Звездни Компромати - Октомври'25

• 159 825
  • 2 142
  •   61
Отговори
# 1 995
Питам програмен директор дали е видял как водеща призовава духа на мъртвата майка на певица в ефир. Той ми отговаря: "Аз не го гледам". Когато програмният директор не гледа продукцията, имаме проблем.

Това Венета ли е?

Любопитно ми е Тошев с какво ще се занимава сега?
Аз ако съм (а рано или късно ще бъда) шеф на голяма телевизия, първо ще потърся тези, които са вирални, за да върна аудиторията на телевизиите. Те имат нужда от това, защото са потънали в един конформизъм и удобство.

# 1 996
Мара каза, че това е третият съпруг, Миро не го брои изобщо. Уж нямало брак там. 😂

Ами то по изчисленията на Мари, Палуни и други птици числото 3 е равно на числото 4.
Всъщност това е висша математика, която не съм усвоила в университета, но си остава за моя сметка.
Интересно е също как има развод, а няма брак.

# 1 997
Бързо забравя Марчето, но то нещата имат начин да напомнят за себе си.

# 1 998
  • Пловдив
Аз останах с впечатление, че тоя, дето не го брои, не го брои по друга причина, а не защото не са имали брак.

# 1 999
Както половин килограм не е 500гр.,така и четири брака не са четири, а три.

# 2 000
А Теодор е , Теодор 3/4.

# 2 001
  • София
Хейли Бийбър за списание WSJ.
Скрит текст:
Аша Банкс за списание Glass
Скрит текст:
Гуинет Полтроу за Vogue
Скрит текст:

# 2 002
Според мен няма живец в Хейли.. виж Гуинет.. уау!

# 2 003
  • София
Аз чак не мога да повярвам колко е неадекватна Венета. Това да те изтупат от нафталина, да те сложат в национален ефир след десетилетие и да го пропилееш по подобен начин говори за сериозни дефицити.

# 2 004
A, на всеки може да се случи от пренапрежение 😀. Но - тъпо.

# 2 005
  • София
Ама какво напрежение, тя има опит. Гостите и бяха безумни, очевидно се е конфронтирала с екипа и продуцента въобще пълно фиаско. Тази жена повече договор няма да види, освен някоя покана за кафяви формати като ББ.

# 2 006
Гуинет се е превърнала в майка си.

Ми достатъчно известна е, не е оная Стефани Германота, която са тормозели в гимназията. Натри им носовете, вече може да е нормална.
Това е вече създаден образ и той продава. Няма нищо общо с натриване на носове. Погледни Мадона, Бионсе, ако щеш Тейлър Суифт, Били Айлиш, всички си имат артистичен образ и си го спазват.
Аз знам защо го прави, но вече няма нужда... Да вземе да пробва да е нормална, няма да и залезе името. Да опита.

# 2 007
Има опит отпреди десет години, което за формати като TV е нещo като нищо, защото нещата са променени драстично.

# 2 008
Е изказването на Мария може да се намери в Интернет лесно
Казва, че третият й брак дефекто не се е състоял

# 2 009
Опит и да имаш като акъл нямаш, кел файда. Видяхте какво се получава. Като си живял в нафталин и смяташ, че нафталина ще е интересен на зрителите, и си спрял в мутренските времена без грам да си превъртял календара, айде пак в нафталина. Там ти е мястото. Това като човек бил в затвора 20 години, пускат го и той не знае на кой свят се намира, и какво да прави с живота си. Държи се като преди 20, ама някак не се справя. Ами... няма да се справи.

Общи условия

Активация на акаунт