интервюто ,нищо притеснително. Коментира се тук нещо старо. Ами всеки първи момент на осъзнаване стресираща новина е тежък и  не  еднозначен.  Въртиш  се   и търсиш изход, питаш , ами ако... търсиш вина и оправдания. После  разсъждаваш по - мъдро  и осъзнато. Всеки се лута. Осъзнато или не, има такъв период.

# 1 736
  • В полите на Пирин планина
Аз гледах цялото интервю на Нети и говореше съвсем умерено, като не е нападала никого, нито пък е идеализирала биологичната си майка. Каза, че е приела избора ѝ.

# 1 737
  • Пловдив
Ивана на тренировка Grinning
https://www.facebook.com/share/r/1GxZhRLcXg/

# 1 738
Вчера попаднах на Къци в повторението на ПО. Изглежда чудесно са своите 60г.
Замислих се защо е тази омраза към него, всъщност той никак не е лош човек. Напротив. Да, има проблем с шегите на място, но това да му е кусура.

Едно време във ВИП Брадър, доста голяма част от "интригана" продуцентите заложиха на подигравките върху Къци от Ласкин, Константинов и Фънки. То не беше "Кацамун", то не бяха други глупости. Че се хранел здравословно, че си мерил кръвното ... А защо да не?
Къци успя да продължи напред, но няма да забравя как беше тема номер едно, колко го бяха унижили в много аспекти, а на лайфа дадоха 3те му деца, които въпреки всичко бяха там да се го подкрепят, но лицата им бяха опечалени.
Не трябваше да го гаврят така. И към днешна дата какво става с най-големите подигравчии?
 Единия отдавна е покойник, другия не може да отлепи задника си от панела на Гала... а третия запойва с Коцето и "журира" в "Капките".

# 1 739
А Къцито как точно продължи?! Изтупва от нафталина славата и се появява някъде, ама защо той не знае.

Ивана станала по- възрастна Галена. И тя ли с вълшебни инжекции постигна тази трансформация?

Общи условия

Активация на акаунт