Звездни Компромати - Октомври'25

• 310 610
  • 3 743
  •   2
Отговори
# 2 685
Не знам - от убитите цветове на снимките ли, от композицията ли или от самите "гурмета" - но от Венетините ястия ми се навдига солна киселина от стомаха.

# 2 686
  • София
Иман
Скрит текст:
Опра Уинфри
Скрит текст:
Ким К.
Скрит текст:
Наоми Уотс
Скрит текст:

Сара Полсън
Скрит текст:
Кери Уошингтън
Скрит текст:
Адам Броуди
Скрит текст:
Дебра Месинг
Скрит текст:

# 2 687
  • софия
Друго се замислих: тета Венета знае ли фррренски? Тук езикът на любовта не се признава. Менюто е на френски и като знам франсетата как обичат и говорят на друг език, да не би да поръчва неща, които не разбира какво са?

# 2 688
  • София
Снимки от сватбата на Стела Бандерас
Скрит текст:

# 2 689
  • софия
Много красиви момичета са направили Мелани и Антонио!

# 2 690
  • София
Как Венета пише книги, как? Та тя смислен текст от 4 изречения за стори не може да произведе.

Явно не сте чели книгите и, за това се чудите, аз се жертвах от любопитство...е няма такава мъка и тъпотия. И до днес съжалявам, че си го причиних.

# 2 691
Разгледах някаква електронна  Венетина книга и нищо не помня от нея, за какво беше.

# 2 692
Бившата на Благо вече не е с бащата на детето си,
Скрит текст:

# 2 693
Ужас, какви са тия хора направо не знам. Правят дете  и след един месец се разделят. И това все по-често срещано, не само при популярни личности…

# 2 694
Ма много са праведни всички с тия икони напоследък..

# 2 695
  • Враца
Скрит текст:
Ех, за тези хора 1 година е като 20 години!
За една година се събират, забременяват, ражда, разделят се, а някъде към декември се показват с новата най-силна и единствена любов, която им подарила годежен пръстен...

Звънче, Дакота Джонсън и Стела Бандерас са полу-сестри.
И двете са хубавици, но бащата на Дакота е Дон Джонсън Wink

# 2 696
Скрит текст:

Тя вече е казвала, че още докато е бременна са се разделили.

# 2 697
Бившата на Благо като попада на неподходящи мъже не значи и без деца да стои.

# 2 698
Тука се смях с коментарите за Къци Вапцаров преди няколко дни и ММ каза, че го е видял на интервю за виза в американското посолство преди някакво време. Държал се важно и обяснил на консулката, че в феймъс българиън дайректър, който отива да снима в Щатите и да не го бавят един вид.
Аз не се сърдя, когато чуя някой да казва нещо лошо за българите, които живеем в чужбина. В крайна сметка, това надцакване е супер тъпо и ми е все тая какво мислят хората. Обаче, много ми стана неприятен Къцьо, след като ми попадна това, което е написал. Някак, не отива на широко скроен човек, интелектуалец, да пише такива генерални простотии за хора, които не познава. Тарикати😀 Той, милият, ако знае, как всяка стотинка се следи и как плащаш тук данъци като луд, хич няма да ни таксува за тарикати, а за балъци. Оказа се много малко човече това Къци.

# 2 699
Бившата на Благо като попада на неподходящи мъже не значи и без деца да стои.
Страшен пример за децата

Общи условия

Активация на акаунт