Звездни Компромати - Октомври'25

• 155 156
  • 2 082
  •   79
Отговори
# 1 905
Принцеса Леонор
Скрит текст:

# 1 906
Кой е дал това на инфанта София да се облече… 😳

# 1 907
  • София
София Лорен на 91 години с деца, снахи и внуци
много скромна торта
Скрит текст:
Синди Крофорд
Скрит текст:

Джейн Мансфийлд
Скрит текст:

# 1 908
  • Sofia
Медицинска сестра е била изнасилена от австралийски пилот, приятел на сина на Шумахер, в имението, където се грижат за световния шампион (случката се разчува сега, но е отпреди няколко години):
https://corner.dir.bg/formula1/meditsinska-sestra-na-mihael-shum … ena-v-imenieto-mu

Интересно инфо има и за връзката на Кейти Пери и Трюдо, която май става по-сериозна. Вече често ги забелязват заедно, а се твърди, че връзката е започнала още докато тя беше с Орландо и даже е причина за края й. Може би това обяснява защо той побърза да бъде забелязан с някаква девойка във Венеция.

# 1 909
Някогашните велики модели

# 1 910
  • София-в сърцата на моите деца
Защо е казал това за приемните семейства в Германия? Прави аналог с неговата детска градина ли?
Беше по повод предстоящата премиера на филма му, в който се разказва за българка , омъжена за чужденец, на която искат да й отнемат децата и да ги дадат в приемни семейства. И по този повод спомена и за приемните семейства в Германия, как от това правят бизнес!
     Не виждам защо този възпитан и ерудиран човек, Къци, твърдят някои,че е изваден от нафталин. Гледа си семейството . Трите му деца са добре възпитани и образовани. Жена му се занимава с детската градина. Гледам го в "Преди обяд" и виждам един спокоен, улегнал  и възпитан мъж на средна възраст. Знае езици, начетен е  и не прекъсва никого , за да се изкаже по някой въпрос.
      Не виждам от къде идва тази злоба към него. Човекът никого не е обидил и никого не е нападнал вербално. Както и да е. Явно възпитаните и можещи хора, за които няма клюки, не се толерират тук!

# 1 911
Някогашните велики модели

Неповторими! Такова вдъхновение и пример ми бяха...Заради тях почнах гимнастиката на Синди и здравословно хранене, които още са част от ежедневието ми. Стефани Сиймур и Карен Мълдър май са имали доста труден живот след шеметната си кариера. Синди и Клаудия мисля, че успяват най-добре да се реализират и в личен, и в професионален план. Линда също през някакви трудности и драми е минала...

# 1 912
Ами обясни се много пъти от къде Къци предизвиква такова отношение.

# 1 913
Къци е от мъжете с които не бихме правили секс и дразнят  .Това е ! Иначе нямаме никакви претенции и признаваме всичко... и жена му и синовете му и образованието...Joy
Просто го непонасяме...

# 1 914
Ани Цолова (била на концерт на Дамяно в Рим)
Скрит текст:

Ох , и аз бях ❤ най-бързо свършилият за мен концерт. Исках и искам още ❤

# 1 915
Драмите на Филип Плейн и Лучия продължават с пълна скорост. Той публикува съобщения до нея, а също и видео от апартамента, в който била отвлякла децата от неговата къща преди година. Всичко в апартамента е съсипано, има петна от кръв. Качил е и видео от срещата на едно от децата с Лучия. Във видеото детето реве за баща си, въпреки че майката го прегръща, то детето не я иска изобщо…. ужасно е за гледане. Не знам защо не се съберат и някак не решат този проблем. Явно децата са свикнали с баща си и наистина го предпочитат, но няма как без майката. Качва снимки с новата му приятелка, която гушнала детето на Лучия… ами не е нормална тази работа. Няма как тя да замести майката, пък каквато и да е тя.
От друга страна, чудно как е отвлякла децата, като неговата къща не е някаква барака, а огромно имение с охрана… явно затова съдът му е присъдил правата. Качвам малка част от всичко, което е споделил.
Скрит текст:

Това е една от най-големите драми, които съм чела напоследък.
Наистина е плашещо цялото развитие на нещата.

# 1 916
Ани Цолова (била на концерт на Дамяно в Рим)
Скрит текст:

Ох , и аз бях ❤ най-бързо свършилият за мен концерт. Исках и искам още ❤

Ох, блазе ти! Другият път и аз ще отида Simple Smile

# 1 917
  • Sofia
Този Плейн винаги е бил откачалка. Защо му раждат деца, какво очакват? И в избора на баща на децата ти трябва да има някакъв подбор.

# 1 918
Нищо общо няма мнението ми за ситуацията около Нети с предаването на Мон дьо. Не съм го гледала. Достатъчно много интервюта даде за случката, въз основа на които съм изградила мнението си.
Апропо, лично за мен, намирането й с биологичните й родители е нещо изключително лично и съкровено, и поне аз, не бих го превръщала в ПР поле за изява.

Последна редакция: ср, 15 окт 2025, 23:13 от Tess d`Urberville

# 1 919
Лайфа на ВС - https://www.youtube.com/watch?v=SdSSPF1S-Uc PopcornPopcornPopcorn

Допълвам в движение:

Шоуто го откри бременна моделка Heart Eyes За първи път мисля, че е. Много красива и ефирна, скрийншот макар и малко размазан:

Скрит текст:

Всички участнички в паспортен стил Grinning
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 16 окт 2025, 03:02 от *Sugar*

Общи условия

Активация на акаунт